Keresés

Oscar 2009

2009. január 22., csütörtök 15:29
A jelöltek ismertetése élőben
most posts by TM
0
2009. január 22., csütörtök 2:23
Amit már most lehet tudni az az, hogy helyi idő szerint reggel fél 6-kor ébresztik a népet a nevek kihirdetésével, hogy a ceremóniára meghívottaknak ezúttal mákjuk lesz, méghozzá Rozsomákjuk, Hugh Jackman műsorvezető személyében, valamint hogy a Jean Hersholt-díj kitüntetettje 2009-ben a legendás komikus Jerry Lewis lesz.
A többiről majd ma délután.
most posts by TM
0
2009. január 22., csütörtök 2:13
Délután még én sem! :)
most posts by TM
0
2009. január 22., csütörtök 0:50
Michael Shannont elfelejtettem, bocsi.
0
2009. január 22., csütörtök 0:47
Az én tippjeim:

LEGJOBB FILM: Slumdog Millionaire, The curious case of Benjamin Button, Milk, Frost/Nixon, Revolutionary Road

LEGJOBB RENDEZŐ: Danny Boyle, David Fincher, Sam Mendes, Gus Van Sant, Ron Howard

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ: Mickey Rourke, Seann Penn, Clint Eastwood, Frank Langella, Leonardo Di Caprio

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ: Kate Winslet, Angelina Jolie, Sally Hawkins, Kristin Scott Thomas, Anne Hathaway

LEGJOBB FÉFI MELLÉKSZEREPLŐ: Heath Ledger, Philip Seymour Hoffman, Michael Sheen és a többi passz....én nagyon örünék Downey Jr. jelölésének, de nem hiszem hogy be fog küövetkezni...vagykitudja ugye.

LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Marisa Tomei, Amy Adams, Penélope Cruz, Kate Winslet, Viola Davis
0
2009. január 22., csütörtök 0:42
legjobb film:
slumdog millionaire, the curious case of benjamin button, frost/nixon, in bruges

legjobb rendező
danny boyle, david fincher, sam mendes, ron howard, christopher nolan

legjobb férfi főszereplő:
mickey rourke, sean penn, frank langella, brad pitt, colin farrell

legjobb női főszereplő:
anne hathaway, kate winslet, angelina jolie, meryl streep, christin scott thomas

legjobb férfi epizódszereplő:
heath ledger, josh brolin, michael shannon, javier bardem, brendan gleeson

legjobb női epizódszereplő:
penelope cruz, kate winslet, taraji p. henson, amy adams, marisa tomei

legjobb eredeti forgatókönyv:
in bruges, wall-e, tropic thunder, the visitor, milk

legjobb adaptált forgatókönyv:
slumdog millionaire, the dark knight, frost/nixon, the curious case of benjamin button, doubt
0
2009. január 22., csütörtök 0:25
Délután óta gondolkoztam, s azt hiszem végül csak kialakultak az én tippjeim is :)

Legjobb film: Milk, Gran Torino, Slumdog Millionaire, The Curious Case of Benjamin Button, The Dark Knight

Legjobb rendező: Gus Van Sant, Clint Eastwood, Danny Boyle, David Fincher, Christopher Nolan

Legjobb férfi főszereplő: Sean Penn, Clint Eastwood, Mickey Rourke, Brad Pitt, Frank Langella

Legjobb női főszereplő: Cate Blenchett, Meryl Streep, Anne Hathaway, Angelina Jolie, Kate Winslet

Legjobb férfi mellékszereplő: Heath Ledger, Robert Downey Jr., Philip Seymour Hoffman, Michael Shannon, Brendan Gleeson

Legjobb női mellékszereplő: Amy Adams, Viola Davis, Penélope Cruz, Marisa Tomei, Kate Winslet

Legjobb eredeti forgatókönyv: Gran Torino, Burn After Reading, Milk, Happy-Go-Lucky, In Bruges

Legjobb adaptált forgatókönyv: The Curious Case of Benjamin Button, Doubt, Slumdog Millionaire, The Reader, Frost/Nixon

Legjobb animációs film: Wall-E, Kung Fu Panda, Volt

Fenntartom a változtatás jogát, hogy kívánalmaim nem valósulnak meg ma délután. Sajnos (még) nem kaptam Oscar-t s lettem tagja a társulatnak, akik csak Amerikai Filmakadémia néven emlegetik bandájukat :D S még valami, Eastwood rendezőként, producerként kettő jelölésre is igényt tarthatna, de színészi alakításáért, zeneszerzéséért, s a legjobb dalért is jogos lenne a jelölés. Csúnyát rúgnék az Akadémiába, ha ezt az "ámokfutást" nem honorálnák egy díjjal sem, s akkor már a színészit kérnénk, köszönöm :)
0
2009. január 21., szerda 23:58
Legjobb film:
Slumdog Millionaire, The Dark Knight, Wall-E, Milk, The Curious Case of Benjamin Button.

Legjobb rendező:
Danny Boyle, David Fincher, Christopher Nolan, Gus van Sant, Darren Aronofsky.

Legjobb férfi főszereplő:
Mickey Rourke, Sean Penn, Clint Eastwood, Frank Langella, Brad Pitt.

Legjobb női főszereplő:
Kate Winslet, Meryl Streep, Anne Hathaway, Angelina Jolie, Cate Blanchett.

Legjobb férfi mellékszereplő:
Heath Ledger, Michael Shannon, Philip Seymour Hoffman, Robert Downey Jr., Brendan Gleeson.

Legjobb női mellékszereplő:
Penélope Cruz, Marisa Tomei, Kate Winslet, Amy Adams, Viola Davis.

Legjobb eredeti forgatókönyv:
The Visitor, In Bruges, The Wrestler, Milk, Wall-E.

Legjobb adaptált forgatókönyv:
Slumdog Millionaire, The Curious Case of Benjamin Button, The Dark Knight, Frost/Nixon, Doubt.
0
2009. január 21., szerda 23:38
ezek az én tippjeim. lássuk a tieteket! :)
0
2009. január 21., szerda 23:30
Egyelőre szelíden a posztumusz Oscart borítékolnám Heath Ledgernek.
0
2009. január 21., szerda 23:16
Nem gondoltam volna hogy pont te nyitod meg ezt a topicot... :)
0
2009. január 21., szerda 21:33
Hogy ne szakadjon meg a hosszú évek óta tartó szép sorozat, ezennel nyíljék meg a 2009-es Oscar-rovat!
A sokszor dicsőített és elátkozott, ám máig kitüntető figyelemmel kísért legrangosabb ceremónia jelöltjei holnap délután válnak ismertté. Addig még a listák összeállítását ötletelik a rajongók, pár óra múlva már a győzelmi esélyeket taglalhatjuk.
Jó tippelést mindenkinek! :)
most posts by TM
0