Álmodik a Nyomor: Kedvezmény+ , avagy xpress.hu Törzsvásárlói Klub :))
2003. július 16., szerda 13:57
53
Nekem mindenesetre elnyerte a tetszésemet, hogy 10ezer Ft. felett nem kell postaköltséget fizetni. Eddig hetente rendeltem egy filmet, most 2hetente rendelek 2 filmet. :) Legalább azt az 599 forintot megspórolom, így olcsóbb volt a film (legalábbis amit én rendeltem) mint egy áruházban.
0
2003. július 16., szerda 12:01
421
Még annyit szerettem volna mondani, hogy az "átlag" vásárló nem lépi túl a 150 db rendelt DVD mennyiséget évek alatt sem. Ők tehát maximum 2% további kedvezményt kaphatnának amely egy átlagos DVD film esetén 120Ft. Talán nem vagyok nagy javasasszony ha azt mondom, hogy ez a 120Ft kedvezmény nem fogja megdobni az eladások számát.
0
2003. július 16., szerda 11:55
421
Ez -a haszonkulcsokat és az üzemeltetési költségeket figyelembe véve- azt jelentené, hogy a Platina cuccosok árrés nélkül vásárolnának, nagykereskedelmi átadási áron. De már az Arany fokozatúakkal is baj lenne, gyakorlatilag nem érné meg. A hűség tehát hosszú távon nemhogy nem érné meg hanem igencsak megnövelné azok számát akiknek árrés nélkül vagy minimális árréssel kellene a filmeket adni.
0
2003. július 16., szerda 0:14
25
Kedves Xpress!
Lehet, hogy ezzel fórumtémával kisebbfajta forradalmat váltok ki, de talán további vásárlási kedv növelő tényező lehet a kedvezmények további bővítése. Jómagam - ha lehet így mondani - az xpress.hu egyik törzsvásárlójának tartom magam: a tegnapi kézbesítés volt a 25. vásárlásom (általában min. 4-5, de volt olyan, hogy egyszerre 13! filmet is rendeltem alkalmanként - egyszer van az évben Karácsony, vagy mi a szösz), így fel merem hozni a témát a Fórum aktív résztevői és az oldal üzemeltetői becses színe elé...
Röviden vázolnám, hogyan is gondolom: A jelenleg meglévő kedvezményi szinteket ki lehetne bővíteni olymódon, hogy a tényleg nagy forgalmat generáló vásárlók további progresszív alapú kedvezményben részesülhessenek. Ki kellene alakítani egy Törzsvásárlói Klub-ot, kedvezmény szintekkel.
Bronz fokozat: 50-99 db DVD teljesített megrendelése után 2+1=3% Ezüst fokozat: 100-149 db DVD teljesített megrendelése után 2+2=4% Arany fokozat: 150 vagy annál több db DVD teljesített megrendelése után 2+3=5% Platina tagság: a mindenkori aaktuális TOP 10 vásárló 2+5=7% kedvezmény.
Ezek a szintlimitek csak a saját vásárlási szokásaim alapján jutottak az eszembe - mivel nem ismerem a forgalmi adataitokat :) Lehet, hogy ez az ötlet még tovább gerjesztheti az xpress.hu vásárlóinak aktivitását...
Kiváncsian várom a Fórumosok és a Tulajok véleményét az ötletemmel kapcsolatosan. Tudjátok, a hűség hosszú távon kifizetődő... :)