Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2009. július 4., szombat 22:11
Mi a ráknak tripla szinkron? Egy bőven elég rá
0
2009. július 4., szombat 21:43
Kedves Fantasy Film!
Mikorra várhatóak a további folytassa! filmek?
0
2009. július 1., szerda 20:35
T. Fantasy!

Megoldható lenne a tripla szinkronos kiadás?
0
2009. július 1., szerda 20:13
Ha meg tervbe lesz véve a szintén MGM-es Idegen a cowboyok között (The Big Country) kiadása, ahhoz van eredeti szinkronom, elég jó minőségben. Úgy hallottam, ezt sem találják az MTV archívumában...
0
2009. július 1., szerda 20:11
A Chato földje nekem is megvan VHS-es.Nekem is a régi szinkronnal.Nem tudom az milyen szinkron,de Bronsonnak Juhász Jácint a hangja,Jack Palance-nak meg Szokolay Ottó.
0
2009. július 1., szerda 19:54
Durva lenne... :)))

Ha már Bronson, nekünk a Chato földje megvan szinkronnal VHS-en, nem az RTL-es verzióban. Bár a minősége meglehetősen rossz már, de asszem az Intervideo-s szinkronnal van.
0
2009. július 1., szerda 19:44
Mivel Őrület azt írta hogy neki mindhárom szinkron megvan, így tőle el lehetne kérni az összeset, mellé már "csak" a jogokat kellene megvenni, és jöhet a tripla szinkronos DVD. :)
Ez persze csak egy rajongói javaslat, mivel tripla szinkronos DVD-t még úgysem adott ki senki, max. csak duplásat, így ez egyedülálló kiadás lenne.
Vélemény?
0
2009. július 1., szerda 11:00
Mindenkinek köszi a hozzászólásokat, nagyon hasznosak voltak. Arról nincs egyébként infó, hogy az MTV-nek melyik verzió van meg (persze csak elméletben, mert az anyagot egyelőre nincs meg) a két régi közül. Mindenesetre igyekszünk a legjobbat feltenni majd.
0
2009. július 1., szerda 10:31
Ez van. A szinkron ütközetben eltűnt.
0
2009. június 30., kedd 19:19
Az MTV nemrég költözött át új épületébe, és lehet h az archívumukat még költöztetik...
0
2009. június 30., kedd 19:09
Az MTV-nél ekkora káosz van? Szégyen, komolyan mondom!
0
2009. június 30., kedd 17:56
Nekem megvan mind a harom. Az egyik Koncz Gaboros. az valoszinuleg a regi, mert nagyon ramaty a minosege. A masik, a Szersen Gyulas is MSzVV. A harmadik, az itt emlitett, az egy RTL Klub os szinkron, ami szinten nagyon jo. Bar ezen hallatszik, hogy Koncz mar oregebb. Az RTL Koncz Gaborral leszinkronizalhatta megint a 90 es evek vegen, mert a szinkronstab az elso es a masodik Koncz Gaboros filmben teljesen elter.
0
2009. június 30., kedd 16:35
Hello Fantasy Film!

Én az Internetes Szinkron Adatbázis másik szerkesztője vagyok, és ahogy az előbb a kolléga is említette, az eredeti szinkronban Koncz Gábor volt Bronson hangja, ezt 1982.03.26-án vetítette az MTV. (Lehet a későbbiekben is leadta még).

A másik szinkron (Szersén Gyula féle) sem rossz, ezt jóval később készíthették, a hangok alapján ez nem is kétséges.

Sajnos nincs tudomásunk arról, hogy bárkinek is meglenne az MTV-s szinkron, pedig tényleg jó volna, ha ez kerülne a DVD-re (vagy esetleg dupla szinkron) ;)
0
2009. június 30., kedd 16:18
Ez az eredeti verzio. A Szersen Gyula szinkron az eredeti, a masik pedig RTL es. Nekem megvan.
0
2009. június 30., kedd 15:06
Szia Fantasy Film!

