Mint régi Agatha Christie rajongó, én is csatlakoznék. Még felirattal is megvennék egy ilyen dobozt! Sőt, még a Poirot megagiga-készleten is elgondolkodnék. Egyébként Hollandiában már láttam a "Nilus"-t DVD-n. Fillérekért árulták, tehát kint ezek már igencsak "lefutott" kiadványok. Persze magyar felirat még véletlenül sem volt rajta...
0
2003. május 23., péntek 3:47
634
ez a kiadás engem is érdekelne. valaki mondhatna róla valami biztatót.
0
2003. május 22., csütörtök 22:32
7151
Szia!
Én kevés reményt látok arra, hogy a UIP kiadná ezt a filmet. Néhány hónappal korábban már érdeklődtem a film után az Odeonnál, s azt válaszolták honlapjukon, hogy a magyarországi jog az övéké és gondolkodnak a DVD-kiadáson. A film és a magyar szinkron tényleg kiváló, és én is örülnék, ha nem a videókazettára került elhasználódott anyag alapján készülne a DVD-verzió. Örültem a "Kinai negyed" remek szinkronjának is a DVD-verzión, de a képminőség botrányos volt. A film igazi klasszikus, egy kis felújitást igazán megérdemelt volna! Az extraanyagban látható filmrészletek a tökéleteshez közeli minőségűek voltak, de maga a teljes film ezt a minőséget meg se közelitette.
0
2003. május 22., csütörtök 22:16
34
Ez a dvd-kiadás a warner-nál van, úgyhogy biztos nem lesz uip-kiadvány. A szinkron meg szerintem teljesen kizárt. A paramount (kínai negyed) még csak-csak rátette a lemezeire a szinkronokat, pedig akkor még hazánkban egyetlen kiadóval se áltak szerződésben, de awarner-nek nem szokása régi filmekre felpakolni a szinkronokat.
DunaTV-n tényleg egy nagyon jó kópia volt, meg is lepődtem rajta:) Mondjuk vhs-en megvannak ezek, de már a dvd-s polcon szeretném látni, legalább magyar felirattal.
0
2003. május 22., csütörtök 20:34
115
A Duna Tv adta a napokban a Gyilkosság az Orient Expresszen-t. Aki látta, annak feltünt, hogy felújított kópia volt ( nem olyan vacak, sötét, mint a Mirax-féle videokazettán ) , legnagyobb meglepetésemre az eredeti - zseniális - szinkronnal: Poirot - Csákányi László, Lauren Bacall - Ruttkai Éva és így tovább... Nagyon-nagyon örülnék neki, ha egyszer nálunk megjelenne DVD-n akkor az az eredeti szinkronnal történne. Elképzelhető, hogy UIP-DUNA Film-es kiadvány lesz, persze ez csak az én feltételezésem. Ők a Kínai negyedet is az eredeti ( megjegyzem több, mint húszéves ) szinkronnal tudták piacra dobni, úgyhogy van még remény!!!
0
2003. május 22., csütörtök 13:28
7151
Szia!
A "Nyaraló gyilkosok"-at és a "Halál a Níluson"-t a tévé vetítette nálunk (többször is),akárcsak a másik kettőt, amik viszont videón is megjelentek. A "Gyilkosság az Orient Expresszen" a Mirax-Odeon közös kiadványa volt, "A kristálytükör meghasadt" a Zoomé. Nem tudom, várhatók- e nálunk DVD-n, pedig a "Gyilkosság..."-nak én is nagyon tudnék örülni! (Meg a többinek is.)
field
0
2003. május 22., csütörtök 2:05
34
A Blackstar-on már fennt van csak a specifikáviókról nem lehet tudni többet.
0
2003. május 22., csütörtök 2:03
34
Hello mindenki.
Szeretném megtudakolni hogy a most június 16-án megjelenő Agatha Christie regényéből készült 4 filmalkotást tartalmazó díszdoboz megjelenik e vajon kis hazánkban, netalántán magyar felirattal? (Egyébként a doboz tartalma:
Gyilkosság az Orient Expresszen - 1.66:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes mint extra
Halál a Níluson - 1.78:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes és egy 23 perces werkfilm az extra
A kristálytükör meghasadt - 1.85:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes az extra
Nyaraló gyilkosok - 1.78:1 széles vásznú transzfer, monó hang, mozis előzetes és egy 15 perces werkfilm az extra)
Vagy esetleg a Poirot "exclusive" 31! DVD-s teljes sorozatot tartalmazó díszdoboz? (Erre látok kb. 0,0000000001% esélyt)
Kérem ha valaki tud valami használható infót a fentebb írt díszdobozokról, kérem írja le.