Keresés

Egy becsületbeli ügy (Blu-ray)

2014. február 5., szerda 9:27
Köszi, akkor megnyugodtam. :) Láttam én is jó párszor, de régen, és Kautzky Armand hangja kissé öregesnek tűnt, ezért kérdeztem. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. február 4., kedd 19:45
Esetleg ha volnál szíves átkattintani az adatlapra... ;)
0
2014. február 4., kedd 19:19
Te is ??? :)
Az egyik legjobb film,..... no meg a Remény Rabjai.
0
2014. február 4., kedd 19:13
Tuti, hogy az eredeti. Én csak tudom, majdnem kívülről fújom az egészet. :)
0
2014. február 4., kedd 18:47
Most vettem meg a kiadást, létezik másik szinkronja a filmek, vagy a BD-n az eredeti van? Régen láttam, nem emlékszem rá, kicsit furcsa...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. május 28., hétfő 22:09
Értem. Akkor az 1. pont miatt valóban nincs értelme - egyelőre.

A 2.-ban meg igazad van, Nicholson dumáját mindkét hanggal meghallgattam, sokkal jobb magyarul..
0
2012. május 28., hétfő 22:07

lehet, hogy majd valamikor belehallgatok, de két okból sem most lesz:

1. nincs még HD erősítőm, a mostani meg csak 2.0-s hangként tudja a PCM-t feldolgozni
2. a magyar szinkron annyira jól sikerült és annyira hozzászoktam, hogy egyszerűen nem tudom máshogy elképzelni a filmet
0
2012. május 28., hétfő 20:18
Ugyanígy voltam vele én is, csak én magamat leptem meg vele... :-)

Érdemes belehallgatnod az angol PCM-be, csodás élmény, másik dimenzió. Ellenben a magyar szinkron jobb, mint az eredeti szöveg - még ha nem is szól olyan jól.
0
2012. május 28., hétfő 20:13

én is sokat hezitáltam rajta, egyrészt mert meg van DVD-n, másrészt mert mindig a hangos, látványos filmekre megyek rá először ha BD-ről van szó és még van mit pótolnom.
aztán az asszony meglepett vele azt hiszem tavaly születésnapomra és kifejezetten örülök hogy így alakult, a filmet nagyon szeretem, a szinkron minősége teljesen rendben van, a képminőség pedig fantasztikus!
0
2012. május 28., hétfő 18:02
Ez benne van a kb. egy tucatnyi filmben amiről el kell döntenem, hogy akarom e BDn. Artu-t olvasva nem nehéz a döntés...
0
2009. január 26., hétfő 10:09
Na, ezt is megérte megvenni! Ilyen csodálatos képet nem sok BD-n láttam eddig! (Simán kenterbe veri a nála 10-15 évvel "fiatalabb" filmeket is!) A szinkron az eredeti, extrák is vannak (igaz, azokon nincs magyar felirat), szóval egy remek film remek tálalással! Asztalra... ööö akarom mondani polcra vele! :)
0