Hétvégi filmek (2 db):
Made Of Honour / A boldogító talán
Film: kedves kis romantikus vígjáték, bár sokaknak nem jött be. Azért Michelle Monaghan itt is gyönyörű, mint általában, és nekem a film is tetszett, így megérte bevállalni akcióban. 90%
Kép: ahogy az várható volt, új film révén nem nagyon lehet belekötni a transzferbe, és végre egy olyan film, ahol nem használtak mindenféle képmódosításokat, szűrőzéseket, hanem minden természetes formájában látható. Közel referencia-munka. Természetesen az eredeti 2.35:1-es arányban, 1080/24p AVC tömörítéssel.
Hang: angol True HD 5.1 / magyar DD5.1 - az eredeti hang nagyon szépen szól, de nem ezzel a filmmel fogjuk a szomszédokat az őrületbe kergetni. A párbeszédek tisztán, érthetően szólnak, és a zene is a megfelelő dinamikával rendelkezik. Ennél több meg nem kell egy ilyen jellegű filmhez. 95%
A magyar szinkron kissé elmarad hangzás tekintetében, de összességében jó.
Extrák: kimaradt jelenetek, audiokommentár, és így készült. Nem sok, viszont minden csak angolul van, ahogy a Sony-tól megszokhattuk. 40%
Összkép: romantikus filmek kedvelőinek ajánlott vétel, szép képpel és jó hanggal.
21 / 21: Las Vegas Ostroma
Film: néhány matekzseni elhatározza egyik tanárukkal, hogy különleges módszerekkel kifosztják Las Vegas kaszinóit, pusztán számolással, de ez nem olyan egyszerű, mint gondolták, és a végére kiderül, hogy a tanerővel sem minden stimmel. Sokat nem vártam a filmtől, de nagyon kellemes meglepetés volt. Kevin Spacey miatt mindenkinek ajánlom. 85%
Kép: ismét új film, amihez decens HD-transzfer dukál, ennyire jó minőségben még soha nem láthattuk Vegast filmen. Néhol azért erősen meglátszik, hogy digitálisan rögzítették a filmet, de a kép részletgazdagsága példás, gyönyörű színekkel. 1080/24p AVC tömörítéssel, 2.35:1-ben látható a film. 95%
Hang: angol True HD 5.1 / magyar DD5.1 - az eredeti hang meglepően jól szól, a térhangzást nagyon odatették a hangmérnökök. Ahol kell, ott úgy szól, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Szinte a szobában lehet érezni az atmoszférát. 100%
A magyar hangba csak belehallgattam, de senkinek nem tudom jó szívvel ajánlani, mert a szinkronhangok totálisan tönkrevágják az élményt, és a hangzása is jóval visszafogottabb, mint az eredetié.
Extrák: virtuális Black Jack, előzetes, audiokommentár, és néhány további werkanyag. Ez esetben is kizárólag angolul. 60%
Összkép: jó kis átverős alkotás, decens képpel, és referencia-szintű hanggal, ámde borzalmas magyar szinkronnal.