Keresés

Budapest Film: novemberi megjelenések

2008. szeptember 30., kedd 14:46
ppeter: kommentárod alapján úgy tűnik, egyáltalán nem hallottál az asylumról, amely a világ egyik legnyereségesebb stúdiója.
0
2008. szeptember 30., kedd 14:44
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit akar megvenni és mit nem. Egyszer belefut egy szarba és utána megfogja nézni nemcsak azt, hogy ki a kiadó, de azt is, hogy ki csinálta a filmet és nem veszi meg újra.
Amúgy meg kötve hiszem, hogy van ma nálunk olyan ember, aki a kiadó neve alapján venne meg egy filmet. Olyan azonban tuti, hogy van, aki a név alapján nem veszi meg:)
Engem nem zavarnak ezek a kiadások, sőt ez lehet, hogy hülyén hangzik majd, de ez is csak tarkítja a magyar dvd piacot. Itt most nem az árról beszélek.
0
2008. szeptember 30., kedd 14:37
Andrew, azért, mert aki nem megszállott filmrajongó, és szeretne egy filmélményt, melyre rááldoz egy egész ezrest (nem csak 199.-et) egy eddig nívósnak mondható kiadó repertoárjából, az a vásárló most sajnos jól pofára esik, és nem azért, mert buta, hanem azért, mert jól pofára ejtették.
Akitől a múlt héten a Bőrpofát, A bestiát, a Mezsgyét, vagy a The Descentet megkaptad 990.-ért (melyek azért min. nézhető, de akár kifejezetten jó filmek), attól a kiadótól novembertől ocsmány okádék szart kapsz, ha nem vagy megszállott rajongó.

Kifejezetten megvetem a Budapest Filmet ezért a döntésért, mely eddig csak a hiénákra volt jellemző, de hát ők tudják.

Ui: Én nem csodálkozom azon, hogy Téged nem zavar, ha egyre nagyobb szarban tapicskolunk, úgyhogy kérlek Te se csodálkozz, ha engem zavar ez a tevékenység, nem is kicsit, és hangot is adok neki.
0
2008. szeptember 30., kedd 14:34
Nem tisztem védeni a Budapest Filmet, de nem elképzelhető, hogy pont a minőségi kiadványok/filmek kiadásának folytatása miatt kénytelen a kiadó bevállalni a - mondjuk így - kevésbé minőségi filmek/kiadványok forgalmazását is?
Azért az Asylum filmek gyalázása mellé gondoljuk azért mindig oda az Attenborough-sorozatot, a KulturSokk filmeket, az angol humorhoz kapcsolódó kiadványokat, a Radnóti Színház előadásainak DVD-kiadását, stb.
Pont a napokban olvastam egy interjút a magyar piacra iparszerűen DVD-korong-alakú hulladékot termelő kiadó képviselőjével, aki büszkén vállalta, hogy ők bizony nagyon jól kaszálnak a papírzacsis 200 forintos filmekkel, és nekik baromira nem a filmek és a filmkultúra számít, csak a piac. Ha a fenti cég piaci részesedéséből egy normális kiadó csak olyan áron tud minimális szeletet kihasítani, hogy le kell mennie kutyába néhány kiadvány erejéig, akkor azt kívánom, hogy tegye meg ezt az összes nagy! Szálljon be a szeméttermelésbe - akár új cégnév alatt is - a Fórum és az InterCom is, vásárolják meg a teljes Baldwin-család összes C-kategóriás filmjét, meg minden szemetet, ami csak kijön Hollywood második, harmadik vonalából, és tömjék tele velük az erre igényt formáló multik kosarait, akár stanicli-csomagolásban is, 99 Ft-ért. Akkor legalább tudom, hogy a nyereség egy része igényes kiadványok finanszírozására menne el. De így a szart termelő cég(ek) a proftból csak még több szart vesznek és adnak ki, plussz porig rombolják a teljes piacot.
Mellesleg nem hinném, hogy a Halottak légiója bármennyi állami támogatást is kapna, ellenben például a Radnótis kiadványokra esetleg kapott támogatás minden fillérjével egyetértek. Én az Oktatási Minisztérium helyében az összes iskola filmarchívumába megrendelném ezeket a lemezeket (mármint a színházi KultúrSokkot) :)
0
2008. szeptember 30., kedd 14:28
De inkább beszéljünk a Waczak Szállóról? Mi az az extra lemez? És lehetsées, hogy a Galla-féle felirat kerül rá? Mert akkor kötelező!
0
2008. szeptember 30., kedd 14:27
Jó igaz, kb. 100 olyan film van, aminek ennyi az ára és sokkal jobban kell a gyűjteményembe! Meggyőztél, nem veszek ilyet! :-))))
0
2008. szeptember 30., kedd 14:26
Ezek még sörrel együtt is (sőt, talán úgy még jobban) elviselhetetlenek! :D
0
2008. szeptember 30., kedd 14:23
Nagyon egyszerű a képlet! Ne vegye meg őket, akiket nem érdekel! Miért zavar pár embert, hogy ilyen is megjelenik? Nem, mintha engem nagyon érdekelne, de lehet, hogy egy-kettőt majd megveszek a MOL kúton, amikor sörutánpótlásért megyünk a haverokkal, és jól besörözve megnézünk egy ilyet! :))))
0
2008. szeptember 30., kedd 14:11
Na igen a kulturális támogatás...
0
2008. szeptember 30., kedd 14:06
Azért érdekes hely ez a DVDExtra :D Ha valamelyik kis kiadó folytatta volna tovább az Asylum "produkcióinak" kiadását, nem hiszem, hogy hírértéke lett volna, de így, hogy a Budapestfilm repertoárjába kerültek a továbbiak, mindjárt híres/hírhedt trashfilmek lettek :D (oké, értem én, hogy le kell közölni a többivel együtt, de ez a  jelző kicsit durva volt - nem attól lesz híres/hírhedt trashfilm valami, mert 1 pont körül hoz az IMDB-n!).

