Keresés

a világ legnagyobb akciórendezői!

2003. július 14., hétfő 22:36
ki kell, hogy ábrándítsalak, kedves kirk!

kisstílű mocskolásod, amit beric cimboráddal vállvetve gyakoroltok, édeskevés. a netboardról való távozásom sem [csak] neked köszönhető; az a fórum már rég nem tündököl olyan színben, mint régiben, de te ezt nem tudhatod, hisz ez érkezésedet megelőzően történt.

itt az xpressen túlságosan is jó hangulat uralkodik és túl sok a jó arc ahhoz, hogy elmenjek. meg aztán, az xpress nem csupán fórumozgatásról szól. amúgy, ha ennyire irritál téged, hogy itt vagyok, akár odébb is állhatsz. engem amúgy az sem zavar, ha maradsz és tovább fűtőd a paranoiád.
0
2003. július 14., hétfő 22:36
relax kiscsifú, mondtam, mász vissza a pelusodba.
0
2003. július 14., hétfő 22:32
Másrészt Jamamurával egyetértek abban ,hogy a Mátrix 1 nagyon jó film ,de persze nem teljesen eredeti mégis jó az összhatás és a hangulat.
0
2003. július 14., hétfő 22:31
Klaatu: Most már állítsd le magad! Kinek képzeled magad, te nagypofájó ,hogy mindenkinek csak úgy beugatsz akivel nem egyezik az ízlésed??? É abba sem kell beleugatnod hogy én mit szeretek és mit nem. A Tomboló ököl igenis nevetséges volt ellenben a Sárkány közbeléppel és a Sárkány útjával amik remekek. Ha akarod meg is indoklom ,hogy miért. Másrészt szerintem bőven láttam annyi ázsiai filmet mint te. Attól hogy én nem csípem az ilyen Zu legendája típusú szarokat az az én dolgom. Vagy esetleg egy Men behind the sunt amit csak a gusztustalankodásra megy amúgy nem sokat ér. Vagy a hong-kongi Jackie Chan filmek (a részeges Karatemestert kivéve) akkora állatságok hogy csak röhögni lehet rajtuk. És még sorolhatnám. Nem azt mondtam ,hogy csak szarokat csinálnak csak azt mondtam ,hogy nem csinálnak olyan sok jó filmet mint ahány rosszat. Előszőr inkább értelmezd a mondatot!
0
2003. július 14., hétfő 22:30
Akkor mostmár elmész végre innen is? Tényleg jobb lenne az Xpress hangulata.
0
2003. július 14., hétfő 22:23
bravo, tapsoljuk meg!
0
2003. július 14., hétfő 22:09
Te viszont véresen komoly vagy, mondhatom. Mindent amit "kitalálsz", csak újságokból szeded és nincs önálló, saját ötleted.
Tégy meg egy szivességet és takarodj innen a francba (ahogy a Netboardon is tetted ezt).
0
2003. július 14., hétfő 21:39
aha, menti, ami menthető.

