Keresés

Pletykarovat: McClane négyszer

2008. október 12., vasárnap 5:24
Egyről beszélünk. A "meg nem erősített hír" az pletyka, ahogy a topik címe is jelzi, a "legkorábban december" pedig nem számít megjelenési dátumnak.
most posts by TM
0
2008. október 12., vasárnap 5:20
Re. 53:

Jama a 7.-esben azt írja, hogy:

> a "meg nem erősített hír" arra vonatkozik, hogy ez a gyűjtemény
> valószínűleg legkorábban decemberben fog megjelenni.
0
2008. október 12., vasárnap 4:56
Arra van egy kis esély, h egy ebben a dobozban az 1. rész is az eredeti szinkronnal jelenjen meg??? (valszeg nincs, de hátha... :D)
0
2008. október 12., vasárnap 4:36
A bejegyzésben még most is csak pletykaként említik a dobozt, megjelenési dátum nélkül.
most posts by TM
0
2008. október 12., vasárnap 4:26
Az lehet, hogy jőliusban úgy álltak a dolgok, hogy nem jelenik meg gyüjtődoboz, de a film maga szeptember 18-án jelent meg, tehát alig több, mint három hete. Akkor azért már csak lehetett tudni, hogy lesz gyüjtődoboz is...
0
2008. október 12., vasárnap 2:06
Inkább megnéztem a Die Hard 3-at, minthogy itt rágjam a gittet. Szép estét mindenkinek :)
0
2008. október 12., vasárnap 1:46
Igen, meg szoktam hallgatni, sőt kérdezni is nálam tapasztaltabb embereket az engem érdeklő témákról, én így alkotok véleményt, és így formálom saját magam is az ízlésemet, mindez abszolút nem okoz problémát Nem születtem zseninek, nem próbálom eljátszani, hogy én mindenkinél mindent jobban tudok, nem mindenkinek áll jól, nekem sem.

Annak ellenére, hogy nem akarod rámerőltetni az ízlésedet, azért elég erős célzást ejtettél meg, melynek tartalma nem titkoltan azt fejezte ki, hogy ha nekem tetszeni mer egy sima gyűjtődoboz, akkor egyike vagyok azoknak, akik a szart is megeszik. Mivel ez önmagában röhejes, ezért nehéz is lenne magamra venni.

Fájdalom, de nem érdekel, mennyire gazdag vagy, vagy hogy úgy hiszed, az idősebb korral máris előnyt szerzel, ha álláspontok ütköztetéséről van szó.

Ha szimpla véleményt írsz, nekem az bőven elég, de így az egész beszélgetés visszataszítóvá vált, és bár biztos vagyok benne, lehet rajtam is fogást találni, túl sok értelme ezek után nem sok lenne. Jól érezhetően tele van a tököd velem, ezért a mai kakasviadalt betudom ennek (azért 35 évesen illene kitalálni a baráomfiólból), most pedig lefekszem azzal a tudattal, hogy E. fórumtárs szerint ízlésficamom van, amiért tetszik egy szimpla gyűjtődoboz, pedig most is abba helyeztem vissza egy sima műanyagtokos filmet (bizony, ez már tényleg az alja szint), de mégis felhőtlenül boldog vagyok, mert a film hihetetlenül jó volt...
0
2008. október 12., vasárnap 1:42
Legalább egy pontot utána tehettél volna, úgy lenne értelme. :))
most posts by TM
0
2008. október 12., vasárnap 1:41
hú, végig olvastam.. véletlenül lenyomtam egy g-t :)

Na megyek aludni. Én az első 2 részt vettem meg, és a 4. részt. Majd meglátom megrendelem-e így egyben...

Mindenesetre a Rocky 1-5 +Balboa , továbbra is próbálom eladni.. majd megvenni a digit, mert szeretem ezeket a filmeket, és talán ez ami dönt. Örüljünk, hogy kiadnak még egyáltalán szép, igényes csomagolású dvd-t is.

Mondjuk, mikor csak egy papírdoboz az újdonság, akkor igazságosabb lenne, ha azt külön is meg lehetne rendelni...vagy valami ilyesmi... Vagy ezt a két dolgot különvenni...és lennének a dvd filmek, meg a papírdobozok amiket rendelni lehetne.. meg a digi, egyéb... lenne a 3. típus..

