Keresés

a világ legnagyobb akciórendezői!

2003. július 14., hétfő 23:50
ON
ez a pénznyelő a legjobb akciómozi
OFF

tényleg kurva jó ez a topik, ez lesz a kedvencem :))
0
2003. július 14., hétfő 23:48
ha én pesti lennék... kijárnék a temetőbe és mindig vinnék friss virágot JK sírjára. :]]]

amúgy ez a legújabb vesszőparipája, hogy midnent újságokból másolok ki. tudod, mióta bevágtam egy kritikát a jason x-ről, azóta ez a meggyőződése, tudod, az az írás kb. fél évvel az után jelent meg, hogy én láttam a jason x-et, véleményeztem is, de persze, valszeg betörtem az adatbázisukra és elloptam onnan. minden bizonnyal így volt.
0
2003. július 14., hétfő 23:43
Hát ha csak a filmekről dumáltatok miért kergettek el?
0
2003. július 14., hétfő 23:41
Ja haverok lesztek egy nagy vérfürdő után.
Ej ha pesti lennék ,de kilyárnék az ilyen bunyókra...
Jim: Miért basztatod Jamamurát azzal hogy nincs egy önálló gondoltata?

Komolyan itt van a fórumon az xpress keménymag :-)
0
2003. július 14., hétfő 23:36
nagyon súlyos hely volt. képzelheted. dumáltunk filmekről, meg minden. néha itt is szoktunk. :]
0
2003. július 14., hétfő 23:31
az egyik sfx volt. ő nem a haverom. legalábbis remélem. :]

ezt az érettség dolgot le lehet mérni ebből a találkozósdiból. nem én vetettem fel, mert elég lame dolognak tartom, de szívesen elmegyek. még az is lehet, hogy haverok leszünk. [és eljő az ítélet napja!]
0
2003. július 14., hétfő 23:30
Igen, te vagy az az ember akitől félek.
0
2003. július 14., hétfő 23:29
most nézem az adatlapját. olyan min Ő. egy nagy nulla :))
0
2003. július 14., hétfő 23:28
gondoltam nem reagálok, elvégre jól elvitatkoztok nélkülem.
de mivel felhoztad a nevem, kedves lúzerkém, ezért had világosítsalak fel pár dologról. a te kedves beric cimborád, (milyen fogni a seggét?:))) akinek akkor a szája (persze csak itt), már jópár napja nem válaszolt a talákozást javasló levelemre.  valszeg te sem mered kidugni a képed a monitor mögül, vagy tévedek?
0
2003. július 14., hétfő 23:28
:))

Sutter be is fog, ne aggódj. Vagy mégse? Hisz átnéz rajtam.
0
2003. július 14., hétfő 23:26
Ilyen dúrva hely volt az a netboard? De most az is látszik ki kezdte. Ráadásúl elolvastam Jim személyes aktáját és mitmondjak ha Sutter Cane most elolvasná ő is beszálna a vitába. Rendes srác ő én legalábbis bírom. Jamamurával egyetemben. Ja hogy ezt a drága Klaatut ki ne hadjam a kedvencek listájáról :-).
0
2003. július 14., hétfő 23:24
Attól, hogy "érettebb" (ezt komolyan gondoltad) vagy már többet tudsz? Végülis logikus, igen.. de ekkora baromságot :).
Az életkor dolog teljesen nyilvánvaló, és ez nem azzal a bizonyos beszólásommal kezdődött, hanem már irc-en. Az a három ember meg nem más, mint a te közös mozis haverjaid. Így hát logikus, hogy ők fogják a segged.

Van hát, majd megbeszéljük mailen. Feltéve, ha nem utazol el úgy hirtelen, mint suttyó kén (bár ezt kötve hiszem). Végülis hazugságokban már igazán jártas vagy, hisz érettebb vagy.
0
2003. július 14., hétfő 23:16
aki a seggemhez ér, halál fia! :]

nem, várjatok, módosítok: amelyik hím a seggemhez ér, az halál fia!
0
2003. július 14., hétfő 23:15
kedves kirk, végre tiszta vizet önthetünk a pohárba: az életkorod a legnagyobb paranoiád, nem kell ehhez elmeorvosi phd, hogy ez feltűnjön. sajnos, erre a gondra gyógyszer nincs, legfeljebb azt lehet tenni, amit teszel: semmibe veszed azt, hogy egyesek esetleg érettebbek, idősebbek nálad. az a bizonyos vélemény meg vmi zabigyerekezés volt, ami után legalább 3 ember figyelmeztett téged, hogy ezt azért nem kéne. már egyikük sem jár a netboardra...

