Nem teljesen. Ridley Scott ugyan több, korábban törölt jelenetet illesztett vissza a filmbe, viszont ki is vágott néhányat a korábbi verzióból. Nem annyira bővítette, inkább újravágta a filmet, aminek ez a változata kb. 1 perccel rövidebb, mint a korábban ismert moziváltozat. Kíváncsi vagyok a Fincher-film rendezői változatára is: remélem, nem csak arról van szó, hogy pár véres jelenet visszakerült a filmbe. Érdekel, hogy Jeunet filmjének rendezői változata vajon mennyiben lesz más, netán jobb, mint a világszerte ismert verzió.
0
2003. november 3., hétfő 12:21
2774
szerintem annyi történt, hogy a dvd-n is látott kivágott jeleneteket visszaillesztették a filmbe
0
2003. november 3., hétfő 10:36
1447
Igen már egy ideje fenn a trailer.
Ami engem érdekel: az ALIEN director's cut mivel több az eredetinél. Az Empire honlapja azt írja felújították a képet és a hangot, és a visszakerült a Dallas-gubó jelenet! (kár, hogy az Alien-zsilip jelenetet nem fejezték be direkt a mostani kiadáshoz)
0
2003. november 2., vasárnap 18:54
2692
Én nem igazán rajongok az Alien vagy a Predator filmeké, de az infókat leírom. Az Apple/QuickTime oldalán megnézhető egy Teaser Trailer az Aline versus Predator-ból. http://www.apple.com/trailers/fox/avp/ http://www.avp-movie.com
0
2003. október 14., kedd 18:25
68
az ALIENS versus PREDATOR nem lehet folytatás, a két szörny összevonásával keletkezett új univerzum képregény film lesz, mivel először 1993-ban a Dark Horse kiadó füzeteinek oldalain csaptak össze! :)
0
2003. október 9., csütörtök 20:19
7151
Az ALIEN VS. PREDATOR infóim szerint nem igazán az Alien-sorozat újabb része. Valami olyan, engem nem sok jóval kecsegtető vállalkozásnak tűnik, mint a FREDDY VS. JASON. Paul Thomas Anderson neve sem sokat ígérő számomra: nem emlékszem, hogy bármi említésre méltó, sokat ígérő valamit láttam volna tőle.
Gondolom, a mozimogulok nem akarnak saját maguknak konkurrenciát, s mivel Anderson filmje azért most már szinte biztosan realizálódik, talán nem akarnak parallel rögtön egy másik Alien-filmmel is előállni. Talán ezért nincs még a rendezők nevénél semmi az imdb-n: ez persze csak hipotézis.
0
2003. október 9., csütörtök 20:08
3495
ja és se cameronnál se scottnál nics semmiféle alien project az IMDB-n
0
2003. október 9., csütörtök 20:05
3495
lehet, hogy el kellett volna olvasnom visszamenőleg ezt a topicot... de én ezt találtam ez most folytatás v. mi? (IMDB)
Alien Vs. Predator (2004)
Directed by Paul W.S. Anderson Writing credits Paul W.S. Anderson & Shane Salerno (co-writer)
0
2003. október 9., csütörtök 20:02
3495
hehe! okéokéoké :)
0
2003. október 9., csütörtök 19:12
7151
Szia!
Magam részéről megbocsátom, annál is inkább, mert az első verzió pontosabbnak tűnt. Helyesen ugyanis: San Franciscó-i.
field
0
2003. október 9., csütörtök 19:08
7151
Na, akkor most ki fogja a filmet rendezni? Cameron vagy Ridley Scott? Az odeon.hu szerint Scott még mindig nincs ejtve e projekttel kapcsolatban. Úgy tudom, Scott nem folytatásnak akarná megcsinálni a filmet, hanem az előzményeket mutatná be. Ez végül is okosabb ötlet, mint az, hogy tegyünk úgy, mintha Jeunet filmje el se készült volna! Nem alternatív Alien 4-et kéne rendezni, hanem egy valóban újabb folytatást, egy Alien 5-öt, Ripleyvel vagy nélküle.
