Igen, meg szoktam hallgatni, sőt kérdezni is nálam tapasztaltabb embereket az engem érdeklő témákról, én így alkotok véleményt, és így formálom saját magam is az ízlésemet, mindez abszolút nem okoz problémát Nem születtem zseninek, nem próbálom eljátszani, hogy én mindenkinél mindent jobban tudok, nem mindenkinek áll jól, nekem sem.
Annak ellenére, hogy nem akarod rámerőltetni az ízlésedet, azért elég erős célzást ejtettél meg, melynek tartalma nem titkoltan azt fejezte ki, hogy ha nekem tetszeni mer egy sima gyűjtődoboz, akkor egyike vagyok azoknak, akik a szart is megeszik. Mivel ez önmagában röhejes, ezért nehéz is lenne magamra venni.
Fájdalom, de nem érdekel, mennyire gazdag vagy, vagy hogy úgy hiszed, az idősebb korral máris előnyt szerzel, ha álláspontok ütköztetéséről van szó.
Ha szimpla véleményt írsz, nekem az bőven elég, de így az egész beszélgetés visszataszítóvá vált, és bár biztos vagyok benne, lehet rajtam is fogást találni, túl sok értelme ezek után nem sok lenne. Jól érezhetően tele van a tököd velem, ezért a mai kakasviadalt betudom ennek (azért 35 évesen illene kitalálni a baráomfiólból), most pedig lefekszem azzal a tudattal, hogy E. fórumtárs szerint ízlésficamom van, amiért tetszik egy szimpla gyűjtődoboz, pedig most is abba helyeztem vissza egy sima műanyagtokos filmet (bizony, ez már tényleg az alja szint), de mégis felhőtlenül boldog vagyok, mert a film hihetetlenül jó volt...