Na, lehet hülyeség..megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!
0
2008. október 12., vasárnap 1:29
g
0
2008. október 12., vasárnap 0:47
42.: ahogy így a betűid ékezethiányát elnézem, Te egy másik országban élsz. Így könnyű a több, mint száz digi! ;-)

43.: és Te azt tudod, hogy a szavak nagytöbbsége, amit leírtál, egyáltalán nincs is a magyar nyelvben? :-O
0
2008. október 12., vasárnap 0:39
Ha az ízlésed kialakításához mások véleménye kell, akkor ott tényleg problémák vannak. Hogy most szerinted nem ez a helyzet, azon egy kicsit sem lepődtem meg : olvastalak már párszor. A világért sem akarnám a saját ízlésemet Rád erőltetni! Pontosan ez az egészben a szép, hogy mindenkinek megvan a joga mindenhez - mondjuk vissza is élnek ezzel elég sokan. Lehet osztani az észt, mindenki mondogathatja a magáét, attól még a lényeg nem változik : csak másképpen látjuk. Te elmondtad a magadét, én az enyémet, ennyi. Anyázhatunk is egy sort, Te majd jöhetsz a közgazdász diplomáddal, én meg csak csendben mosolygok a bankszámlakivonataimat nézegetve. De biztos én látom akkor rosszul, mert ebben az országban minden nagyon szép, minden nagyon jó, csak éppen nem nekem - de gyanítom, hogy Neked sem : maximum Te szépnek akarod látni, én meg 35 éves vagyok.

Én már jóval korábban örültem, amikor is tulajdonosa lettem a hatlemezes diginek. Viszont ha kiadnák úgy, ahogy korábban itt írtam, akkor ez menne mondjuk az eBay-re, az meg jönne a polcra a többi drágasághoz! ;-)
0
2008. október 12., vasárnap 0:22
Na jó, úgy látom közelednek az álláspontok. Valakinek a DTS fontos, mások ragaszkodnak a szinkronhoz, megint mások meg a szép csomagolásokra gerjednek. Embere válogatja.  A lényeg az, hogy nem fogom sajnálni a pénzt erre a díszdobozra (mivel a hírben ez van, remélhetőleg nem csak egy gyűjtőről van szó), és igen is hálás vagyok érte a kiadónak, de mondom, az időzítése nem volt épp szerencsés, mert sokan megvették már a 3. részt külön. De tényleg nem akarom tovább ragozni ezt. Azért köszönöm az észrevételeket, és ha nem is értek mindenkivel mindenben egyet, azért tiszteletben tartom mások véleményét is.
0
2008. október 12., vasárnap 0:09
Ja es meg valami ha mar igy belelendultem. Mar egy ideje nezegetem a hozzaszolasokat es bizony sokan nem tudjak, hogy olyan magyar szo, hogy "fekni" nem letezik es a csomagolas neve pedig digipak nem digipack. Koszonom :)
0
2008. október 12., vasárnap 0:06
Szerintem ilyesmiken nem erdemes osszeveszni. En szeretem a digipak-ot es bizony tobb szaz van belole itthon, mikozben egyetlen egy darab steelbook-os kiadvanyt se vettem meg mert nem tetszenek. Akkor en most mindket oldal szerint hulye vagyok vagy lehet, hogy senki se hulye, csak mas az izlesunk? :)
Amugy meg dvd-t akkor erdemes gyujteni, ha van ra felesleges penzed, ugyanis nem tartozik a letszuksegletek koze. Innentol kezdve meg szerintem semmi gond nincs azzal, ha valamit tobbszor veszunk meg mert megjelenik valamilyen szebb, ujabb kiadas.
Meg sosem hallottam egy belyeggyujtotol se, hogy szegyellje magat a posta, mert nem vette volna meg az otforintos belyeget, ha tudja, hogy jovore mashogy fog kinezni...
0
2008. október 11., szombat 23:33
Köszönöm, képben vagyok, továbbá ízlésem kialakításához olykor nem jön rosszul nálam tapasztaltabb emberek véleménye, de ez most nem az a helyzet.
Elfogadom, hogy egy szimpla gyűjtődoboz szépnek gondolása neked vagy szerinted ízlésficam jele, de legyen meg a jogom, hogy ha én valamit önmagában esetleg szépnek tartok, akkor leszarjam, szerinted vagy bárki szerint mi nem működik az országban, és hogy közgazdasági szempontból milyen ízlést képviselek éppen.

