Ja Jonan jó figura :-) Ha tényleg benne lesz Schwarzi (adja isten) akkor akár a testvére si elehtne vagy egy rohamosztagos. Fasza lenne ha 3 órán keresztűl semmi mást nem kéne néznünk csak azt ahogy Ripley meg Schwarzi írtja az idegeneket egy-két haverjukkal. Fröcsögne a vér minden mennyiségben! Főleg már csak Cameron a biztosíték arra hogy jó filmet kapunk!
0
2003. július 8., kedd 19:12
151
Részemről a 4. rész magasan a kedvencem, főleg a karakterek miatt (Jonan az egész sorozat legjobb figurája :D). Az 5. rész szerintem ordít azért hogy egy brutális húdaráló legyen olyan látvánnyal ami a földbedöngöl. Itt nincs helye kamerabeálításokkal meg fény/árnyékokkal játszadozni. Az elejétől a végéig menjen a móka. Úgy akarok kijönni a moziból mint akit megrágtak és kiköptek :D Az alapszitu ugye adott: a Betty már belépett a föld legterébe, tehát a helyszín elég valószínű, hogy kicsiny sárgolyóbisunk lesz. Jonan ominózus mondata rávilágít, hogy nem a legjobbak az álapotok idelenn. Lelki szemeimmel már látom az ezrével portyázó xenomporphokat az atomszaggatta felhőkarcolók között :D
De ha mégse így lesz azért az igyekezet legalább érezhető, hogy ne egy fércmunka legyen, ami mindenesetre bíztató.
0
2003. július 8., kedd 19:01
634
na szal david fincher :))
0
2003. július 8., kedd 19:00
634
"Ki nem állhatom az Alien 3-at. Hogy tudtak így nekiindulni és kiölni azokat a jó karaktereket és az anya-lánya viszont, amiket bemutattunk az Aliens-ben?" - ez a legjobb. david ficher nagy arc. :)))
0
2003. július 8., kedd 18:51
4078
Ez nagyon jó hír!!! Cameron és Schwarzi +Sigorney! Istenem ha tényleg egy ilyen készűlne el megcsókolném a földet és örömódákat zengenék. De tényleg lehet hogy az Alien sorozat legjobb darabja lesz? Hiszen Cameron összes filmje mestermű (Terminátor, Két tűz között, Titanic) Schwarzira meg ráférne egy újjann gyilok sztori a Terminátor 3 után Sigorney meg a főszereplő ő kötelező arc. Lehet hogy összehozza őket Cameron? Ráadásúl a Termináto 1 főszereplőjét Michael Beihn-t belerakta a kettőbe. Nekem egyébként a hármas is tetszik. Az összes Alient nagy rendezők készítették. izgalmas egy rész a 3-mas is. A négyes a sorozat leggyengébb darabja de az is jobb az átlagnál.
0
2003. július 8., kedd 16:46
1447
Na itt van magyarul is:
A BBC One-nak adott riportjában Cameron úgy véli a Terminátor 3 végülis nagyszerűen sült el. Nem így vélekedik az Alien 3-ról, viszont készen áll, hogy orvoslja a hibát.
"Ki nem állhatom az Alien 3-at. Hogy tudtak így nekiindulni és kiölni azokat a jó karaktereket és az anya-lánya viszont, amiket bemutattunk az Aliens-ben? Elég rossz, de remélhetőleg kapok egy esélyt, hogy helyretegyem mindezt"-mondta Cameron.
Ez azt jelenti, hogy érintett az Alien 5 elkészítésében? "Tulajdonképpen igen. Készülünk rá, hogy csináljunk még egyet. Hasonlóan ahogy az Aliensben csináltuk, egy csapat nagyszerű karakter és természetesen Sigourney. És tárgyaltam annak a lehetőségéről is, hogy hogyan tudnánk Arnold Schwarzenegger-t is a filmben szerepeltetni."
Egy "Alien vs. Terminator" film milyen lenne?
0
2003. július 8., kedd 15:55
160
A végén az Alien vs Terminator nem tecc, cserébe egy Alien vs Predator az nagyon bejönne!!! Tudom, lelki szegénység, de nekem a gagyi Alien vs Predator könyvek kuvára tetszettek... T
0
2003. július 8., kedd 13:04
1153
Bazzeg, pedig azt én akartam megcsinálni. Na majd akkor a hatost:-))
0
2003. július 8., kedd 11:16
1447
James Cameron Up for Alien 5, Source: Dark Horizons Monday, July 7, 2003
Talking to BBC One, James Cameron said he thought Terminator 3: Rise of the Machines turned out great. He doesn't think the same about Alien 3, however, but he's ready to change all that.
"I couldn't stand Alien 3 - how they could just go in there and kill off all these great characters we introduced in aliens, and the correlation between mother and daughter. It stunk, but hopefully I'll get a chance to rectify all that," Cameron said.
Does this mean he's attached to an Alien 5? "To an extent, yes. We're looking at doing another one. Something similiar to what we did with Aliens. A bunch of great characters, and of course Sigourney. I've even discussed the possibility of putting him [Arnold Schwarzenegger] into the Alien movie".
How about making it an "Alien vs. Terminator" movie?