Magyarországon az 1000 forint alatti DVD-kből lehet csak tömegével eladni, ezt tudom, aláírom. Hogy a kis kiadók miért próbálkoznak/próbálkoztak be ezekkel az Asylumos cuccokkal, ennek fényében érthető is, ebből lehet egy kis pénzt összekapni a nagyobb kiadványokhoz. De hogy a Budapestfilm miért szorul erre, miért nem lehet a kulturális támogatásukat arra fordítani, hogy rendes filmeket hozzanak ki normális áron, miért kell lemerülni ebbe a szennybe, arról fogalmam sincs...
0
2008. szeptember 30., kedd 13:59
Persze, hogy megéri, mert sajnos a sok zombiagyú meg is veszi, mert 1000 alatt van.
Nem hiszem azonban, hogy valódi igény lenne ezekre a filmekre, így amit a kiadó művel, az részemről a tudatlanok mocskos kizsákmányolása.
0
2008. szeptember 30., kedd 13:52
De mi a baj az Asylummal? Ezt ugy kérdezem, hogy nem láttam egy filmjüket sem, imdb-n olyan 1 és 3 pont között vannak a filmjeik, és ahogy látom mindig valami híres filmnek készítik el a very-low-budget verzióját, szerintem poén lehet egy-kettőt megnézni, ez az olyan rossz hogy már jó tipikus esete, néha tök bejön ilyen filmeket fagyni, lehet 950-ért ránézek egyre v kettőre? Szerintetek melyikek a "legrosszabbak" ? :D
0
2008. szeptember 30., kedd 13:51
Szídd csak nyugodtan, de lássuk be, hogy kurvára megéri kiadni őket.
0
2008. szeptember 30., kedd 13:46
Szidom és utálom is, még ha nem lehetne, akkor is tenném.
Ennek logikus következménye, hogy a kiadó, aki ezekkel a filmekkel foglalkozik, igencsak csökken a szememben, és akkor igencsak finom voltam.
Aki meg a pénzét az általad említett aranybányába viszi, az meg is érdemli.
0
2008. szeptember 30., kedd 13:40
Lehet szidni meg utálni az Asylum-ot de nagyon tudnak ott valamit. Anyagilag egy aranybánya, amin ülnek. A filmjeik szarok, mint az állat de társaságban kellő mennyiségű töménnyel szórakoztató tud lenni némelyik. De azért egyszer ők is hibáztak egy nagyot. A Dead Man Walking teljesen jó film lett a végére.
0
2008. szeptember 30., kedd 13:25
WOW!!! Fekete Vipera!!! Imádom! Nagyon régen vártam erre! :)))
Aztán: Úgy tudom a Miért éppen Alaszka 3. évadja már 23 részes. Hogy hogy mégis 1.990 forint?
Mi ez a Waczak szálló újrakiadás? Digis lesz, és lesz hozzá extralemez?
Ezek érdekelnének.

Ja, és mi ez az Attenborough: The Tribal Eye? Nyomát sem találom Attenborough imdb-s filmográfiájában??
0
2008. szeptember 30., kedd 13:24
Asylum - Budapest Film?? Minek, kinek?

Örülnék, ha a filmek feltöltésénél az xpress a stúdió megjelölésénél (a Universal mintájára) nem a Budapest Filmet, hanem az Asylumot jelölné meg, hogy a FILMEK rajongói semmiképp ne fussanak bele az Asylum által készített fos/szar/okádék jellegű szemét szarokba.

Köszönöm.
0
2008. szeptember 30., kedd 13:23
Fekete Vipera, na végre! Jól mutatna egy csinos digiben...:))
0