Keresés

InterCom: decemberi megjelenések

2008. október 17., péntek 15:20
Hát, az X-akták 2 helyett az első évadnak jobban örültem volna - személy szerint.
0
2008. október 17., péntek 15:19
Valószínűleg Dömit is félretájékoztatták.

Miért nem lep meg, hogy X-akták sehol... ha ennyi év alatt nem tudták elintézni, máshol már háromszor kiadták háromféleképpen...
0
2008. október 17., péntek 14:47
Killr: Örülök, hogy Neked kedvedre tett az Intercom. Nekem nem, s gondolom, ezt szabad is leírnom, végtére is egyikünk se reprezentatívabb példa a másiknál. Ha valamikor, hát karácsonyra érdemes lenne 5 DVD-megjelenésnél többel előállni egy nagy kiadónak, de ez persze megint csak személyes vélemény, nem reprezentatív megállapítás. :)
0
2008. október 17., péntek 14:34
Én mondjuk örülök neki, hogy csak a Narnia érdekel, mivel az idei ősz igazán pénztárca-fogyasztó szezon volt eddig...
0
2008. október 17., péntek 14:30
Szerintem úgy a helyes, hogy csak azt írják bele ebbe a TERVEZETBE, ami (majdnem) biztos, s ha emellett esetleg becsúszik még valami jó, akkor az hab a tortán, vagy az lesz a torta, kinek hogy. Kevésbé ingerkeltő, mintha beígérnek valami nyálcsorgatót, aztán a csorgásból csak köpködés lesz.
most posts by TM
0
2008. október 17., péntek 14:26
Ez nagyon jó! Dömi valamilyen félinformáció alapján elterjeszt egy hírt, aztán amikor nem úgy történik elkezdi szidni a kiadót :)
Tony: miért érzed magad reprezentatív példának? Nekem például kapásból jön a decemberiből a Kung Fu panda, az X-akták, az Alias meg a Narnia, és lehet, hogy BD-t hoz a Jézuska, mert a Bondok KELLENEK!
0
2008. október 17., péntek 14:22
Hát ki más!!!! Én meg bevettem , akkor ez volt a Hard Candy....
0
2008. október 17., péntek 14:20
ki mondta? dömdödöm?
0
2008. október 17., péntek 14:17
Mi van az X akták sorozattal? Nem azt mondták hogy december?
Amúgy nagyon szegényes ez az eresztés:(
0
2008. október 17., péntek 14:16
könnyen lehet, hogy az utolsó pillanatban decemberben is bedobnak néhány díszdobozt és különleges kiadványt, mint novemberben.
0
2008. október 17., péntek 14:14
Mi van, az Intercomot november után decemberben se nagyon érdekli a karácsonyi őrület a DVD-tulajdonosokat illetően? BD-lejátszóm nincs, a decemberi DVD-megjelenéseik pedig éppúgy hidegen hagynak, mint a novemberiek.
0