Keresés

Warne Hungária tervezett októberi, novemberi megjelenései!

2005. március 13., vasárnap 20:28
:-)

Én is beugrottam. (Főleg a szinkronos Lock, Stock... miatt kezdtem el őrülten kutakodni a neten) Sebaj, volt 3 boldog percem, hogy lesz végre magyar A Ravasz...-om.
0
2005. március 13., vasárnap 20:21
Bazzeg.
0
2005. március 13., vasárnap 20:20
A Hóhér előtti hozzászólások 4 évvel ezelőttről valók!
0
2005. március 13., vasárnap 19:09
sehol.Egy része csak merő feltételezés ,40%-ban viszont megjelent/pl  a szinkronos múmia/vagy megjelenni fog/pl beépitett szépség illetve anakonda.szomszéd nője1-2 stb/.
0
2005. március 13., vasárnap 18:24
A mozinet.hu-n belül ezek hol vannak?
0
2005. március 13., vasárnap 16:31
és most már lassan a szinkronos változatok is megjelennek.
0
2001. október 2., kedd 17:41
Ugye ti is látjátok: LOCK STOCK & TWO SMOKING BARRELS!!! BEN HUR!! Egy Lethal weapon direcor's cut boxsetre én is vevő vagyok!!!
0
2001. október 2., kedd 16:29
remélem, a lethal weapon saga az új, dts hanggal, szép tokkal, director's cuttal meg miegyébbel megáldott verzióban jön ki.
0
2001. október 2., kedd 15:24
A mozinet.hu-n található listát ollózom be ide. Na lássuk:

Október:
- Warner: Beépített szépség  
- Columbia: The Replicant, The Brothers, Forsaken,  Peep show, Living it up, Funny Girl, From Here to eternity, Last picture show, The Blob, Out of Africa, The paper

November:

- Warner: Exit Wounds, Sweet November, Bait, Lethal Weapon, Lethal Weapon 2, Lethal Weapon 3, Lethal Weapon 4, Lethal Weapon boxed set, Ben Hur, Last of the Mohicans (Zalus: majd jól kivitatkozzuk magunkat ;), IMAX - Blue Planet, IMAX - Dream is Alive, IMAX - T-Rex, Two if By Sea, Into the Arms of Stranger

- Columbia-Universal: Tomcats, The Mummy, The Mummy Returns, The Mummy boxed set, Roughnecks 2, Sexual Predator, Crimson Rivers, Diary of a Sex Addict, Wicked, How the Grinch Stole Christmas, Little Women, On the Waterfront, A Man for All Seasons, Peggy Sue Got Married, Guarding Tess, So I Married an Axe Murderer, Fools Rush In, Cape Fear '91, Cape Fear '62, Commercial Man, Lock Stock and Two Smoking Barrels

Amit biztosan lehet tudni, hogy a Mummy returns DD 5.1 magyar szinkron.

Jön még majd: Bridget Jones naplója, Ben Hur,  Doktor Zsivágó, Stanley Kubrick gyűjtemény és idővel mindkét stúdió minden fontos örökzöldje megjelenik majd DVD-n is.

Ugyan csak a VHS-ek közé irták be a mozinet-en, de szerintem biztos, hogy lesznek DVD-n is: Final Fantasy - A harc szelleme, a Lovagregény, Evolúció.

Mint irtam ezeket nem én találtam ki, hanem a www.mozinet.hu-n található.

Várjuk kiváncsian, hogy mi lessz ezekből, de legfőképpen az érdekel, hogy az árak milyenek lesznek.
0