Elfogadom és egyet is értünk abban, hogy a minél exkluzívabb csomagolású kiadvány többet hoz a konyhára, de nálam még mindig a film viszi a pálmát, így az idei karácsonyi (egyébként kivételesen figyelemreméltó) extra kiadványok nagy részéből én kimaradok. Persze nem vagyok ellendrukker, így én is bízom abban, hátha digipack lesz, mert akkor Veled együtt örül sok rajongó, és úgy hátha beválik a jóslatod, hogy még az eladási mutatók is megnőnek, amivel meg mindenki jól jár.
0
2008. október 11., szombat 22:45
Gondolom, olyan ártatlan variáció senki fejében nem fordul meg, hogy júliusban azért mondták azt, hogy nem lesz gyűjtődoboz, mert akkor valóban úgy álltak a dolgok, hogy ezért vagy azért nem tűnt valószínűsíthetőnek az egybemegjelenés. Lehet, hogy a kiadó épp a rajongói megnyilvánulások hatására gereblyézte össze a gyűjtődobozt, amiért cserébe most kap a pofájába.
most posts by TM
0
2008. október 11., szombat 22:28
Hadd ne kezdjek már az InterComról és a régi, szép időkről mesélni... ezek az idők nem is értek véget! ;-)

Ez a probléma az ilyen "értékrendekkel", hogy el/befogadnak minden sz*rt, amit eléjük tesznek. Egy gyűjtődobozt, például. Ebben az országban - többek között - ez sem működik. Hányféle kiadás is jött már belőlük? Most meg megveheted egyben a négyet? Csak kapnak egy dobozt? Hajrá! De előbb talán tényleg várjuk már meg a hivatalos bejelentést, mert lehet, hogy DIGI LESZ!! :-O

A digipack-os és a fémdobis kiadások mentik a még menthetőt. Hogy képben legyél.
0
2008. október 11., szombat 22:26
Köszönöm pizsi,hogy egyet értesz vele. :)
0
2008. október 11., szombat 22:13
Szerintem ha a kiadó magára gondolna, akkor elmenne papírzacskókat gyártatni B- és C-kategóriás filmekhez a turkálókba, olcsón.

Az én értékrendemben akár két műanyagtokos kiadás gyűjtődobozban való megjelenése is lehet kifejezetten szép. Nem vagyok belebuzulva a digipackba, és nem fémdobozon keresztül látom a világot, talán ez lehet az oka.
0
2008. október 11., szombat 21:53
Minden Die Hard rajóngó megvette már a részeket egy papirdobozért semmi értelme nem lesz berendelni, a minap láttam az X-men trilógia kiadást: egy egyszerű dobozban a kétlemezes kiadások, minden ugyanaz még a boritóképek is, semmi extra nincs a kiadásban, ez lesz a sorsa a Die Hardnak is.
0
2008. október 11., szombat 21:48
"...ha módodban áll megvenni a díszdobozt, szerintem tedd meg nyugodtan, és örülj neki, hisz így mégis egy szép gyűjteményben tudhatod magadénak az egész sorozatot."

Előbb talán várjuk már meg az infókat, hogy mégis milyen tálalás lesz! Egy dobozba pakolt négy műanyag tokos kiadást én nem neveznék szép gyűjteménynek...

"...és hálás vagyok, hogy gondolt ránk a kiadó, és nem látta elintézettnek a film ügyét egyetlen kiadással."

A kiadó csak magára gondolt és gondol folyamatosan : minél több zsét bezsebelni... :-(
0
2008. október 11., szombat 21:40
de jó, hogy megvettem már az összes részt :))) ráadásul az 1. részből megvan a dts-es változat is, majd a másodikból is meg kéne szerezni azt a két lemezest. ebbe a dobozba meg gondolom a szinkronos egylemezeseket rakják majd bele. karácsonyra majd inkább Rocky-t és A keresztapát kérem a Jézuskától :)
0
2008. október 11., szombat 21:22
de jó,hogy nem vettem még megy egyik részt sem.. :)))
0
2008. október 11., szombat 21:01
Pizsama, én is értelek, hisz a néhány hete megvásárolt harmadik részek decemberre az otthoni polcokon mondhatni feleslegessé válnak, de én is azt tudom tanácsolni, hogy ha módodban áll megvenni a díszdobozt, szerintem tedd meg nyugodtan, és örülj neki, hisz így mégis egy szép gyűjteményben tudhatod magadénak az egész sorozatot.

Számos film esetében nekem elég szokott lenni az első kiadás, de ha egy hozzám igen közel álló film extra változata jelenik meg (mely esetemben nagyon ritkán fordul elő), akkor örömmel zsákolom be az új verziót a régi mellé (vagy akár helyett), és hálás vagyok, hogy gondolt ránk a kiadó, és nem látta elintézettnek a film ügyét egyetlen kiadással.
0