Keresés

Vademberek (DVD)

2009. november 19., csütörtök 12:26
Várhatóan meddig fog csúszni a megjelenés?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. november 9., hétfő 12:53
Nagyon remélem, hogy nem fog többet késni, mert nagyon várok a megjelenésre...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. október 30., péntek 15:30
Ezt sajnálattal tudom olvasni. De azért kitartok a kiadás megvétele mellett, mert utoljára az HBO-n láttam, és az nem ma volt.
0
2009. október 29., csütörtök 12:34
Most kaptam egy levelet a Bufitól, amiben írták, hogy 4:3-as letterbox képe lesz a DVD-nek. Sajnos nem az Xpressen feltüntetett adatok a helyesek. Kár érte.
0
2009. október 15., csütörtök 23:04
Köszönöm Budapest Film!!! :-)))
0
2008. szeptember 19., péntek 13:30
Tadam

Te mint régi motoros, pont Te nyitsz ezért egy új toicot???????

Na ne.....
0
2008. szeptember 18., csütörtök 23:53
Tudja-e valaki, hogy ezzel a filmmel mi a helyzet? Nagyon régen adta az HBO, láttam is párszor és nekem tetszett. Magyar filmről van szó; Cserhalmi György, Lippai László, Szabó Győző és Kamarás Iván.

Érdekelne, hogy kinél vannak a jogok. Megjelenhetne egy fapados verzióban.
0