Keresés

Keresztül az univerzumon

2008. szeptember 8., hétfő 13:19
Végre, lassan tényleg megjelenik!
Külön várom ezt a mini-lexikont, van még hely a Beatles könyvek mellett a polcon :)

A tartalmi leírást hegesszétek még egy kicsit, a  
"két fiatal Dr. Robert és Mr. Kite vezetésével csatlakozik a háborúellenes mozgalomhoz"  sor nem nagyon stimmel...

bocsánat a szőrszál hasogatásáért :)
0
2008. szeptember 8., hétfő 12:58
trailer
0
2008. szeptember 8., hétfő 12:57
úgy van. többek között bono, joe cocker, eddie izzard és a főszereplő színészek énekelnek (mrs marilyn manson annyira nem tehetséges, de a két srác nagyon is).
0
2008. szeptember 8., hétfő 12:51
Ezt most akkor úgy kell érteni, hogy nem is a Dzsonpóldzsordzsringó énekel, hanem feldolgozások?
0
2008. szeptember 8., hétfő 11:00
A cd-t már beszereztem és már csak film hiányzik,
remélem lesz olyan jó mint a zene.
0
2008. szeptember 8., hétfő 10:42
Úgy kell a fentieket érteni, hogy idővel Xpress-re is jön könyv nélkül? Nem szeretem túlzottan a Beatles-t, de ez a film tényleg olyan, hogy nem kell elvakult rajongojuknak lenni ahhoz, hogy élvezni lehessen. Viszont MM itt - még - nincs, könyv meg nem kell.... Sakk-matt vagy külhon vagy várakozás? Ötlet?
0
2008. szeptember 8., hétfő 10:29
aláírom. egy-két furcsább performansztól eltekintve elképesztően jól felépített musical: a legtöbb dalt együtt danolásztam a szereplőkkel, pedig nem vagyok gombafej-rjaongó. :)
0
2008. szeptember 8., hétfő 10:29
Köszi!  :)
0
2008. szeptember 8., hétfő 10:25
Dömi: A történetet kb. 30 Beatles-dal köré fűzték fel, és a dalok mesélik el a sztorit. Minimális a párbeszéd, az egész filmben gyakorlatilag "csak" énekelnek. Viszont szenzációsan vannak áthangszerelve a számok, a látványvilág lenyűgöző, a főszereplők pedig nagyon helyesek. Az pedig csak hab a tortán, hogy Joe Cocker és Bono is kapott egy-egy kisebb, de annál hatásosabb szerepet a filmben. Ez gyakorlatilag a XXI. század Hair-je :)
0
2008. szeptember 8., hétfő 10:13
Nem ismerem a filmet,de hogy hogy nincs hozzá szinkron?
0