Keresés

Batman: A sötét lovag (2 BD) (Blu-ray)

2012. február 23., csütörtök 12:16
Valahol biztos összeszámolták, de talán 4-6 ilyen bővített jelenet lehet.
0
2012. február 23., csütörtök 12:15
Kicsit túl van lihegve az a képarány váltás, szerintem nyugodjon meg mindenki :) Van az alapból szép 2,35:1-es film, és helyenként átvált egy pár perces jelenet erejéig 16:9-be. Ezek a jelenetek IMAX kamerával lettek leforgatva, elképesztően gyönyörűek, elég csak a kezdő bankrablást megnézni. Utána nem csalódás amikor visszavált "hagyományos" képre, az is gyönyörű.
Szerintem inkább úgy kell nézni mint egy kis pluszt, amit kaptunk. Megtehették volna hogy alul-felül levágnak belőle, de rosszabb megoldás lett volna. Jó ez így, engem már a Tron sem zavart.
0
2012. február 23., csütörtök 12:09
Sok ilyen váltás van benne?
most posts by TM
0
2012. február 23., csütörtök 11:57
A krónikus ,,mindenhez hozzá kell szólnom" is betegség,méghozzá gyógyíthatatlan.Andrew a robot szeretne ember lenni,kissebségi komplexusa van mert kevesebbnek érzi magát másoknál.De meg van róla győződve,hogy okos és ezt úton útfélen mindig megpróbálja bizonyítani,hogy jobban befogadja a társadalom.Közben magányos és arról álmodozik,hogy sikeres lesz és elismert.De nem lesz az,mert nincs meg hozzá a kellő műveltsége és nincs tehetsége sincs semmihez ,csak  ahhoz ,hogy folyamatosan jártassa a száját és villogtassa szerény szellemi kapacitását.Andrew nem lesz ember soha,csak egy szánalmas ripacs marad kinek nem állítanak majd emlékművet,mert nem tett semmi hasznosat üres élete során.
0
2012. február 22., szerda 17:04
Ja, akkor süthetem, csak a BD-n jön elő a különbség. :))
most posts by TM
0
2012. február 22., szerda 16:57
Az IMAX és a hagyományos képminőség különbségére gondoltam. Kösz, ezek szerint az nem olyan feltűnő.
0
2012. február 22., szerda 16:53
DVD-n is végig 2.40:1-es. Vagy a filmet nézed meg? Lehet, hogy én is sort kerítek rá valamikor a közeljövőben, ha már így szóba került. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. február 22., szerda 16:52
Nekem HD ready (1024x768-as) a tévém, ezért én nemigen láthatok különbséget, de emlékszem rá, hogy a megjelenés idején sokan el voltak ájulva az IMAX jelenetek képminőségétől. Én azért kicsit szkeptikus vagyok... No, nem az IMAX színvonalát kérdőjelezném meg, csupán azt, hogy a 35 mm-es film ne tudná maximálisan kiszolgálni a BD felbontásigényét. Ha ki tudja, elvileg nem lehet különbség azon kívül, hogy a magasabb kép törvényszerűen több hasznos pixelt is jelent.

De ha DVD-BD viszonylatban kérdezted, akkor én is tudok nyilatkozni: a BD képe gyönyörű. :-)

A DVD is szép, de a felbontás többlet nyilván jól érzékelhető.
0
2012. február 22., szerda 16:51
Köszi, akkor jól emlékeztem. Megnézem a DVD-t, amúgy se vettem még elő, amióta megvan. :)
most posts by TM
0
2012. február 22., szerda 16:47
Én a miskolci Cinema City-ben láttam, ott végig 2.40:1-gyel ment. IMAX-ben nem tudom, mi volt a helyzet, lehet, hogy ott váltakozott.
0
2012. február 22., szerda 16:42
A képminőség váltakozása nagyon feltűnő?
0
2012. február 22., szerda 16:40
Ez a váltás már a moziban is így volt? Mert hogy nem emlékszem rá.
most posts by TM
0
2012. február 22., szerda 16:21
Ráadásul ez a jellegzetesség már a - DVD-vel egyidejű! - megjelenés idején is ismert volt. Először számomra is furcsa volt, de azt kell mondjam, hogy a 2.40:1-ről 1.85:1-re nyitás elég ütős élményt jelent, kitárul a tér. Visszafelé kicsit furcsább, de az sem zavaró igazán. A kép részletgazdagságáról meg ugye szót se ejtsünk. :-)
0
2012. február 22., szerda 14:10
Szerencsére ezen a fórumon nem sokan szenvednek olyan betegségben, mint te!
0
2012. február 22., szerda 14:05
A mastert egy Imaxococcus kórban szenvedő barom készítette,a kép folyamatosan váltakozik 1.85:1/16:9  és 2.40:1/16:9 között.Nem érdemes megvenni,a DVD szerencsére még a betegség elterjedése előtt jött ki,marad az a polcon.
0
2012. február 3., péntek 10:48
Maga a kiadás sztem sem rossz, csak amiket láttam nem jöttek be.
0
2012. február 3., péntek 10:44
Pedig szerintem a duplalemezes, o-ringes kiadás nem rossz. Úgy emlékszem, hogy kétféle kartonozással is lehetett venni.
most posts by TM
0
2012. február 3., péntek 10:39
Mikor offline láttam nem tetszett a DVD kiadás, így nem vettem meg. De már csak BDn venném meg.
0
2012. február 3., péntek 0:17
Hogyhogy nincs?
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 21:54
Az nincs meg, de már nem is venném.
0
2012. február 2., csütörtök 19:43
Az már megvanik.
0
2012. február 2., csütörtök 17:09
Akkor gyorsan vedd meg, mielőtt az is elfogyik.
most posts by TM
0
2012. február 2., csütörtök 17:01
Részemről nem fenyegeti veszély ezt a BD-t lehet akármilyen olcsó, nekem bőven elég ebből a filmből a DVD is.
0
2012. február 2., csütörtök 14:48
Nem semmi, hogy alig jön újabb adag a raktárra már szinte el is megy. Korábbi akcióban is rengeteget rendeltek belőle és a mostaniban is.
És mégis újra és újra elfogyik. Ez am nem baj.
0
2012. január 20., péntek 12:06
Ugye mint tudjuk a popup menü

Ez pedig a normál menü

Az extrákba lépve
0