Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2009. május 20., szerda 12:47
Aprics László munkája volt a Die Hard 1 új szinkronja is, nekem sokkal jobban bejön, mint Vass Gábor-ral a régi. Bár ezzel a véleményemmel egyedül vagyok itt. :DDD
0
2009. május 20., szerda 12:45
Pedig ma is szoktak készülni jó szinkronok. Pl. a Mafilmben, Active stúdióban, SDI-ben (itt mondjuk a dvd-s szinkronok nem mindig olyan jók, de a moziszinkronok kiválóak), Mikroszinkronban (Itt Aprics László szinkronrendező neve garancia a minőségi szinkronra.).
0
2009. május 20., szerda 12:45
Erre meg az én markáns véleményem az, hogy hülye vagy. Ennyi.
Egyébként Bezerédi 54 éves, tehát akkor most döntsd el, hogy színész vagy nem színész? :)
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:44
De, Almodóvar filmjeit például szeretem, de azt szinkron nélkül nézem.
0
2009. május 20., szerda 12:43
Én viszont úgy gondolom, hogy mint a közönség egy tagja, jogom van olyan véleményen lenni, hogy a szinkrontól elvonatkoztatva a mai színészek tehetségtelenek, közük nincs a színművészethez.
És ezért még nem vagyok idióta, csak másként értékelek bizonyos dolgokat, mint te, téglagyári. Az utolsó színészgeneráció, akit még színművészeknek tartok, a ma 50 éves generáció. A fiatalabbakat végig sem bírom hallgatni, annyira természetellenesen játszanak, hiteltelenek, nincs karakterük, egyéniségük. Van természetesen kivétel, de mivel ők vannak jelentős kisebbségben, ezért fogalmazok meg ennyire markáns véleményt.
0
2009. május 20., szerda 12:42
Ez tényleg nagy szó! :))
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:42
Javaslom a Trópusi vihar-t, a tavalyi év legjobb szinkronját csinálták hozzá. Mondom én, a bigott felirattal nézős ember... :)))
0
2009. május 20., szerda 12:41
Akkor régóta nem láthattál friss filmet. :)
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:38
Nem, egyáltalán nem szar nekem. Én a Pannónia Filmstúdióban készült szinkronokat gyűjtőm, tehát már ezért is elsődleges szempont, hogy mit veszek meg.
Csak másodlagos, hogy színvonaltalannak tartom az új szinkronokat és soha nem nézek végig új szinkronos filmet.
0
2009. május 20., szerda 12:35
Próbálhatod magadra terelni a beszélgetést, de ez nem rólad szólt és nem is miattad jött létre. A régi szinkronokat magam is jobban szeretem, de ettől még nem minősítem le az újban szereplőket. A lényeg ebben a mondatban van, s ha még mindig nem érted, akkor odaülhetsz te is a szamárpadra.
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:34
Szar lehet neked, hogy a szinkron mivolta miatt nem veszel DVD-ket.

