Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2009. január 13., kedd 13:17
Ebben egyetértek veled, ezt a címet hagyni kellett volna, magyarul sem idegen a hangzása, semmi baj vele. És sokkal jobb, mint a magyarítása.
0
2009. január 13., kedd 13:07
Miért kell mindent lefordítani? Pl. Across the Universe is maradt, bár azt nem bírták ki, hogy egy hülye utócímet ne aggassanak rá. Miért nem tud sok esetben az eredeti cím maradni, ezt nem értem én!
0
2009. január 13., kedd 13:04
Te hogy fordítottad volna le, Rokkendroller?
0
2009. január 13., kedd 10:41
február végéig?! ember, kevesebb mint két hete megy a mozikban. és ha meg is jelenik, akkor tuti, hogy SPÍLER címen.

a QUANTUM viszont esélyes márciusra.
0
2009. január 13., kedd 10:37
Rock  N  Rolla BD hazai megjeenéséről tud valaki valamit? Angliában Február 3 asszem. Jó lenne ha nálunk is megjelenne február végéig és nem a A Splíer című felirat lenne a borítón. Mert az a halálom, hogy így fordították le. Ja meg még a Quantum Csendje várható-e márciusban?
0
2009. január 13., kedd 8:27
Az Alien-ek BD-n nagyot ütnének. Nekem megvan a díszdobozos DVD változat, és hát ronggyá néztem őket. A Predator kettő része sem lenne már rossz, ha kijönne végre.
0
2009. január 13., kedd 0:16
hehe, természetesen az ESB-re. :) jó lenne idén harmadszor is megmászni...
0
2009. január 13., kedd 0:12
Most esett le a tantusz, hogy te mire értetted, hogy jártál már ott! Elnézést, félreértettelek. :-)

Viszont meg is nyugodtam, hogy nem vagyok ennyire ügyetlen, már ami a Lovely Bones honlapját illeti. :-)

Persze, én is rendszeres Kong-látogató vagyok :-)
0
2009. január 13., kedd 0:09
:-)) Hiába...
0
2009. január 12., hétfő 23:44
"Viszont áruld el, hol akadtál a Lovely Bones honlapjára, mert én se a Wetanál, se a Dreamworksnél, se a google-ön nem találtam még semmit, csak coming soon, in production feliratokat. "

hmm, nem rémlik olyan, hogy azt mondtam volna, hogy láttam a film honlapját. sajnálom. :(
0
2009. január 12., hétfő 22:07
Ez már nem lehet a véletlen műve: nálam is abszolút a Bana-féle Hulk a jobb! :)
most posts by TM
0
2009. január 12., hétfő 19:51
Kedves Jamamura,

A 437. hozzászólásomban neked címzett kérdésemre továbbra is nagyon érdekelne a válaszod. ;-)
0
2009. január 12., hétfő 19:38
A Hulknak gyönyörű a képe és eszméletlen a hangja, de hát ez már a DVD változatról is elmondható.

Nem tudom, mikor fogják már végre rehabilitálni az Ang Lee-féle változatot, de úgy tűnik, rajta és rajtam kívül senki nem elégedett azzal a filmmel, amit én kb. 100-szor jobbnak és mélyebbnek találok, mint az új verziót. Sőt, meg merem kockáztatni, hogy a 6 éves trükkök (hiába, ILM) nemhogy megütik, de talán túl is szárnyalják a Nortonos változatét.

Ezért van meg mindkét változat BD-n :-) Hogy jobban összehasonlíthassam őket ;-)
0
2009. január 12., hétfő 19:34
Mikről? Filmekről? :-)
0
2009. január 12., hétfő 17:33
Inkább élménybeszámolókat kérnék tőled, az jobban feldobna. :)
most posts by TM
0
2009. január 12., hétfő 17:14
Bourne-k elöre láthatólag már márciusban is jöhetnek nálunk.
Jönni fog a Hulk (Eric Bana) is.

:)
0
2009. január 12., hétfő 12:48
Ha te megkérnél, én azért megszámolnám :-)
0
2009. január 12., hétfő 12:48
McLepetésben :-)
0
2009. január 12., hétfő 12:47
Inkább hagyjuk egymás meggyőzését ebben a témában, mert úúgysem jutunk közös nevezőre :-))

Viszont áruld el, hol akadtál a Lovely Bones honlapjára, mert én se a Wetanál, se a Dreamworksnél, se a google-ön nem találtam még semmit, csak coming soon, in production feliratokat.
0
2009. január 12., hétfő 12:40
tavaly év elején volt egy konferencia valahol kaliforniában, ahol zemeckis levetített egy részletet a BTTF vadonat új HD-transzferéből, s elszórta azt az infót, hogy az egész trilógiához készült hasonló. egyesek már 2008-as megjelenésről kezdtek susmusolni, de szerintem idén ősszel nagy meglepetésben lesz részünk. :)
0
2009. január 12., hétfő 12:34
Magam is hasonlóan vélekedek a dvd-lemezeimről. Engem sem izgat, hogy hány darab, minek számolnám meg mások kedvéért? :)
most posts by TM
0
2009. január 12., hétfő 12:26
A BTTF rövidítés mögött levő trilógia csodás lenne... :-)

A Mátrix számomra is minden idők legfontosabb sci-fi, és még sok más műfaj legmeghatározóbbja közt számontartott alkotás. Még csak az Animátrixot vettem meg BD-n, de hamarosan meglesz a Matrix Collection is. Az első rész már vagy 4 különböző kiadásban van meg, ennél már csak a Rocky és a Star Wars-filmek vannak meg több példányban :-)

Jut eszembe, ezer éve számoltam meg a BD-gyűjteményem, de mindig olyan bizonytalanul állok a kérdéshez, lévén, miért érdekelne másokat, hogy nekem milyen és mennyi filmem van?.. Pedig van egy pár.. ;-)

0
2009. január 12., hétfő 12:12
Az első mondatodnak IS örülök! :-)
0
2009. január 12., hétfő 11:55
Mivel Warner, ezért kizárt. Majd 3-4 hónap múlva lesz saját régiós példányunk belőle valószínűleg...
0
2009. január 12., hétfő 10:57
nem valószínű...
0