Keresés

The Lion King - DVD - USA: Október 7. - Mo: ???

2003. május 30., péntek 2:16
Alfa hozzászólását kiegészítve: nagyon örülünk, hogy Mo.-on esély van a duplalemezes kiadásra, de: (ha már telhetetlenek vagyunk...)
az USA-ban lesz egy olyan kiadás, nem is olyan drágán, ahol cellrajzokat kapnak a dvd-k és a díszdoboz mellé a rajongók. meg is venném, ha lenne rajta magyar szinkron, de azon persze hogy nincs. nekünk van-e esélyünk arra, hogy egy ilyen díszdobozos kiadvány lásson napvilágot?
annyi vacak kijön gyönyörű kiadásban, ez pedig szerntem filmtörténeti klasszikus. remélem, ezt a magyar forgalmazó is belátja, és rádumálja Disney-éket egy ütős verzióra!!
0
2003. május 29., csütörtök 17:06
Tudom, hogy a 2. rész most is kapható, meg 4:3 stb,stb, de van esély esetleg díszdobozra is?
0
2003. május 29., csütörtök 14:24
és mikortól lehet előrendelni?
0
2003. május 29., csütörtök 13:58
A régi, klasszikus szinkron lesz felkeverve.
0
2003. május 29., csütörtök 8:24
Hello Xpress!
A kérdésem az, hogy mit tudtok a rajzfilm szinkronjáról?
Újra fogják szinkronizálni új hangokkal?
Vagy a tíz évvel ezelőtti hang már korszerűnek itélhető, amiből már lehet jó térhatású keverést készíteni a kiadásra? Az pl. nagyon fájna ha eltűnne Szulák A énekhangja a film elejéről, a többi kaján-sejtelmes-vicces hangról nem is beszélve.
Legyenek a készítők kegyesek hozzánk!
Köszönöm!
0
2003. május 28., szerda 22:49
Nekem csak annyi a kérésem, hogy a magyar kiadáson is legyen rajta az eredeti, bővítetlen változat. A Szépség és a szörnyeteg esetében az a hozzáfércelt jelenet nem igazán hiányzott.
0
2003. május 28., szerda 21:53
Nagyjából ugyanakkor jön a magyar kiadás is, természetesen 5.1-es szinkronnal, és ha minden jól megy, ezúttal mi is a kétlemezes változatot kapjuk, de erre ne vegyen senki mérget. Az biztos, hogy ősszel jön Az Oroszlánkirály.
0
2003. május 28., szerda 21:12
Amerikai site-okon és már TV reklámokban is látni, hogy megjelenik DVDn a The Lion King. Az USA megjelenési dátum október 7.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem -tudva azt, hogy nagyon sok fantasztikus rajzfilm jelent meg előtte és utána is- ez az alkotás a csúcs. Egyszerűen lenyűgözően részletes és csodálatos képi kivitelezés, a hangzás és a zene hasonlóképpen kimagasló (asszem meg is kapta az Oscart anno), a történet magávalragadó, egyszóval: IGEN!

Kérdés nyilvánvaló: tudunk-e valamit a magyarországi megjelenésről, szinkronról (ami a gyerekek miatt ez esetben nagyon fontos), vagy lehet rendelni a regio 1-es kiadást? :-))) )

0