Ez egy posztot megér ide úgy gondolom. Ugye az oldalon szállítási lehetőségként jelezve van, hogy a pick pack nem működik. Viszont a GLS mellett a Packetát is lehet választani. Nyilván mivel náluk ingyenes lehetőség volt, a választás rájuk esett. Csomag feladva, Packeta jelzi is, hogy a csomagot átvették kiszállításra. Erre másnap jön egy üzi az MPL-től, hogy csomagom érkezik a következő nap. Mondom kitől, hisz' nem rendeltem máshonnan. Nézem, hogy fealdó Xpress (Packeta). Hmmm... Átadták az MPL-nek?? Másnap jön is reggel az új üzi, hogy "csomagja a kézebesítőnél van". Rámegyek a részletekre, látom, hogy háznál kézbesítés. Mondom, ok, nem gáz, épp itthon vagyok. De ránézek újra és a kézbesítési címre meg az általam megjelölt packetás z-box automata van. Tehát az MPL engem keres személyesen a z-box automata címén...???... Felhívom a postást, hogy mi a helyzet. Kedves volt, mondta, nem érti mi ez, de átírja az itthoni címemre, ha elküldöm sms-ben és következő nap kihozzák. Kérdeztem a kézbesítőt is, akitől végül megkaptam, hogy mi volt ez? Azt mondta, nem tudja, van, hogy kerül hozzájuk Packetás csomag.
1