Áldom magam, hogy átálltam az eredeti hangra, mióta DVD-zek, ott nem kell attól tartani, hogy mondjuk Brad Pitt-et Antonio Banderas hangjával kell nézni. :DDD
0
2009. május 20., szerda 12:30
Pusszantás téglagyári, mindkét orcádra.
Kikérem az összes 29 éves nevében, hogy taknyosnak nevezz. Én magam is rinyálok az új szinkron miatt, mert 10-ből 9 szinkronmunka a térdéig nem ér egy pannóniás szinkronanyagnak. És ha tudom, hogy nem régi szinkron van egy lemezen, eleve meg sem veszem a dvd-t.
Az említett művészeket senki nem nevezte dilettánsoknak, csak azon a véleményen vagyok, hogy Stohl András vagy nem tudom, még kinek a neve hangzott el, nem ér fel Básti Lajosig, Mezey Máriáig, Sulyok Máriáig, Gobbi Hildáig és még sorolhatnám. Igenis jogom van a véleményemhez, és sajnálatos, hogy te a tőled különböző véleményűeket idiótának és vadbaromnak nevezed és bélyegzed, ahelyett, hogy elfogadnád, hogy vannak a világon más véleményű emberek is, akik nem hülyébbek nálad csak azért, mert másként látják a világot.
0
2009. május 20., szerda 12:23
Na akkor azt mondd meg védencednek, mert ő jött elő a művészeti díjjal. A közönség köszöni szépen, elismeri az általam említett színészeket. Az, hogy pár taknyos rinyál, mert új szinkron van egy lemezen, még nem jelenti azt, hogy az említett művészek dilettánsok. Ezt a két dolgot jó lenne különválasztani. Amúgy meg pusszantás.
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:20
Őrületnek és mindenki másnak joga van úgy gondolni, hogy XY kortárs színész nem ér fel egy 30-40 évvel ezelőtt alkotó nagynevű színészünkkel, ezért úgy gondolom, megengedhető, hogy ezt a véleményét a színész szó idézőjelbe tételével fejezze ki. Az ugyanis, hogy valakinek papírja van arról, hogy színész, nem jelenti azt, hogy ő színművész, lehet egyszerű szórakoztatóipari szakmunkás. Már elnézést kérek a t.a.k-től.
A színész nem a Kossuth-díjtól vagy bármilyen más díjtól lesz színész, pláne nem jó színész és majd színművész, hanem a közönség elismerésétől. Márpedig, ha valaki a közönség soraiból nemtetszését nyilvánítja ki egy színészünkkel szemben, akkor az a vélemény ugyanolyan súllyal esik latba, mint a te véleményed, aki véded XY színészt.
0
2009. május 20., szerda 12:20
Dehogynem! Imádom az orgánumát. :)
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:16
te nem szereted Kertesz Petert?
0
2009. május 20., szerda 12:12
Kertész Péter sem Kossuth-díjas, legyél következetes!
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 12:11
Köszönöm a reagálást, Dr. Jogerős Pál. Igazad van, meg kell védeni az olyan minden megalapozottsággal tett kijelentéseket, mint például hogy Stohl András és Alföldi Róbert nem színészek. Meg hogy nem Kossuth-díjasok. Valóban, Alföldinek még az az egy kitüntetés hiányzik. Vagy vegyük például Bezerédi Zoltánt, akinek színész titulusa a kedves, aranyos nem hülye őrület szerint szintén csak idézőjelbe téve írható le, azaz nem számít színésznek. Nézzük csak: Bezerédi 30 éve játszik filmekben, olyan hozzá nem értő emberekkel mint Szabó István, Bacsó Péter, Makk Károly, Bereményi Géza, Gyarmathy Lívia, Mészáros Márta, Maár Gyula stb. Korábban kellett volna leleplezni ezt a dilettáns embert, mert akkor küldhettünk volna az említett rendezőknek egy körlevelet, hogy ne dőljenek be a látszatnak...
Szóval igen, aki ilyen sületlenségeket ír, az vadbarom, s okosabb lenne ha máshol fitogtatná műveletlenségét.
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 11:55
Téglagyári, miféle alpári stílus ez? Hogy jössz ahhoz, hogy a másikat vadbaromnak nevezz? Ez a te személyiségedről árul el nem túl hízelgő dolgokat...

A véleménynyilvánítás szabadságába beletartozik, hogy valaki megkérdőjelezze egyes színészek kompetenciáját vagy negatív véleményt mondjon bizonyos dolgokról. De attól még nem hülye, és a te véleményed szabadságába nem tartozik bele, hogy ilyen stílusban ócsárolj másokat.
0
2009. május 20., szerda 11:47
Szuper! Úgy lesz! :-)
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 11:45
Akkor hát kösd össze a kellemest a hasznossal.
0
2009. május 20., szerda 11:43
Köszi szépen! Ugye az is járható út, ha tiszteletemet teszem nálatok Kelenföldön? Na nemcsak a doboz miatti aggodalmam miatt kérdem, hanem mert mindig kedvesek a kollégák, mikor arra járok. :)
most posts by TM
0
2009. május 20., szerda 11:37
Bocs, megbeszélem Xpresszel, múlt idő nélkül.
0
2009. május 20., szerda 11:37
Bocs TM, csak mellettetek még két újszülöttet is kell pátyolgatnom :)
A Baywatch egyáltalán nem hozta a hozzá fűzött reményeket, pedig mindenki nézte annak idején, akár beismeri, akár nem. Pedig már csak azért is érdemes megvenni, mert annyira gáz, hogy az már jó. A hat lemezes digipak előállítása pedig nem volt óccsó.
Ami a MFGY dobozt illeti, kitalálunk rá egy árat, mert az sem volt két fillér, és aki akarja, vegye és vigye. Megbeszéltem Xpresszel is, hogy minként bonyolítsuk a dolgot.
0
2009. május 20., szerda 11:31
Kedves Fantasy Film!

A 324. és a 326. hsz-ban feltett kérdésekre többen várjuk a választ.
Köszi!
most posts by TM
0