Én az Internetes Szinkron Adatbázis egyik szerkesztője vagyok, és vannak információink ennek a filmnek a szinkronjairól. Az említett hangok az RTL-es szinkronban vannak. Az adatbázisban jelenleg csak ez a verzió van fenn, de fel fog kerülni az MTV-s is, ezekkel az adatokkal:

Mr. Majestyk

-1. szinkron- (Jelenleg nincs fent, a fent lévő a 2. szinkron lesz)

Charles Bronson - Koncz Gábor

További magyar hangok:
Nagy Attila
Drahota Andrea
Szabó Ottó

Magyar szöveg: Vojnits Imre
Szinkronrendező: Gerhardt Pál

Jelenleg csak az adatokról van infónk, arról azonban még nincsen, hogy esetleg megvan-e valakinek.
0
2009. június 30., kedd 12:37
Bronson és szinkronszakértők! Az MTV megint nem talál egy szinkront, a Mr. Majestyket, de állítólag RTL is csinált belőle egy verziót. Aki jól ismeri az eredeti szinkront (esetleg meg is van neki), légyszi jelezzen vissza, hogy ezek a hangok melyik verzióban vannak: Bronson - Szersén Gyula, Al Letteri - Vass Gábor, Linda Cristal - Kisfalvi Krisztina, Lee Purcell - Timkó Eszter.
Köszi a segítséget előre is.
0
2009. június 9., kedd 18:10
Közben megnéztem,az imdb szerint is a Jekyll tévéfilm.Ez persze nem ront rajta.
Tényleg megjelenhetnének.
0
2009. június 8., hétfő 21:12
A  Hasfelmetszőt  tv-ben láttam, de a  Jekyll és Hyde-ot  tuti, hogy először videokazettán. Egyébként a forrástól függetlenül mindkettőnek helye van a polcokon...továbbra is várom a Kiadó válaszát! Üdvözlettel: Balu
0
2009. június 8., hétfő 18:19
Ken Russell-fanok – like me – örülhetnek, hiszen a MILLIÁRD DOLLÁROS AGY a kitűnő brit direktor második nagyjátékfilmje. De igazi kakukktojás is az életműben, amelynek egyéb darabjai figyelemreméltóbb, meghökkentőbb, gazdagabb alkotások, mint ez a kémfilm, amely egyébként a Harry Palmer-trilógia utolsó darabja. (Előzmények: Aaz Ipcress ügyirat, Temetés Berlinben)
0
2009. június 8., hétfő 18:07
A Jekyll és a Hasfelmetsző nem tévéfilmek voltak?
Az utóbbi megjelenésének én is örülnék.
0
2009. június 6., szombat 20:48
Az MGM filmekkel hogy ál a Fantasy film?
Úgy tudom, sikerült egy kisebb csomagot nekik megszerezni.
0
2009. június 6., szombat 20:24
Az első filmet sajna nem ismerem, de kíváncsian várom...a Holcroft szövetségnek viszont nagyon örülök! Semmi esély a másik kettőre (esetleg más kiadó "foglalta le")? Nagyon jól sikerült alkotások...köszönöm a választ ezúton is!
0
2009. június 6., szombat 12:12
bszolga: ez a két film nem, viszont lesz két másik: a Milliárd dolláros agy és A Holcroft Szövetség című filmjei.
0
2009. június 6., szombat 12:11
A BÍBORSIVATAG pénteken érkezett be hozzánk. Az Xpress hétfőn kapja.
0
2009. június 6., szombat 9:29
Tisztelt Kiadó!
Nagyon örülök, hogy megjelentették a  Sherlock és én  című filmet! Érdeklődnék, hogy terveik között van-e Michael Caine két további filmje - a  Jekyll és Hyde  valamint a  Hasfelmetsző Jack ? Válaszukat előre is köszönöm!
0