AZ Elit Alakulat - Band of Brothers
Angol kiadás, ugyanaz a digipackos fémdoboz mint ami a DVD-hez volt, BD méretben, BD logókkal, ugyanúgy 6 lemez, 1 Extra + lemezenként 2 rész.
Kép:
1080/24p VC1 kódolású, 1.78:1-es.
Maga a film alapból elég szemcsés, kicsit olyan HD kamerás dolognak tűnik, de ez volt a rendezői koncepció, DVD-n is látható volt. A színek nagyon rendben vannak, és a részletesség is, erre számítottam mikor beraktam a lejátszóba, nem nagyon lehet benne hibát találni.
7/10
Hang:
Angol DTS-HD Master Audio 5.1
Hihetetlen jól szól, szinte teljesen ki van használva minden, nagyon részletes, a beszédhangok is hihetetlen tiszták. Erre azt tudom mondani viszont, hogy kevesebbet vártam mint amit kaptam.
8/10
Extrák:
Dokumentumfilmek, Elemzések, HD extrák, Kép a képben kommentárok az Easy Company tagjaival.
Nagyon helyesnek tartom hogy nem változtattak a DVD kiadvány külselyén (Hiszen ami abszolútbevált, azt kár megváltoztatni), bár magán a Digipackon más képek vannak, de ez is gyönyörű.
Maga a kiadvány nálam 10/10.
(Zárójelben megjegyzem hogy az ára sem túl sok, konkrétan nem akarom leírni, tisztelve az Xpress-t, még akkor is ha külföldi, itthon nem megjelent kiadványról van szó, akit érdekel ugyis utána tud nézni.)