Keresés

InterCom: decemberi megjelenések

2008. október 19., vasárnap 11:18
"ha valami nem biztos, akkor nem kell megemlíteni"

ebben egyetértek. amíg a hírüzérek, vállalati kémek :) nem olvassák sajtóhírben, megjelenési listán, stb-n egy adott kiadvány megjelenését, addig ne hangoskodjanak. tartsák meg maguknak az "értékes" infót, készüljenek rá csendesen, mert ha nem jön be, akkor értelmesebb hallgató szemében csak magukból csinálnak mókamikit a fogadatlan prókátorok.
0
2008. október 19., vasárnap 0:31
Jamamurával értek egyet, a vevő dolga, hogy vásároljon, a kiadó dolga meg kogy kiadjon. Nem egymással kell trécselni. Amíg a vevő folyton bedob új és újabb címeket, meg hogy mi mikor és hogy meg minek, meg mennyiért, addig nem ér rá bótba menni meg filmet nézni, csak haszontalanul jártatja a száját. A kiadó meg már így is full kretén, mi lenne ha még azt a kevés munkára fordított idejét is az okostojásokkal szájbokszolná végig. Na meg itt van a kis kiadók és a nagy kiadók közötti eltérő struktúrájú filmforgalmazás, amit mindig mindenki elfelejt. Hozott anyag kontra saját ötletelés. A kis kiadók könyebben tehetik a szépet a maroknyi eszkimónak, mert maguk tenyésztik a fókákat, nem mirelitbe gyön be. Az ugribugrik meg behalnak, ha három helyről bejövő műmájer szmájlis enszvör után a negyedik lyukból bikkmakk se hallik. Nosza gyorsan teleszórják szarral, mer hát így kerek a világ.
most posts by TM
0
2008. október 18., szombat 23:58
Winnie, a vonat is jönni szokott, csak az érkezése bizonytalan ;)
0
2008. október 18., szombat 22:56
az x-akták jön, ezen nincs mit szégyellni. legalábbis az ember ezt a következtetést vonja le, ha készül a kiadás:)
0
2008. október 18., szombat 20:05
Jama: ha valami nem biztos, akkor nem kell megemlíteni. nem mondom, hogy megnyerem a lottóötöst, mert nem biztos. ha mondanám, és nem nyerem meg, akkor anyáznának a rokonok, mert hogy már elterveztek ezt-azt. ennyire egyszerű. ami nem biztos, azt nem kell még elköhinteni sem.

az, hogy nem válaszolnak, meg látogatják a fórumokat, az egy nagyon tiszta képet állít ki róluk, illetve azt is megmutatja, mennyire tartanak minket, vásárlókat.
0
2008. október 18., szombat 20:01
szerintem nagy butaság minden egyes fű alatt bedobott infót komolyan vennni, sőt szétkürtölni. ezer meg egy alkalommal kiderült már, hogy a dolog kacsa, téves, félrehallott és így tovább. és utána megint a kiadót támadjátok. de ebben az a legviccesebb, hogy az anyázás el sem jut hozzájuk, hisz ők okosan kerülik a fórumokat: a nyolcázhuszonhatszor elismételt panaszáradattal maximum az oldal látogatóit idegesítitek: saját magatokat beleértve. :)
0
2008. október 18., szombat 18:13
Jama!

Az a baj,hogy ezeket a félinfókat senki sem látatlanban mondja,hanem magától az InterComtól származnak.Nem a takarítónőtől...
Egyébként semmi akadálya nem lenne,hogy az Xpressen a kiadói fórumban végre válaszoljanak legalább egy kérdésre és valódi infóval szolgáljanak.De nem teszik.
Hogy mennyire tudják,hogy mit is adnak ki,jó példa rá a Halálhajó EV.A novemberi bejelentett megjelenések között nem szerepelt és most mégis itt van...
Ez alapján decemberben még az x-akták sorozat is jöhet:)))
0
2008. október 18., szombat 11:14
Nekem az is gyanús, hogy 10-nél megállt a tervezet, holott még 17-én is bőven kijöhetnének 1-2 húzósabb címmel. No, ez maradt le, sztem nem véletlenül...:))
0
2008. október 17., péntek 20:45
Igen, erre az InterCom topicban kíváncsiak a legtöbben.
0
2008. október 17., péntek 20:39
:D pfff... na ezért mindjárt kapni fogsz :D
0
2008. október 17., péntek 20:37
"....hogy az jön, amit bejelentenek - de az se mindig pontosan. :)....."

