szerencséd volt, én múlthéten egy hétfőn leadott rendelésre csak szerdán kaptam csomagot futárral a belvárosban,úgy hogy a max szállítási idő volt megadva,tehát lett volna idejük kihozni ,bár a rendelést hétfőn délelőtt 10 órakkor adtam le..........
0
2004. november 25., csütörtök 16:05
24
Ma 10-kor kértem a megrendelt, félretett filmjeim kiszállítását, és már el is ment a futár! Kevesebb mint 5 óra alatt kézhez kaptam!
Ez igen!
Ahogy a topic címe is mondja: Nagy dícséret az xpress.hu-nak!!!
Gratula, és köszönöm!
0
2004. július 6., kedd 0:52
248
Köszi szépen a segítséget!ez nem jutott eszembe:)
0
2004. július 5., hétfő 22:46
48
Halley kéréséhez annyiban kapcsolódom, hogy lehetséges -e a klasszikus zenei DVD-k listáját bőviteni? (DG, EMI, Decca, MGM)
0
2004. július 5., hétfő 21:26
1872
Sőt így rendezőként, színészként, kiadónként, műfajonként is lehet keresni.
0
2004. július 5., hétfő 21:22
4792
van rá mód most is
megnyitsz pl egy paramount-os filmet ésd aztán ahol a felirat meg ezek vannak felsorolva ott rákattintasz a Paramount szóra és ennyi
0
2004. július 5., hétfő 20:32
248
Xpress!
Esetleges weboldal bővítést nem terveztek?Van rá mód,hogy a műfaj szerinti kereséshez hasonlóan lehessen keresni kiadó szerint is?(WHV,BuFi,Intercom,SPI,Universal...)
köszi a választ előre is!
0
2004. március 2., kedd 16:07
590
Üdv. Xpress!
A kérdésem az lenne,hogy nem-e lehetne bővíteni a zenei dvd-et,mert lenne egy-két lemez ami érdekelne,pl.Coldplay,Moby stb.és láttam,hogy most jelenik meg,de nem akarok futkosni,hogy beszerezzem.
Halley
0
2004. március 1., hétfő 17:56
487
Nem lenne jo megoldas valahogy a filmes forumokat es a filmek adatlapjan levo hozzaszolasokat osszevonni? Mert a forumok alatt a filmes lapokon levo valtozasok nem tunnek fel (mint pl az elo forumok), viszont az igazan parazs vitak alt. ott mennek....
0
2004. március 1., hétfő 10:25
1153
Xpress, ti nem tervezitek, hogy más online boltokhoz hasonlóan nálatok is meg lehetne vásárolni DVD mellékletes magazinokat? Sokkal egyszerűbb lenne egy megrendeléshez hozzárakni egy magazint is, mert ahol én lakom ott elég nehéz beszerezni ezeket, mert nem mindegyiket lehet itt kapni, csk néhányat. Szerintem más is örülne neki.
0
2004. február 24., kedd 12:53
487
Azt hiszem mar fermelut anno, a summa funkcio lete. Esetleg a fejlesztes erre is ki fog terni? Koszi
0
2004. február 20., péntek 22:12
171
Xpress: Ezekben igazatok van es en pl. nem is nagyobb kedvezmenyre gondoltam hanem masra. Pl: minden rendeles utan krediteket kapok ( a szazalekok helyett ) es ezekbol pl tudok venni egy xpresses bogret vagy egy polot. En tutti rendelnek. Ez duplan jo nektek, egyreszt a keveset rendelok szazalekait megnyenetek masreszt en a polomban reklamoznam a ceget :) De ez csak egy pelda volt ami fontos szerintem hogy minden rendelessel erezzem hogy kapok valamit meg ha oly pici dolgot is mint pl egy kreditpont vagy xpresspont.
PallR
0
2004. február 20., péntek 20:26
42
Kedves Xpress, lehet, hogy nem akadtam rá (remélem csak, hogy nem vagyok ennyire feledékeny, bár még az is lehet :-) A választ köszönöm, további kitartást a munkában, a kereső lehetőségének pedig őszintén örülök :-)
0
2004. február 20., péntek 16:09
Moderátor
7449
A nagyobb kedvezményeknek mi is híve lennénk. Ehhez csak néhány dolgot kellene elintézni:
1. Szólni kellene a kiadóknak - tisztelet a kivételnek -, hogy ne úgy csökkentsék az áraikat, hogy tovább csökkentik a kereskedők világszinten valószínűleg a legalacsonyabb árrését. 2. Szólni kellene a postának, hogy ne emelje 30%-kal a postaköltséget minden évben. 3. Szólni kellene a postásoknak, hogy ne lopják el a feladott csomagjaink egy jelentős részét, ugyanis ha biztosítjuk a csomagokat, az nekünk több száz forint plusz kiadást jelent csomagonként, ha meg nem, az egyet jelent azzal, hogy egy fillért sem keresünk a bolton, mert a teljes hasznunkat lenyúlják.
