Nincs erre valami amerikai WAREZ oldal ahonnan letölthetném ezt a kollekciót??? Ezek az effektek nagyon fontosak nekem. :)
0
2003. április 14., hétfő 20:04
471
Csak annyiban hogy itt 1100 hangeffekt van rajta. Raádásul amiért nekem kéne az lényegében az AIRWOLF hangeffektek! :) Nincs valaki aki tud róla valamit hogy neten honnan nyúlható le? :)
0
2003. április 14., hétfő 11:18
421
Belehallgattam a letölthető részletekbe, szerintem semmivel sem jobb vagy több, mint az 500Ft-ért kapható noname effekt CD-k.
0
2003. április 14., hétfő 2:17
2774
épp akartam írni, hogy miért nem rendeled meg kintről, amikor megláttam az árát.. uhh. 500 dolcsi
0
2003. április 13., vasárnap 19:50
471
haLEE mindenki! Nagyon nagy segítséget kérnék attól aki járatos a témában! Hátha még talán Xpress is az! :) Na az a bajom hogy ezen a címen: http://www.sound-ideas.com/universal.html találtam a universal stúdió klasszikus hangeffektjeiből egy 5 CD-s gyűjteményt. Na mármost ez egy 1992-es kiadású lemez ha YOl látom és minden bizonnyal a szerzői jogdíj se védi azóta. (TALÁN) :) Na nekem 2 féle verzió kéne: 1/ Meg lehet e venni ez valahol Magyarországon? 2/ Ha nem lehet megvenni, le lehet e tölteni valahonnan a netről???
Kérlek ne nézzetek hülyének emiatt a NAGYON OFF TOPIC miatt, de nagyon nagy szükségem lenne erre a gyűjteményre. Előre is köszönök minden segítséget