Szerintetek a UK-s amazonon, a BD Rock N rolla-án van magyar felirat?
0
2009. január 11., vasárnap 3:38
52685
King Kong témában IS abszolút egyetértünk. PJ filmje igazi klasszikus.
most posts by TM
0
2009. január 11., vasárnap 2:59
17243
igen, tudom. jártam már ott - kétszer is. :) gondolom, te sem egyszer...
számoma a KINGKONG gy szörnymozi, s mint olyan, 90 percnél több játékidőt nem érdemel, amit első körben szépen meg is kapott. :)
0
2009. január 10., szombat 23:29
5042
Hát igen... Van pár rövidítés, amik BD megjelenése igazi szenzációszámba fog menni.
LOTR, SW, ST, BTTF... és sorolhatnám... :)
Egy másik rövidítés nélküli fontos trilógiának az első darabját épp 5 perce fejeztem be BD-n.
The Matrix. A film 100% legyen elég most ennyi. Talán még annyi, hogy kettő darab film van amit annyiszor láttam, és annyira szeretek, hogy még magyar felirat sem kell hozzá, sőt zavar a látvány élvezetében. Az egyik a 2001: A Space Odyssey, a másik a The Matrix. Ki tudja hányadszor láttam. Régen számon tartottam, mint a kattan SW fanok... :))) 26-nál abbahagytam a számolást. Jó régen néztem utoljára.
A kép első belepillantásra, és a 2. 3. résszel gyorsan összehasonlítva gyengébbnek tűnt. De most nem így láttam. Az átszínezett transzfert gyorsan meg lehet szokni, csak néhány jelenetben igazán szembetűnő. Nem tudom van e ennek a mondatnak értelme, de valahogy nem olyan plasztikus mint a 2.3. rész. Másabb... Viszont hihetetlenül részletgazdag! Meg voltam elégedve vele!
A hang. Igen, annak idején a DVD hajnalán ez volt a legnagyobb tesztlemez! :) Nincs HD erősítőm, nem tudom hogy szól egy igazi DolbyTrueHD hang, de azért ez még Dolby Digitalba lekeverve is rendesen odatette magát!
Az extrák. Van kommentár, megvan a 2 órás doksi is, meg a film közben előjövő kis miniwerkek, előzetesek, de szerintem nincs rajt minden extra ami a DVD változat második korongján rajt volt.
Lehet holnap már a második részt nézem.
0
2009. január 10., szombat 23:07
1683
Igen, megvan, de hát a film... :-(
Az Alien-trilógia(!) se lenne rossz.
Egyébként jöhetne a teljes Spielberg-életmű, mert a Close Encounters nem elég :-)
Schindler BD-n, mmmm... :-)
Vagy a Cápa!
E.T.. Mondom, mindegyik Spielberg-film! :-)
0
2009. január 10., szombat 21:49
14599
IJ-ből a negyedik már van BD-n, de a többi is kötelező, ha megjelennek...
Egy másik rövidítés is jöhetne: ST (mint Star Trek). :DDD
0
2009. január 10., szombat 21:46
1683
A Gyűrűk Ura bd-kről már én is régóta álmodozom, annál is inkább, mert a DVD-k producere egy interjúban elárulta, hogy még hihetetlen mennyiségű fel nem használt forgatásról készült felvétel áll rendelkezésükre, úgyhogy feltehetően egy vadonat új díszdoboz gyűjteményre számíthatunk tonnányi "új" extrával.
Na és a kép... Fenomenális lesz.
Na és ha már LOTR BD, akkor a másik két klasszikus rövidítés: SW és IJ :-)
Jöjjenek minél hamarabb!
0
2009. január 10., szombat 21:40
1683
Jack Blacket én is feledném, de még így is élete egyik legjobb és legkevésbé dilinyós alakítását nyújtja ebben a filmben.
Emlékszem a régi vitára, és én mégis másképp látom.
Azt hiszem, hogy egy King Kong elnevezésű filmben nem baj, ha minden monumentális, és minden kicsit vadromantikus. Elvégre, gondoljunk bele: egy óriás gorilla beleszeret egy embernőbe, aztán a New York-i Empire State Building tetején csapkodja a duplaszárnyű repcsiket. Tudod te, milyen kicsi a hely az épületen egy ekkora majomnak? :-)
De komolyra fordítva a szót: Ez a film egyszerűen briliáns, egy valódi filmes zseni időtlen klasszikusa. Pontosan a mozi varázslatát testesíti meg, egy elképzelt világot mutat be, hihetővé teszi a hihetetlent, emberivé az embertelent, szerethetővé a gyűlölni vágyottat.
