Keresés

Postai/futáros/egyéb szállítás

2004. február 23., hétfő 22:47
velem még szerencsére nem,de futárnál gondolom kisebb a sérülés esélye
0
2004. február 23., hétfő 21:59
Kedves Xpress!

Ma megkaptam az Alien Tetralógiát,de az örömbe egy kis üröm is vegyült,ugyanis el van törve a doboz egyik sarka!Valószínűleg leejtették vagy odaütötték valahová.Nem lehetne esetleg egy kicsit bizonságosabb csomagolást alkalmazni?
Sajnos nem először járok így,a múltkor a Keresztapa díszdoboz sarka is benyomódva érkezett.
Remélem lehet valamilyen megoldást találni!Vagy ez csak egyedi probléma,mással még nem fordult elő?
Üdv:Lalabatya
0
2004. február 18., szerda 12:39
Köszönöm.
Gondolom, hogy ez Nektek nagyobb bosszúság, mint nekem, de egy tanulság mégis van: futárral kell rendelni... ezentúl így teszek, egye fene azt a plusz 300 forintot.

500
0
2004. február 17., kedd 19:44
Kedves cinquecento: szerintem Rád is ugyanez vonatkozik. Ha a ragszám alapján a helyi postán nem találják a csomagot, akkor minden bizonnyal ismét gazdagodott néhány filmmel a postás társadalom. Légyszives rendeld meg újra, és írj, ha eltérnek az árak.
0
2004. február 17., kedd 19:37
Én is szeretettel várom a tanácsot, mit tegyek... :)
0
2004. február 17., kedd 17:19
Nem tud kimaradni csomag, ugyanis csoportos, listás feladással dolgozunk. Természetesen elment a csomag. Szerintem rendeld meg újra a filmeket, és ha bármelyik drágább most, mint volt, írj, és átjavítjuk Neked.
0
2004. február 17., kedd 16:48
Ma se jött meg... :-( Most már egyre kevesebb a remény, hogy ideér, ha valóban postára tettétek a múlt kedden - szerdán. Utánanéznél?
0
2004. február 16., hétfő 19:53
Ma se jött meg.. :-(( Most már kezdjek idegeskedni? Érdeklődtem a postán is, nem tudnak róla, hogy csomagom jött volna... :-(

Robi, meddig várjak szerinted?
0
2004. február 16., hétfő 12:19
Kedves XPress!

A honlap tanúsága szerint február 6-án postára tettétek a kilenc csodálatos filmemet. Máig semmi. Ez normális, vagy kezdjek aggódni?

Kösz:
500
0
2004. február 13., péntek 23:58
Én 7főn kaptam az értesítést és tegnap jöt meg a csomag, tehát hétfőig ne idegeskedj, a Karib-tenger kalózai DVD pedig nagyon tuti, megéri várni rá...! :-))
0
2004. február 13., péntek 20:37
Ha szerdán kaptam értesítést, hogy postán a csomagom, akkor ma még ne nagon idegeskedjek, ugye? Csak mert eddig másnapra mindig itt volt a boríték, most meg nyoma sincs... pedig benne van a Karib tenger kalózai!!! :-((

No de azért még bizakodom, hogy semmi gond és hétfőre ideér...
0
2003. október 10., péntek 20:12
Köszi! Eddig is így ismertelek meg benneteket, kár lett volna csalódnom. :)))
0
2003. október 10., péntek 15:38
Ha előkerül még néhány lemez, utólag küldünk neked egyet.
0
2003. október 10., péntek 15:11
Dhanny7: elméletileg minden csomagba tettünk demó-lemezt, de nem elképzelhetetlen, hogy néhány csomagból véletlenül kimaradt. Elnézést, ha így történt volna az esetedben is.
0
2003. október 10., péntek 14:41
Xpress: Nem kapok kérdést előző kérdésemre?
0
2003. október 9., csütörtök 10:59
ja, igen én is pesti vagyok most rendeltem elöször Tőletek filmet kissé rettegtem hogy megjön/széttörik stb! szerencsére minden ok volt! nyissatok lécci egy pesti irodát, egy rakat filmet rendelnék, csak a posta tart vissza!:-)
0
2003. október 9., csütörtök 10:55
én kaptam, szerencsére pedig nem is vártam!:-)
0
2003. október 9., csütörtök 1:09
Az Oroszlánkirály demó lemezt milyen rendszerrel osztogattátok a csomagokhoz? Volt aki a ma megkapott csomagjában kettőt is talált, én egyet sem kaptam. :(((
0
2003. augusztus 28., csütörtök 12:39
asszem én maradok a futárnl, drága, de legalább nem lopnak
0
2003. augusztus 26., kedd 14:08
Tisztelt Xpress!

Még mindig semmi.

def
0
2003. augusztus 25., hétfő 15:14
Kedves def!
Úgy tudom, a múlt héten válaszoltunk a leveledre, de újra ellenőrzöm.
Mindenesetre bocs, ha nem kaptál (ezek szerint) semmilyen visszajelzést.
0
2003. augusztus 25., hétfő 15:04
Tisztelt XPRESS!

Minden megértésem ellenére ,kezdek egy kissé türelmetlenné válni.:(

def
0
2003. augusztus 22., péntek 14:45
Kedves Xpress!

Tudom Gyűrűk Ura megjelenés,nyár,meleg,stb. Mégis az lenne a kérdésem:
elolvassátok-e a beérkező e-mailket (rendeles@xpress.hu)? Esetleg valaki válaszolna
is? :)

Tisztelettel: def
0
2003. augusztus 20., szerda 15:28
Úgy látszik én a legszerencsésebbek közé tartozom a postai kézbesítés terén (kop kop kop :)) mivel eddig mindig megjött rendben és időben amit rendeltem innen, ráadásul mindig autóval hozták ki, szóval nem egy lusta mezei vagy éppen lopós postáson múlt a csomagom jövője.
0
2003. augusztus 20., szerda 12:39
Én is sokat morogtam a Posta húzásai miatt. Az tulajdonképpen természetes volt hogy a postás sosem hozta fel a csomagot hiba is voltam otthon, de a "vége" felé már arról is leszokott hogy értesítést hagyjon. Gondolom kiesett az útvonalából (és mondjuk csak ez az egy cím volt erre) úgyhogy kihagyta. A csomagom monden esetben a postán volt legalább. Amikor már X. alkalommal fordult elő, és kicsit pipa voltam, gondoltam beszélek a kézbesítők főnökével. Marhára bepipult, behívta a figurát, és elöttem úgy le*szta, hogy még én is begazoltam hogy engem is kirúg. (Pedig ez még nem is a lopós fajta volt, csak a lusta.) A fickó irult-pirult igért fűt-fát, de természetesen nem nagyon változott semmi. Úgyhogy átálltam a futáros kézbesítésre, (a melóhelyre jön napközben a futár) érdekes módon azóta semmi gondom. Sajnos tudom hogy ez a módszer a nem budapestieknél nem járható. Egyébként a külföldi rendelésekkel hasonló a helyzet. Annyival rosszabb a dolog, hogy azoknál ugye nincs futáros megoldás, ráadásul azok meg már ki is vannak fizetve. Itt is érdekes hogy amikor megkértem a Blackstar-t hogy ajánlva adja fel a csomagokat, rögtön "elkezdtek" megérkezni, ráadásul jóval gyorsabban.(És sajnos drágábban is ugye.) Szóval nagy gáz ez a M. Posta, valami válltozás kellene mert ez így tarthatatlan.
0