0
2003. október 9., csütörtök 18:31
3495
san francisco bocsi :)
0
2003. október 9., csütörtök 18:30
3495
na ezt most nem értem... hogy jön ide Costner?? oké a Postman (2. rendezés) nem a legjobb film de közel sem szar, míg a Farkasokkal táncolót (első rendezés) elhalmozták mindenféle díjjakkal! Ha pedig utánnaolvasol mindenki csak a legpozitívabbakat mondja a (harmadik) hamarosan (remélhetőleg) hazánkba kerülő Open Range című westernről! Melyért egy San Fransisco-i multiplex tulajdonosa szerint (aki ott volt egy screeneing vetítésen) simán megérdemelhetne vagy 4 oscart! (vágás, rendezés, Robert Duvall alakítása,...)
csak ennyit szerettem volna...
0
2003. szeptember 17., szerda 15:40
14
Szerintem Jim Carrey, Whoopy Goldberg lennének jó szereplők az Élijen ötbe (esetleg Chris Tucker és Martin Laurence). Rendezőnek pedig Kevin Costner. Na ennél jobb ötletek?
0
2003. szeptember 16., kedd 20:02
17243
dehogynem.
0
2003. szeptember 16., kedd 16:38
229
zalus, jókor szólok tudom, de nem tudod iderakni az újság 55. oldalát, ahol a kritika van? thx
0
2003. szeptember 16., kedd 8:29
1153
Olvasgatom a cikk elejét, de azt nem írja, hogy haza is vitte-e a lányát a parkból. Ezektől minden kitellik.
0
2003. szeptember 15., hétfő 20:48
56
Kicsordul a könnyem menten....
KLIKK
0
2003. szeptember 10., szerda 23:08
17243
sigourney.
0
2003. szeptember 10., szerda 22:57
4078
no, a négyből egy színész nevét sikerült is leírnod helyesen... kezdetnek nem rossz. :]
És melyikét mert Weaverét és Perlmanét jól írtam le. A másik kettőt megint elnyomtam. Pinon, Winona
0
2003. szeptember 10., szerda 20:20
17243
no, a négyből egy színész nevét sikerült is leírnod helyesen... kezdetnek nem rossz. :]
a negyedik résszel szemben [ami semmit sem tett hozzá a sorozathoz, illetve, amit hozzátett, a víz alatti úszkálást leszámítva, mind szar] most mér tényleg át kéne gondolni a sorozat felépítését. személy szerint egyáltalán nem ragaszkodom ripleyhez: inkább a jó sztorira feküdjenek rá erőteljesen. ne kövessék el újra ugyanazokat a hibákat!
0
2003. szeptember 10., szerda 16:47
2774
tetszett Cameron beszólása a 4. részre :))
0
2003. szeptember 10., szerda 15:47
4078
NA James Cameron barátunk formába jön!!! Egyébként szerintem mindegyik része jó. Főleg mert mind a 4-et egy egyéni világlátással és stílussal rendelkezik. A 4-dik rész talán azért nem tetszik sokakban mert nagyrészt remek francia emberek munkája és kicsit más.- Bár a hibrid Alient tényleg kihagyhatták volna. Na reméelm az 5-öst tényleg Cameron emgcsibnálja és minél hamarabb újra remek színészeket alkalmazva. Ron Perlmant, Sigorney Weavert és Dominiqe Pinint esetleg Winone rydert remélem belerakja hozni. De főleg Perlmanért szorítok. Meg hozzon még pár karakteres arcot. Legyen monumentális és hosszú. Képzeljétek el a mai technikával és Cameron tehetségével miylenlátványos helyszíneket lehetne csinálni. Mondjuk romos városokat vagy akármit.
0
2003. szeptember 10., szerda 1:12
2774
alien és Cameron!! érzem a mennyország közeledtét! :))