Majd meglátod, 30 év múlva letöltjük a központi hardwerünkre az ultra HD-fali képernyőnkre :-)
Apropó, nem tudom, te is gondolsz-e rá: The Lovely Bones ;-)
0
2009. január 10., szombat 15:44
19955
jama!
az FHE nem hozza be az Ablo-s BD-ket amiket a cseheknél lehet venni magyar szinkronnal?
köszi
0
2009. január 10., szombat 12:58
6697
Kár, hogy nem gondolnak a régi gyűjtőkre :( Akkor marad Joe bácsi :)
0
2009. január 10., szombat 12:39
6264
A King Kong még a HD-DVD kiadások között is magasan az elsők között volt.
Az egyik legszebb transzfer amit valaha láttam.:)
0
2009. január 10., szombat 12:35
17243
azt nem, de ezen a BD-n mindkét válrozat rajtavan.
0
2009. január 10., szombat 12:33
6697
Azt nem tudod esetleg, a rendezői változat vajon dvd-n is megjelenhet?
0
2009. január 10., szombat 12:23
866
Peter Jackson s King Kong BD-vel kapcsolatban nem ilyen extraszegény kiadással lep meg minket a Select,mint például a Hihetetlen Hulk BD esetében.
0
2009. január 10., szombat 12:05
6697
Ez nagyon durva. Gyönyörű ez a transzfer. Most először mondom azt, ezért tényleg érdemes lenne váltani :) De majd ha jönnek a Gyűrű-filmek, beleborzongok, ha arra gondolok, annak a tökéletes transzferével mit csinálnak a BD-n (hogy a hangról ne is beszéljek). Peter Jackson durván magasra rakta a lécet filmkészítés terén :)
0
2009. január 10., szombat 11:59
17243
háááát, nem akarom felmelegíteni a régi vitát, de a KING KONG-gal PJ már rendesen átesett a ló túloldalára. mindenből sokkal több van ebben a filmben, mint amit el tudtam bírni - jack blacktől kezdve a t-rexek és egyéb dínók számán át egészen a játékidőig.
...de ha a select kihozza bd-n, csak fel fogom rakni a polcra. :)
0
2009. január 10., szombat 11:51
1683
Azt a mindenit. Hiába, Peter Jackson olyan magas színvonalat képvisel a filmkészítés területén, amiről mostanában sajnos még Spielberg is csak álmodozik...
Ez a film úgy tökéletes, ahogy van. King Kong pedig végre megkapja azt a képi tökélyt, amit megérdemel.
Egyszerűen lélegzetelállító a kép.
Szinte hihetetlen, hogy egy ilyen mesterművet volt képes alkotni egy olyan gigantikus eposz után, mint a Gyűrűk Ura.
0
2009. január 10., szombat 11:11
17243
mindig is mondtam, hogy nem a címszereplő a legnagyobb szörny abban a filmben. :)
0
2009. január 10., szombat 11:08
1190
Adrien Brody orra HD-ben pedig odaszag.
0
2009. január 10., szombat 9:56
17243
king kong blu-ray teszt. odaszab.
0
2009. január 10., szombat 1:36
14599
A hang valószínűleg azért furcsa a dialógusoknál, mert Kubrick soha nem csinált utószinkront, minden szöveg a forgatáson lett felvéve, mindenféle javítás nélkül...
Plusz a Tágra zárt szemek és a 2001: Űrodüsszeia kivételével minden alkotását (köztük ezt is) mono hanggal forgatta, mint ahogy Woody Allen is teszi a mai napig...
0
2009. január 9., péntek 22:40
1193
Igen? Nálam az inkább 70% :)
0
2009. január 9., péntek 22:11
8977
Hát lehet, hogy deluxe, de attól még közel sem 90%-os! :) Nálam a 90%-os kép az kb. a Batman Begins....
0
2009. január 9., péntek 21:58
19955
jama!
az FHE nem hozza be az Ablo-s BD-ket amiket a cseheknél lehet venni magyar szinkronnal?
köszi
0
2009. január 9., péntek 21:54
17243
hozzám a deluxe jutott el. annyira tetszett, hogy azóta már el is adtam.