Hát igen, mivel az FHE nél megszűnt a Warner Bros. filmek forgalmazása.
Átkerült a Pro Video-hoz, majd ha akarják kiadják újra.
0
2010. január 14., csütörtök 11:05
590
Ez tényleg joglejárt lett,mert valahol már azt olvastam!?
0
2010. január 5., kedd 18:51
7926
:D Bohóc!
0
2010. január 5., kedd 18:48
376
Nos, direkt - fórumetikai szabályok, miegymás- miatt hagytam ki az ominózus betűt, reméltem, - nem is kellett csalódnom- hozzágondolod. Nyugodtan vonatkoztasd magadra.
0
2010. január 5., kedd 18:11
7926
Legjobb védekezés a támadás,mi?Fafej,ez jó.Te is az vagy csak kihagytál egy betűt.
0
2010. január 5., kedd 11:04
6264
Az a durva,hogy amikor első körben megjelent a fémdobozos T2 BD,a HMV-ben ugyanannyiért (!!!) láttam kirakva,mint a síma tokos változatot.Ennyit a külcsín miatti pluszköltségekről itthon. :)
Halogattam a megvételét,mondom ráérünk még megvenni...aha.3 hét múlva már csak az ebayről tudtam levadászni nagy nehezen (szerencsémre licites volt) 16 fontért.Azóta megint van az Amazonon,de hónapokig hiánycikk volt.
A FF Advent Children-t is még augusztusban slipcase-el árulták ,Szeptember elején már nem volt csak műanyagtokos változat.
Néhány filmnél nem érdemes sokat várni.
0
2010. január 5., kedd 10:50
376
Nem dicsekvésnek szántam, pusztán örvendeztem. Pocsék mi, hogy állandóan önmagaddal kell együtt lenned... fafej.
0
2010. január 4., hétfő 23:34
8977
Na, most hogy ezt írtam, megnéztem, és újra lehet kapni.... de már drágábban. :)
0
2010. január 4., hétfő 23:33
8977
Ezt csak alátámasztani tudom, sajnos az én Trick r Treat-em sem kapott már slipcase-t! :( Azóta meg már kapni sem lehet, amióta megrendeltem...
0
2010. január 4., hétfő 22:38
7926
Nem az Én szívem könnyebb attól hogy butaságokat irkálsz és dicsekszel a még nálad sem lévő kiadvánnyal.
0
2010. január 4., hétfő 20:54
376
Reméljük a legjobbakat:-)
0
2010. január 4., hétfő 20:47
6264
A BD-nél is már tendencia ,hogy általában az első szériás kiadások kapnak fémdobozt,lentikuláris borítót ill. slipcase-t.Hasonlóan a DVD-hez.
Valószínű a TDK is már csak síma BD tokban van benne.
Bár lehet szerencséd is. :)
0
2010. január 4., hétfő 20:44
376
Ú, ez szíven ütött.Oké tudom, a film a lényeg, de milyen szuper ez a kép a slipcase-n. Túl szép is lett volna 10 dolcsiért:-( Köszi, hogy felkészítettél - az esetleges- csalódásra, azért még bizakodom.
0
2010. január 4., hétfő 20:16
1193
arra azért készülj fel, hogy slipcase már nem lesz hozzá - valószínűleg.
0
2010. január 4., hétfő 19:39
376
Szerintem, a felvetés a kérdés feltétel egyik formája. De ha így könnyebb a szíved, akkor legyen : a kérdésedre.
0
2010. január 4., hétfő 19:22
7926
Nem felvetettem,kérdeztem.
0
2010. január 4., hétfő 10:46
9368
Úgy értem, a DIVX is már jobb minőségű lesz, mint amit kínálni fognak a piacon, így jobban megéri majd magunk számára kiírni és szitázni a lemezeket :D
A csomagolás egyértelmű, hogy jobb, amit a filmgyűjtők készítenek maguknak.
0
2010. január 4., hétfő 9:38
6264
"DVD szinten gyakorlatilag odáig juthatunk, hogy eljön az az idő, mikor már otthon igényesebb kiadványokat fabrikálhatnak össze a delikvensek, mint amit egyáltalán meg tudunk vásárolni."
Ez már most nem kérdés.
Elég ha átnézünk a házi készítésű dobozos,Digis topikba. :)
Remélem 1-2 éven belül már fogok tudni a kékjeimhez ilyesmiket rendelni.
0
2010. január 4., hétfő 1:46
376
Ha a magyar szinkrontól/felirattól eltekintünk, akkor itt a válasz a felvetésedre
The Dark Knight (Two-Disc Special Edition + Digital Copy):
Ja, és a legjobb, akcióban kevesebb mint 2k volt. Oké, tudom, nagyobb piac, meg minden, de akkor is, a magyar "kék" árak irreálisak, és sz@rok a speciális magyar viszonyokra, ami meg ideologizálja azt, hogy miért kerül itthon 2*3*4*5 annyiba - jóval alacsonyabb élet-, illetve bérszínvonal mellett- ugyanazon produktum.
Szóval, már úton van ez a gyönyörűség, és szerintem elalélok az örömtől, amikor ideér:-))
1
2010. január 4., hétfő 0:53
13392
Ha a kiadványok kivitelére gondolunk, már most van egy-két komoly konkurencia. :)
0
2010. január 4., hétfő 0:48
9368
Na igen... ez a profitorientált világnézet nekem sem jön be igazán. Talán ezért sem mentem gazdasági pályára. Az innováció hozzám közelebb áll. Természetesen az innovációhoz is szükségeltetik pénz, de nem ez az elsődleges. Utálom a "gazdasági szakembereket"... élhetnénk jobb világban is, ha nem az lenne a cél, hogy minél silányabbat gyártsanak a cégek és minél magasabb áron adják el azt...
DVD szinten gyakorlatilag odáig juthatunk, hogy eljön az az idő, mikor már otthon igényesebb kiadványokat fabrikálhatnak össze a delikvensek, mint amit egyáltalán meg tudunk vásárolni.
0
2010. január 4., hétfő 0:37
13392
És ezzel megneveztem azt is, miért ismerem el maximálisan az xpress és néhány kiadó munkáját, mert ők a végsőkig azt nézték, mi a jó nekünk, gyűjtőknek, vásárlóknak, filmkedvelőknek, nem pedig azt, hogy lehet meggazdagodni. Nagyon kiábrándító rádöbbenni, hogy a jelenlegi körülmények szerint ebbe a nézetbe csak tönkremenni lehet, de remélem, kitalálunk valamit együtt.
0
2010. január 4., hétfő 0:26
13392
Azért, mert a hatalommal rendelkezők (a döntéseket hozók) pénzközpontúak, nem pedig emberközpontúak. Így működik a világ.
0
2010. január 3., vasárnap 23:25
9368
Én csak azt nem értem... ha külföldi berkekben annyira szeretnek minket, magyarokat... mert tényleg ez van, ha valahol megtudják, hogy magyar vagy, egyből megszeretnek, mert okos nép a magyar, legendánk van stb. akkor hogy a picsába lehet az, hogy egyáltalán nem figyelnek a mi igényeinkre? Vagy ez csak tipikus jópofizás nemzetek között? :)