Mivel dinamikus weboldalról van szó, így kb. 2 percbe kerül ezt megoldani. De szerintem csak a te kedvedért ezt nem fogják megcsinálni. :)
Ráadásul amit pl. én vetettem fel tavaly nyár elején, még azt sem csinálták meg, pedig az is kb. hasonló mennyiségű munkát igényelne.
0
2004. február 6., péntek 20:13
4792
gondolod?
0
2004. február 6., péntek 14:45
1570
Nem.. :) ehhez ugyanis (az összes Xpress adatbázisában szereplő film esetében) át kéne írni a megjelenítő ablak fejsorát az adott film címére. Ha ezt bevállalja valaki.. ;)
0
2004. február 6., péntek 14:40
4792
Nekem csak egy nagyon pici bajom van.Van az a hülye szokásom, hogy minden film weboldalát, amit majd meg szeretnék vásárolni, lementem a gépemre egy XPRESS nevű mappába, és ha vásárolok akkor előtte ezen átszaladok. Na most a lementésnél mindig alapértelmezésben :"Xpress_hu - Minden, ami DVD" -re mentené el. Ezt mindig ki kell cserélnem az adott film címére. Nem lehetne ezt olyan mód megoldani hogy a film címét tartalmazz alapértelmezésben? pl.: Xpress_hu - A szarvasvadász
előre is köszi :))))) T
0
2004. február 5., csütörtök 23:04
246
Miért van az, hogy ha megjön valami film és átkerül a küldhető csoportba, akkor egy darabig nem lehet közülük kijelölni se küldésre, se törlésre semmit? Aztán egyszercsak hirtelen megint lehet jelölgetni.. ?
0
2004. február 4., szerda 9:46
42
Kedves Xpress, végre megtaláltam a helyet, ahova ezek szerint írnom kellett volna az ötletemet; de úgy vettem észre, hogy másnak is jól jönne.
Egy kereső a fórumon;
így könnyebb lenne a tájékozódás, esetleg nem kérdezném meg ugyanazt, amit mások már többször megkérdeztek előttem, meg hasonlók. Szóval nagyon örülnék neki...és csatlakozom azokhoz, akik köszönik a munkátokat :-)
0
2004. február 3., kedd 15:18
4792
van ám olyan is aminek X-re végződik.......................
:)))))))))))
0
2004. február 3., kedd 15:13
17243
a legjobb magyar online dvd áruház, amelynek x-szel kezdődik a neve! ámen.
0
2004. február 3., kedd 15:07
4792
"TÉNYLEG AZ XPRESS.HU A LEGJOBB MAGYAR ONLINE DVD ÁRUHÁZ!!!"
ehhez én is csatlakozom......
0
2004. február 3., kedd 12:03
487
Esetleg a forumon lehetne annyit valtoztatni, hogy ne legyen az urlben a user id? Vagy esetleg kulon ID a forumhoz?
0
2003. július 9., szerda 12:06
18
Nem lehetne megoldani azt, hogy a film ertekelesnel a gep mindig az utolso osztalyozast vegye figyelembe, igy nem tortenhet meg az, hogy vki azert is lehuzza a filmet a sok hozzaszolasaval. A filmek alatt levo szovegnel (A film több vásárlója szintén megrendelte:...) meg csak azokat a filmeket vegye figyelembe, ami 1 kategoriaba tartozik pl: a Shrek-nel benne van a Pearl Harbor es a Gladiator is, ami szerintem nem biztos, hogy ugyanolyan jo a gyereknek, hisz gondolom erre a fajta rendszerezesre gondoltatok, amikor kitalaltatok :) Remelem ertheto volt :)
Ti vagytok a legjobbak, ahogy mar a tobbiek is mondtak :)
0
2003. július 9., szerda 8:15
186
Szerintem ezzel mindenki egyetért!!!
0
2003. július 9., szerda 2:09
462
"TÉNYLEG AZ XPRESS.HU A LEGJOBB MAGYAR ONLINE DVD ÁRUHÁZ!!!"
