Háááááááát igazad van! Olyan legendásan nyálas mozit mint a Pearl Harbour nem csinált még senki :) A Szikla és a Sziget nagyon jó mozik de az összes többi számomra nem több egy középszerű alkotásnál. Némelyik még az sem.........
0
2009. január 4., vasárnap 16:49
9368
Michael Bay legenda... hisz olyan heroikus beállításokat képes gyártani filmjeiben, hogy beszarsz a röhögéstől. Gondolj csak az Armageddon jeleneteire :D Mindamellett, hogy Bay hatásvadász trükkjei szánalmasak, igazán szórakoztatóak is egyben. Ha nem lenne, ki kéne találni. De ami Bay, az egyszerűen csak Bay.
0
2009. január 4., vasárnap 16:35
950
"Söt megjelent magyar 5.1-es szinkronnal az Idétlen időkig is."
Mivel Sony így biztosan idehaza is lesz
0
2009. január 4., vasárnap 16:23
1682
Michael Bay alap? Olyan kettőséggel készít filmeket, hogy csak na.
0
2009. január 4., vasárnap 16:19
19955
Amugy megjelent a 27 idegen igen is BD-en,de sajnos csak magyr felirattal szinkron nélkül. :(
0
2009. január 4., vasárnap 14:22
2967
Hát igen. A Bourne trilógia ütős lehet DTS-ben és HD minőségben. Nálam is alap a Gladiátor és a Penge trilógia + mellé még a Michael Bay filmek. :-P
0
2009. január 4., vasárnap 10:31
19955
igen úgy gondoltam.
0
2009. január 4., vasárnap 10:25
6264
Mármint úgy első amin van magyar vonatkozás ?
Mert a New Line már adott ki BD-t.
Pld:Dark City(az meg is van);Pan s labyrinth (utóbbi HDDVD-n is volt) így hirtelen...
Tavasszal jön ki tőlük az Amerikai história X is.Kérdés hogy nálunk azt kiadják-e.Itt még DVD-n se jelent meg,pedig alapfilm. :(
0
2009. január 4., vasárnap 9:58
19955
Megjelent az első NLC BD is,de sajnos csak felirattal vagyunk rajta. Amugy ez a film az Ünnep rontók ünnepe.
Söt megjelent magyar 5.1-es szinkronnal az Idétlen időkig is.
0
2009. január 4., vasárnap 9:09
950
Nem.
0
2009. január 3., szombat 20:48
6264
A King Kong nekem megvan HD-DVD-n és az egyik legszebb minőségű HD film amit eddig volt szerencsém látni (nagyon nagy kedvencem).
De várom már a Blu verziót, mert rajta lesz a mozis és a bővített változat is,szóval azt le is fogom cserélni arra.;)
A Bourne trilógiát meg hanyagolom,mert már megvan HD-n az első két rész és a Bourne ultimátum hiányzik csak a sorozatból.Azt már inkább szintén HD-n veszem meg,ha még fellelem valahol.De aki még nem szerezte be,annak csak ajánlani tudom,hogy mindenképp vegye meg Blu-rayen a Bourne trilógiát.Az első két résznek nagyon durva a minősége(legalábbis HD-n).Gondolom a 3-al sem lesz másképp.
Bad boys 1-2 tényleg jó lenne,biztos idővel jön az is.
Én még ezeket tudnám díjazni itthoni BD-s kiadásban :