amúgy megvonom a vállam, mondhat azt, amit akar. komolytalan.
0
2003. július 14., hétfő 21:38
enyém mindig eggyel több. én nyertem.
0
2003. július 14., hétfő 21:37
ő csak egy dolgot hajtogat. beszoptad. ennyi.
0
2003. július 14., hétfő 21:36
szerintem nem.
0
2003. július 14., hétfő 21:36
aha. mégis van egy oylan érzésem, hogy aki ezt a kijelentést elkövette, véresen komolyan gondolja, hisz már évek óta ezt hajtogatja.
0
2003. július 14., hétfő 21:34
hát akkor sürgösen vond vissza itt sok-sok alábbi hozászolásodat, mert ezzel itt pont azokat cáfolod meg.
0
2003. július 14., hétfő 21:32
azt a véleményt komolyan venni volt a legnagyobb kapitális baromság a részedről és a többiek részéről is. ezt hívják úgy, hogy beszoptad.
0
2003. július 14., hétfő 21:31
hehe. :] azért a fanatikusokkal ne emlegess egy lapon, mert megsértődöm. :] akik azt hiszik, a wachowskiék szarták a spanyol viaszt és a mátrix valamennyi mondatát márványba kéne vésni... na, ez nem az én asztalom. :]
0
2003. július 14., hétfő 21:28
pont annyira misztifikálom túl amennyire itt és máshol egyesek a vakovszkijék faszát szopják (szintén túlmisztifikálva mint ahogyan te is teszed). ennyi. igy legalább egálba kerül a dolog.
0
2003. július 14., hétfő 21:24
ez nem igaz.
0
2003. július 14., hétfő 21:23
ezzel nem értem, mit akarsz mondani. de úgy tűnik, te sem értettél meg engem. egy speciális effektusokra, magával ragadó sztorival, húzó karakterekre és fasza bunyókra épülő akciófilm [=mátrix] nem csupán egy akciókoreográfusra épül, míg egy ázsiai filmnél nem ritkán egy és ugyanaz a két személy, sőt ha más arendező, akkor kisebb beleszólása van, mint a koreográfusnak, sz'al tudom, mi az ábra, és ismétlem: egyáltalán nincs szándékomban kisebbíteni azt, amit yuen woo-ping tett a mátrixért, viszont neked sem kéne túlmisztifikálnod olyan jellegű kijelentésekkel, hogy nélküle szart se érne. én azt mondom, a wachowskiék nélkül nem lenne mátrix és hollywoodban még ma is klipszerű akciókliséket forgatnának... vagy vmi egészen más dolgot.

the furute is ain't that it used to be. :]
0
2003. július 14., hétfő 21:18
végül is...

egyáltalán nem gondoltam komolyan, mikor létrehoztam. ez egyfajta válasz volt egy bizonyos elhamarkodott kijelentésre, ami úgy hangzott, hogy ez és ez a ma élő legnagyobb akciórendező, vagy vmi ilyesmi. persze, ez is egy vélemény. és itt a többiek is kinyilatkoztathatják az övéiket.
0
2003. július 14., hétfő 21:06
"Ez tény." - itt egy tény van. az hogy még kicsifiúcska vagy. mász szépen vissza a pelenkádba.
0
2003. július 14., hétfő 21:03
hány filmet láttál? kínai, japán? nekem hong-kong, korea, japán. arról én meg már nem tehetek ha neked japán az animekra és kurosawara korlátozodik. ez inkább a te sivárságodat mutatja amit én a helyedben nem hangoztnék. bruce lee 4 és fél fimljéből melyik volt a gagyi?
0
2003. július 14., hétfő 20:42
Azért ázsiát sem kell dícsérni. Sokkal több szart csinálnak mint jót. Ha levesszük az animéket a Kurosawa és néhány Bruce Lee (azért ő is csinált gagyit) filmeket +Story of Rickyt és Ringut akkor nem sok értelmes filmjük van. Ez tény.
A Laggant ne számoljuk ide mert mikor az ember ázsiai filmekre gondol mindig a kínai meg japán cuccok jutnak az eszébe.
0
2003. július 14., hétfő 20:34
a matrixot elnézve eléggé egy ember körül forog.
0
2003. július 14., hétfő 20:32
persze, mert ezt a topikot alázni kell. meg szana-széjjel rombolni.
0
2003. július 14., hétfő 20:31
"[valszeg nem yuen mester ment oda hozzájuk, hogy "hallom, van ez a film, beszállhatok?"]" - ezzel aztán ujjat mondtál.

azért majd nézzél utána egy-két dolognak, hogy speciel hogyan is zajlik pl. egy ázsiai akció filmnél az akció részek forgatása, és hogyan mondjuk az usa-ban és mi az amit yuen woo ping bevitt hálivúdban.
0