Ehhez azt hiszem csatlakoznom kell, mert ez így van!
0
2003. július 9., szerda 1:04
25
Majd elfelejtettem: JÓ NYARALÁST!!! :)))
0
2003. július 9., szerda 1:03
25
Nagyon szívesen, megérdemlitek!
Ezt egy kis előleg motivációnak is vehetitek a további fejlesztések mihamarabbi eszközlése céljából. Egyébként csatlakoznék az utánam szólóhoz (MP): TÉNYLEG AZ XPRESS.HU A LEGJOBB MAGYAR ONLINE DVD ÁRUHÁZ!!!
Valamint az általa felvetett ötletek sem megvetendőek - a havi limitnek meg Kedvesem örülne igazán... :)))
0
2003. július 8., kedd 16:51
Moderátor
7449
Köszönjuk a hozsánnát. Az igazság az, hogy az utóbbi időben nem volt sok időnk foglalkozni a fejlesztéssel, de (bár igéretet nem teszünk, hiszen azt számon lehetne kérni) a közeljövőben - mondjuk egy kis nyaralás után - folyamatosan pofozgatjuk még egy kicsit az oldalt, hogy az időközben felmerült problémák, javaslatok is megoldásra, beépítésre kerüljenek. Egyébként ebbe a topicba nyugodtan írjatok be minden általatok hasznosnak vélt fejlesztési javaslatot, legalább egy helyen lesz minden ötlet amikor végre nekilátunk a megvalósításnak.
0
2003. július 8., kedd 16:46
19
Na látod én meg azt vetettem fel, hogy az aktív rendeléseknél az ott található összes cucc összértéke is legyen már kiírva, ne kelljen mindig számológéppel összeadni, hogy éppen hol is járok. Pár darab filmél nem gáz, de azért 10 körül már jól jönne ez az "apróság".
De se válasz az e-mailemre, se semmi. Mindegy, várok türelmesen... ;)
Ja azért azt megjegyezném, hogy kurva jó az xpress.hu oldala, csak így tovább. De tegyetek már be valami havi limitet, hogy ne rendeljek annyi filmet. :]]]
0
2003. július 8., kedd 16:21
25
Tömjénfüst lengje körül a programozó ujjait, hogy végre beillesztette ezt az attribútumot a filmcím mellé!!!
Meghallgattatott a sokunk által felvetett fejlesztés: végre kiírásra került az Adminisztráció -> Aktív rendelések menüpont alatt a várható megjelenés időpontja a még meg nem jelent filmeknél!
Ezzel elkerülhetővé vált a folyamatos Shift+címre klikk - majd új ablak bezárása tortúra, ha meg akartam tudni, mikor kell majd "erőszakot venni" a bankszámlámon! :)
Ha még lehetnék kicsit pofátlan... Ez már csak merő kukacoskodás (de a jobbító szándék vezérel): nem lehetne-é esetleg úgy kiegészíteni a táblázatot, hogy ez az infó külön oszlopba kerüljön és uram bocsá ezen attribútum szerint is lehessen rendezni a függőben lévő megrendeléseket?.
(Ha erről eszetekebe jutna az Iván Szergejevics urali váltóőrről szóló örökbecsü - mármint hogy mit is mondott, amikor mindkét lábát levágta a 6:20-as gyors?: - Hát a fa***m nem kéne?! - úgy csak annyit mondok, hogy "A pokolba vezető út is jószándkkal van kikövezve...")
Mégegyszer nagy gratulációm...
U.i.: Ha már itten újítgatásokat szeretnék eszközölni, nagy fejlesztést igényelne, ha a visszaigazoló "Úton a megrendelés" e-mailbe esetleg fel tudnátok tüntetni a DVD megrendelés összértékét is, valamint a teljes fizetendő összeget (posta-, vagy futárköltség), hadd ne kelljen már a lusta megrendelőnek külön összeadogatnia a tételeket...