.....  vagy soha .....

Ez a mondat az FHE-re tökéletesen illik!!!!!
0
2008. október 17., péntek 19:41
ezt magyarázzátok már el nekem: ki mondta itt mindenkinek, hogy jön az x-akták? a gyártás? ők azt gyártják le, amire utasítják őket. elképesztő, hogy ezeknek a félinfóknak még mindig hitelt adtok és már megint a kiadót kóstolgatjátok. egyszer már igazán meg kellene tanulni, hogy az jön, amit bejelentenek - de az se mindig pontosan. :)
0
2008. október 17., péntek 17:53
Gyakorlatilag semmi.
Legalább a Tű a szénakazalban jöhetne,bár nem véletlenül tippeltem jövő évre,hiszen az InterCom már évek óta december elején lehúzza a rolót...
Ebben az évben már a november is szinte kimaradt.
0
2008. október 17., péntek 17:43
Az Xpress-re most felkerült Event Horizon SE sem volt a novemberi megjelenéseknél felsorolva, úgyhogy még bármi megtörténhet X-akták 1. évad téren...
0
2008. október 17., péntek 16:59
Nem Dömin kell elverni a port, hogy most megint nem jön. Anno nekem is ezt mondták, hogy jön, meg ahogy olvasom másnak is. Meg azt is mondták, hogy az Ugly Betty piros hóeséskor jön, és nini, nem volt hóesés, piros hó meg pláne, és mégis megjött.

Előbb-utóbb csak kijön, bár...
0
2008. október 17., péntek 16:54
a csapian herceg kiadásáról lehet valamit tudni? olyan lesz mint az első rész ilyen kinyithatós fekniben vagy ez csak egy natural feknis változat lesz?
0
2008. október 17., péntek 16:31
Yes, igazatok van, tényleg Warner, az meg az FHE-hez tartozik, kik még nem rukkoltak elő a decemberi meglepi-listájukkal...:)
0
2008. október 17., péntek 16:24
Warner, de attól még itt is rá lehet kérdezni, hátha. Több szem, több csipa! :)
most posts by TM
0
2008. október 17., péntek 16:22
Nekem Dömi azt mondta, az InterCom az X Akták első évadját idén meglepetésnek szánja, ezért nem csodálkozok, hogy nem írták bele a közleménybe. De mi jómagyarekszpressz szokás szerint előbb visítunk, utána kérdezünk.

A Blade Runner nem Warner-film?
0
2008. október 17., péntek 16:16
Jó, attól még kijöhet januárban is az X-Files S1, lehet, hogy nem készült még el a gyártás a korongokkal vagy a dobozokkal vagy tudomisén...de hol a fenében van a Blade Runner?
0
2008. október 17., péntek 16:06
X-akták: Hinni akarok az IC-nek( The X Files: I Want to Believe in IC )
0
2008. október 17., péntek 16:04
X akták itt a büdös életben nem lesz, csak a p@rasztvakítás megy, és ebben az IC a felelős, mert én is beszéltem a gyártással és nekem is azt mondták hogy 99% a december és erre erősített rá Dömi is.
Mikor megkérdeztem, pont azt kértem hogy mondjanak valamit, de ne azt hogy tervbe van véve, lesz vagy nem, és erre mondta a srác hogy 99% lesz, így nem vettem meg Angliában. Már bánom.
0
2008. október 17., péntek 15:59
re:10.
A kiadás odaát van. :)
most posts by TM
0
2008. október 17., péntek 15:48
Az X-aktákról minden több éve minden ősszel elterjed, hogy év végén kijön, aztán semmi.
Lehet, hogy valaki nagyon szeretné karácsonyra? :-)))
0
2008. október 17., péntek 15:45
A Blade Runner-t nem az InterCom ígér(get)te?
0