Keresés

Hogyan kell egymilliót lopni? (DVD)

2016. szeptember 12., hétfő 18:45
A Fantasy adhatta volna ki,de már ők sem fogják.Nekem külföldről van meg,angol nyelven és felirattal.
Legalább kiderült,a szinkronunkban egy-két jó poén elszállt.
0
2016. szeptember 12., hétfő 18:27
De jó lenne ezt tudni! Akkor már nem itt tartanék.
0
2016. szeptember 12., hétfő 15:43
Én meg nem igazán értem, miért nem adták még ki, hogy megvehessem...
0
2016. szeptember 10., szombat 18:19
Nem igazán értem,miért van még mindig fenn egy kalózkiadványnak a reklámja?
0
2016. szeptember 10., szombat 13:41
ja, és...ez itt egy OFF-szöveg volt
0
2016. szeptember 10., szombat 13:38
Úgy, hogy elmegy az ember fia/lánya valami korrupt mocskos politikusnak, esetleg ügyvédnek! Sőt, egy hónapban jóval többet szakíthat ezzel mindjárt (főképp ha ért a megfelelő segg kinyalásához, s mind átvitt, mind pedig szó szerinti értelemben...), mint 1 milla... Hogy dögölnének meg az ilyenek!
0
2009. január 15., csütörtök 14:26
visszadsz = visszaadsz
0
2009. január 15., csütörtök 14:25
Hogy hogyan? Hát úgy, hogy ellopsz hármat és visszadsz kettőt. ;-)

Így mindenki örül : te azért, mert lett egy millád, akitől pedig szerváltad, az pedig azért, mert legalább visszakapott kettőt - nyilván ő sem munkával kereste :-/ . Na most képzeljétek el ugyanezt nagyban... :-O
0
2009. január 15., csütörtök 13:20
Írj már egy új e-mailt, mert nem kaptam meg.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 13., kedd 18:49
Szeva Tadam, írtam mailt a dvd miatt pár napja, nem tudom, hogy megkaptad-e.
Gondoltam megpróbálom itt is. Engem érdekelne a film. Köszi a segítséget előre is.
0
2009. január 8., csütörtök 13:30
Ezúton is nagy-nagy köszönet Tadamnak!! :-)
0
2009. január 5., hétfő 19:55
Én lennék a legboldogabb, ha birtokolnék ilyen fajta információkat, de egyelőre be kell érnünk ezzel a filmmel. :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 5., hétfő 19:53
Azt hittem, hogy majd hasznos pénzügyi tanácsokkal látsz el minket, hogy minél több és több DVD-t tudjunk vásárolni :)
0
2009. január 5., hétfő 19:49
Sziasztok!

Mivel sajnos még nem jelent meg hazánkban ez a remek film, így talán nem követek el nagy bűnt.
Sikerült beszerezni a filmet DVD-n, magyar felirattal. Akit érdekel, írjon ide:

orgadam@gmail.com
0