végül idézni szeretném egy új netboardos cimborádat: "nem vagy te egy kicsit kapd be a f*szom?" :] ;]

no, akarsz találkozni vagy csak humbug?
0
2003. július 14., hétfő 23:10
Jim: Itt is mindjárt elérjük az 50-60 hozzászólást ráadásúl enyhén nem nyaljuk egymás seggét :-)
0
2003. július 14., hétfő 23:05
Megint jön a kamu szöveg. Egyszer hívtál, akkor sem mentem, nagy ügy.

Hát toleránsabb vagyok mint te, az fix.
A netboard meg tele van másabb ízlésű emberrel mint én, csak ők nem úgy adják elő a dolgot -mint te-, hogy "hé, te fiatalabb vagy nálam és ezért ilyen véleménnyel húzz a búsba innen". Az az 50-60 hozzászólás meg biztos épp akkor volt mikor egymás seggét nyaltátok vagy nemtom, végülis a lényeg az, hogy már nem vagy ott (Arra még nem gondoltál, hogy azért lett olyan (bár szerintem most jobb, mint volt), mert te ott voltál?).
Olvasom az indexes és más mozis fórumokat is és ott is az én nevem szerepel? Nem, pedig ott is szépen osztogatod a lapokat.
0
2003. július 14., hétfő 23:01
Keblemre :-)))
0
2003. július 14., hétfő 22:56
heh, ez nekem új. kettőnk közül te vagy az, aki soha nem mert eljönni KM-re, akárhányszor hívtunk. kedves kirk, te már megint valótlan dolgokat állítasz. végül is, nem szokatlan tőled. ha találkozni szeretnél, állok elébe.

mint említettem, te még sehol sem voltál, mikor a netboard ragyogott [értsd: nem volt ritka a napi 5o-6o hozzászólás], a mai 3-4 ahhoz képest tecchalál. de megértem, ha te ilyen közegben érzed jól magad, végtére is, nincs olyan, aki más véleményen legyen, mint te, amit mint mindig, rendkívüli módon szoktál tolerálni.
0
2003. július 14., hétfő 22:56
na láttom most már mosolyogsz, ez a beszéd! :)
0
2003. július 14., hétfő 22:49
Mivel élőben nem mersz találkozni, ezért csak online tudok beszólni, pedig hidd el, live (<-ahogy te írnád, szakzsargonnal:)) máshogy lenne: érted öregfater, ott nem beszólnék, hanem.... :).

Az álszent szövegedet meg tartogasd másnak, ugyanis egy szó se igaz belőle. Mint olvasható, a Netboard tökéletesen megvan nélküled/nélkületek. Azóta csiripelnek a madarak stb-stb...
0
2003. július 14., hétfő 22:47
Most megint mi a bajod Kedves Klaatu?
Nem félek csak egyszerűen nincs kedvem veled beszélgetni ennyi.
Okozod itt a stresszt nekem :-)
0
2003. július 14., hétfő 22:44
"Egyébként szerintem te buzi vagy." - hehe, ráhuzalak a farkamra és megpörgesselek?

"A kúrva életben igazán visszafoghatnád magad. Én nem szólok hozzád te sem szólsz hozzám érted?" - mitől félsz?
0
2003. július 14., hétfő 22:42
kicsifiú -> igy jobban fest.
0
2003. július 14., hétfő 22:42
Egyébként szerintem te buzi vagy. És érdekel miért? Ebből a buzis gondolkodásból, hogy "én már olyan nagy emeber vagyok ,valami felsőbrendű lény aki már nem az átlagnéző szemével gondolkodom, hanem valami földöntúli érzékszervekkel és mindenki azt teszi amit én akarok". Ki kell hogy ábrándítsalak. Nem így van. A kúrva életben igazán visszafoghatnád magad. Én nem szólok hozzád te sem szólsz hozzám érted?
0
2003. július 14., hétfő 22:41
"te nagypofájó" - ezt bóknak veszem. thx!
0