Keresés

Ilyenkor mi van?

2003. július 16., szerda 21:12
persze. biológia órán hasznát vennék :)))
0
2003. július 16., szerda 20:11
az angol amazontól rendeltünk néhány filmet pár hete. a három dvd-ből az egyik [díszdobozos] palacsintává lapult, egy másiknak a tokja pedig a hajtásnál teljesen végig repedt. küldtünk egy panaszlevelet az amazonnak, ami azonnal újraküldte a lemezeket, ezekre meg azt mondta, ajándékozzuk oda egy iskolának vagy egy könyvtárnak [ja, a texas chainsaw massacre-t egy iskolának, persze :]. sz'al tudnak ezek korrektek is lenni.
0
2003. július 16., szerda 13:59
Egy biztos, hogy nagyáruházban nem venném meg a DVD-t, egyrészt az előbb említett átkötözési eljárás miatt, másrészt ahogy kidobálják a filmeket a polcokra, az valami embertelen.. Inkább fizetem a pk.-t és nincs emmi kellemetlenség. Xpress rulez! :)
0
2003. július 16., szerda 13:48
Igen, én voltam! :)
pontosan erre céloztam. csak azt nem tudom mit érnek vele hogy átkötik azzal a műanyag szarsággal. Szerintem ez lopás ellen annyit ér, mint halottnak a csók - már elnézést a hasonlatért. :)
csak azt csodálom hogy vki még így is megveszi.
0
2003. július 16., szerda 0:24
Még azért megvárom az Xpress válaszát a visszaküldés előtt, de addig is mindenkinek thanks.
0
2003. július 15., kedd 23:37
Hát szerencsére velem még nem fordúlt elő ilyesmi, de itt előbb valaki felhozta, az nagyáruházi díszdobozokat. Pl.: Mátrix extra változata vagy a Gyűrűk ura 4 lemezesnél láttam már olyat hogy át volt kötve és ahol ez a műanyag madzag volt teljesen behorpasztotta a tokot.
0
2003. július 15., kedd 20:41
Kedves field!

Nem mondj le a külföldi rendelésről! Ne rendelj többet attól a cégtől, amelyik nem cseréli ki a karcos lemezt! A legtöbb korrekt online bolt igenis kicseréli a sérült lemezt!
0
2003. július 15., kedd 20:24
Nekem is volt már ilyen, és szintén az egyik nagyáruházban, 2lemezes film volt, és mindkét lemez tartója ki volt teljesen törve, a két lemez összevissza mozoghatott már régóta benne, aa 2 lemez meg tiszta ujjlenyomat meg karc volt, még szerencs, hogy a parkolóban még kibontottam, visszarohantam is ki is cserélték, bár az eladó még megjegyezte a karcos lemezre, hogy: "...attól még le lehet játszani, így is működik..." de az Xpress-től már sok lemezt rendeltem és eddig eggyel sem volt baj, szóval már csak innen rendelek :)))
0
2003. július 15., kedd 17:28
Sziasztok!
Azt hiszem annyiban hozzá kell szólnom, hogy nem kizárólag a posta hibájából történhet meg ilyesmi. Tévedés ne essék, nem a postát akarom védeni. Már áruházban vásárolt DVD-nél is találkoztam ezzel a problémával. Én éppen azért "szoktam rá" az Xpressre, mert az egyik "hiperben" volt pofájuk nem kicserélni a filmet. És láttátok már hogy néznek ki a díszdobozok az áruházakban? Hát...: :-(  És ne dobd ki a DVD-t. Habár erről inkább az Xpressnek kéne nyilatkoznia, szerintem ha visszaküldöd a filmet az információs oldalon található címre, kicserélik neked.
0
2003. július 15., kedd 15:20
Kedves Thisk!

Én is hasonló problémával szembesültem épp tegnap. Nem az Xpresstől rendelt filmet kaptam meg postán úgy, hogy a  DVD tokja hátul eltörött, a lemez kimozdult a helyéről, s a tokban csúszkálva csúnyán összekarcolódott. Lejátszási hiba ugyan nem jelentkezett, de ez külföldről rendelt DVD volt, ami gyűjteményem legdrágább és -önhibámon kívül- legrosszabb állapotú darabja lett. E-mailemre a rendelést és szállítást végző hazai cég azt válaszolta, hogy átvételkor a csomagot a postás jelenlétében kell kicsomagolni, a sérülésről jegyzőkönyvet felvenni, ami alapján kártérítés kérhető a postától. Postán dolgozó ismerőseim felvilágosítása szerint azonban erre csak akkor van mód, ha a küldeményt értékmegjelöléssel, "törékeny"-ként adták fel.
Én az ilyen esetek elkerülésére favorizálom a közvetlen vásárlást, vagy netes rendelés esetén a személyes átvételt, amire az Xpressnél úgy tudom, nincs mód.
Mostani tapasztalatom alapján fájó szívvel, de lemondok a külföldi rendelésről, bár olyan európai művészfilmeket választottam ki, melyek hazai megjelenésére hiába várok.
0
2003. július 15., kedd 14:10
Kedves Xpress. Azért írok, mert az utobbi időben egyre gyakrabban előfordul az hogy a tokban a lemez kihullik és belül össze vissza csúszkál, a még bontatlan csomagolásban. Eddig nem igazán okozott problémát szerencsére, de ma reggel sajnálattal észleltem hogy a mergérkett csomagban, amibe a Volt Egyszer Egy Amerika is található volt, az 1. lemez kivolt pattanva és abba szoros papír részben csúszkálhatott a szállításkor, mert a lemez olyan karcos, töö helyen is, hogy a film többször megakad. Megkérdezném hogy ilyenkor mit lehet tenni, mert az utobbi időben szinte minden lemezt tőletek szereztem be, de most kezd elmenni a kedven a postától (nem a ti hibátok)? Vagy egyszerűen törjem össze és vegyem meg boltba mégegyszer?
0