Sajnos eddig lehet nyújtózkodni. Azért tervezünk különböző hűség-akciókat, mint amilyen a Jóbarátok-akció.
0
2004. február 20., péntek 16:01
Moderátor
7449
mom: szerintem valahol írtuk már, ha nem, bocs. Igen, tervezzük a fórum fejlesztését, örülünk, ha megírjátok mit szeretnétek. Kereső is lesz. Időpontot nem merek mondani, mert jelenleg is folynak rendszer-szintű fejlesztések, amelyek fontosabbak ezeknél, bár a vevő számára nem annyira látványosak. De azért igyekszünk.
0
2004. február 20., péntek 15:56
42
Kedves Xpress, csak annyit mondjatok, hogy hova írjam be ezt a kérdésemet, hogy választ is kapjak rá? Vagy már válaszoltatok, csak nem akadtam volna rá? Még az is lehet... :-) Esetleg még egy gondolat: meg lehetne-e oldani, hogy a megnyitott témakör annál a hozzászólásnál nyíljon meg, amit abból a témakörből utoljára láthattam? Ez is jól jönne...nekem legalábbis...de hát nem is tudom...ha csak egy nemet mondtok, azt is megköszönöm... :-)
0
2004. február 10., kedd 12:32
371
A hűséges vásárlóknak lehetne kitalálni valami jó ösztönző rendszert. Nem rossz ez a +1-2% sem de ha belegondolok 5000Ft-os lemeznél az a max 100Ft nem egy nagy kedvezmény. De nem is volna evvel baj ha mostanában nem minden filmnél az lenne kiírna, hogy "ennél a filmnél további kedvezmény nem érvényesíthető" Kaphatnánk filmenként kreditet amit vásárláskor felhasználhatnánk vagy stb
0
2004. február 9., hétfő 10:15
3495
pl a műfaj részben ha kiválasztunk egyet akkor azon belül is jó lenne ha 10-20-50-100-asával lehetne megjeleníteni a találatokat mint ahogy az a fórumon belül is van.
vagy fél éve írtam elírásokról a fórumba. Ki lehetne esetleg javítani a rosszul bevitt adatokat? pl. rákeresel a white men can't jump-ra és no result mert Whie Men Can't Jump-ként van írva a cím. A hibák és elírások az Xpress-en topicban van még néhány ilyen.
0
2004. február 8., vasárnap 0:30
2178
Ja, bocs, vegyétek úgy, hogy ezt be sem írtam. :]
0
2004. február 8., vasárnap 0:26
2178
Xpress!
Jó lenne, ha a dvdextra-n is automatikusan megismerné a felhasználókat a weboldal, úgy mit itt. Akkor nem kéne mindig bejelentkezni.
0
2004. február 7., szombat 20:04
4792
Huhh, ezer hála és köszönet Xpress! Tegnap is amikor frissítettem a kis listámát egy rakás időm ráment, meg hát az újjaim sem szeretik igazán.De hála Neked Xpress, erre sincs több gond!!!!!!!
köszi
0
2004. február 7., szombat 18:44
19
Szerintem kategóriánként több értelme van, én így szeretném, de azért az összesítés sem lenne rossz (néha az is jól jönne). :)
0
2004. február 7., szombat 17:19
953
Xpress köszönjük. James! és mennyivel drágább az általad emlitett lap.
0
2004. február 7., szombat 16:58
Moderátor
7449
Gonosz hangulatomban találtatok, ezért úgy döntöttem, hogy kiszúrok veletek és megcsinálom, amit kértetek. A filmek oldalán máris a film címe jelenik meg a fejlécen. MP: A nyári kérésed elfelejtettük. Ugye azt szeretnéd, hogy az aktív rendelések ára legyen összesítve? Kategóriánként (tehát feldolgozás alatt álló filmek, előrendelés alatt álló filmek és félretett filmek), vagy az egész egyben?