Anton Yelchin, Carrie Fisher és most Bill Paxton:((( Kirk Douglas pedig 100 évesen még mindig él... (Félre ne értsétek, éljen sokáig boldogan.)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. február 26., vasárnap 18:47
1847
Ez tényleg borzasztó. Nyugodjék békében. :(((
0
2017. február 26., vasárnap 17:59
6697
Bill Paxton (1955 - 2017)
61 éves korában, egy műtét közben komplikációban elhunyt egyik legkedveltebb karakterszínészem, Bill Paxton :( Szörnyű hír, borzasztó :( Ráadásul pont mostanság indult új sorozat a Training Day, a Kiképzés sorozatos reinkarnációja... Nyugodjék békében! : (
0
2017. február 26., vasárnap 17:55
16089
61 éves korában elhunyt Bill Paxton. Isten nyugosztalja! :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
Épp csak pár napja volt a születésnapja... Hihetetlenül gazdag pályafutása volt, nagyon kedveltem. Az csak nem rég tudatosult bennem egy újranézés során, hogy a Kapcsolat c. filmben is játszott, fel sem ismertem benne eddig. Nyugodjék békében! : (
0
2017. január 28., szombat 8:06
1847
Nagyon szomorú hírre ébredtem ma reggel: 77 éves korában elhunyt John Hurt. Nyugodjon békében!
0
2017. január 24., kedd 14:48
1848
Kiváló színész volt, nagyon szerethető és iszonyú tehetséges. Nyugodjék békében!
67 éves korában elhunyt Vida Ferenc a Lord zenekar alapítója. :(
0
2017. január 20., péntek 0:07
6697
Miguel Ferrer (1955-2017)
Sajnos az imént olvastam, hogy 61 éves korában elhunyt Miguel Ferrer, remek karakterszínész... Felsorolni is nehéz lenne, mennyi filmben és sorozatban láthattuk hosszabb-rövidebb ideig. A Nagy durranás 2-ben jelentősebb szerepben, de a Zsarulesen második részében, a Traffic-ban is szerepelt, sőt, még a Vasember 3. részében is. A Született feleségekben több epizódon át vendégszerepelt, de rengeteg más sorozatban tűnt fel egy-egy epizód erejéig (Magnum, T.J. Hooker, Vészhelyzet...), vagy hosszabb időre (Született feleségek), de a Nyughatatlan Jordan-ben és az NCIS: Los Angeles-ben állandó szereplő is volt, ahogyan a Twin Peaks-ben is, amelynek idei, harmadik évadában még látható lesz. Nagyon kedveltem, igazán emlékezetes színész volt, nyugodjék békében! :(
0
2016. december 29., csütörtök 13:35
7074
Leia hercegnő anyukája is a lelki fájdalomba halt bele. :(
Pont tegnap néztük a Képeslapok a szakadékból című filmet, mely Carrie Fisherről és édesanyjáról, Debbie Reynoldsról (Ének az esőben) szól. Carrie írta a forgatókönyvet saját regényéből, s bár fiktív karakternevek vannak a filmben, nem nehéz kitalálni, hogy Fishert Meryl Streep alakítja, édesanyját pedig Shirley MacLaine. Aki nem látta, annak ajánlom, mivel ezen keresztül jobban megismerheti e két remek színésznőt. Nyugodjanak békében!
most posts by TM
0
2016. december 29., csütörtök 10:14
15
Carrie Fisher ... és most még Debbie Reynolds is... :( R.I.P.
0
2016. december 29., csütörtök 10:07
3086
Hát, ha közöltem volna a nagyvilággal, hogy már stabil az infarktuson átesett lányom állapota, és ő erre egy-két napon belül mégis elment volna, akkor lehet, hogy én is gutaütést kapok... Mindketten nyugodjanak békében.
0
2016. december 29., csütörtök 10:03
3086
Na igen. A Föld ugyanúgy kering a Nap körül, mint eddig bármikor, és a természet pont lesz@rja, hogy nálunk még az előző év van-e vagy a következő...
0
2016. december 29., csütörtök 10:02
6697
Nyugodjék békében ő is! :(
Szerintem azért is tulajdonítanak jelentőséget az évnek, mert csupa olyan ember ment el, akik egy generáció meghatározó zenészei, színészei voltak, sokak kedvence. Mindig veszítünk el kedvenceket, de az utóbbi egy év különösen kegyetlen :(
0
2016. december 29., csütörtök 9:58
3534
Nem csak te, én is. Mintha 2017-ben kevesebb ember távozna majd... Jó lenne, de nem valószínű.
0
2016. december 29., csütörtök 9:36
372
Én azt nem értem miért adnak jelentőséget neki hogy 2016 van. Évtől függetlenül sajnos mindig elvesztünk valakit, de a facebook is teli van azzal hogy "2016 elmész a fenébe, jó lenne ha már vége lenne 2016-nak" stb. Őrjítő. Bár valószínű csak én akadtam fel ezen, sajnálom.
0
2016. december 29., csütörtök 8:39
1023
...és a mai nappal együtt még van 3 nap ebből az évből. Én már rendesen félek erre a topikra rákattintani.