Keresés

Halottaink...

2016. december 19., hétfő 11:51
: ( Az egyik legnagyobb kedvencem volt :( Imádtam az orgánumát, s már a Gálvölgyi showban megismerhettem nem csak a hangját.

Nagyon elkeseredett voltam, amikor nem ő lett Bilbó hangja a Hobbitban, fel voltam háborodva, aztán a rajongókat azzal hűtötték le, hogy az egészségügyi állapota miatt csalódás lett volna őt hallani. Épp a napokban láttam egy áprilisi díjátadót ahol életmű díjat kapott s a szívem meghasadt, amikor megláttam, hallottam : ( Köszönet jár neki a sok vicces percért, hogy Bilbót s Dumbledore-t is ő keltette életre számunkra, nyugodjék békében! :(
0
2016. december 19., hétfő 11:40
Elhunyt Makay Sándor :((((
0
2016. december 19., hétfő 11:09
Gábor Zsazsa megtapasztalhatta az élet fényes és árnyas oldalát egyaránt. Az utolsó tíz évéért valószínűleg senki nem irigyeli őt. Szerintem neki megváltás volt a halál. Egyébként 50 nap múlva lett volna 100 éves.
Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2016. december 19., hétfő 1:42
Gábor Zsazsa...
0
2016. december 15., csütörtök 21:01

Rengeteg sorozatban és több filmben remekelő karakterszínészt vesztettünk el Bernard Fox személyében. Legismertebb szerepe James Cameron Titanic-jában Archibald Gracie ezredes volt, de az 1999-es A múmiából is ismerős lehet, mint Havlock kapitány. Egyik korai szerepéért még fel sem tüntették a stáblistán, pedig nem akármilyen film volt: az 1958-as A Night to Remember (a film címe tudtommal itthon A Titanic éjszakája volt, de a film alapjául szolgáló regény A Titanic pusztulása címmel jelent meg - a regény mint leghitelesebb beszámoló a katasztrófáról Cameron kezében is megfordult párszor). Fox a filmben Frederick Fleet matrózt alakította, aki először észlelte a jéghegyet. Tudtommal ő az egyetlen, aki e két korszakos Titanic filmben szerepelt. Nyugodjék békében!
0
2016. november 20., vasárnap 15:00
Kizuhant egy helikopterből Steve Truglia, a James Bond-filmek kaszkadőre.

Nagyon sajnálom a fickót,de ha lehet ilyet mondani legalább a veszélyes életéhez méltó halála volt.

http://444.hu/2016/11/20/kizuhant-egy-helikopterbol-steve-truglia-a-james-bond-filmek-kaszkadore
0
2016. november 20., vasárnap 11:44
Leslie Nielsen a Csupasz pisztoly sztárja na ő nagyon sajnálom hogy elment.
0
2016. november 12., szombat 14:57
Én Bujtor István halálakor éreztem ezt első alkalommal.Mostanában kezdenek elmenni a gyerekkorom harmincasai is akár.
0
2016. november 12., szombat 14:54
Nem értem,miért nem vitte többre...Erős mellékszereplő volt a mesterlövészek között,de a Bullitban is.
0
2016. november 11., péntek 23:41
Egyre nagyobb szorongás benézni ebbe a rovatba, mivel hovatovább heti-kétheti rendszerességgel szembesül az ember közel- és régmúltbeli kedvenceinek eltávozásáról, egyre sűrűbben vág pofán az elmúlás. Bármennyire is az élet rendje, baromi lehangoló tud lenni.
most posts by TM
0
2016. november 11., péntek 22:52
Nyugodjék békében... :(

Igazán véget érhetne már ez az év, de sajnos itt az újabb gyászhír: 83 éves korában elhunyt az utolsó mesterlövész a hétből, az U.N.C.L.E. igazi embere, Robert Vaughn. Ő is nyugodjon békében!

http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/11/11/meghalt_robert_vaughn/
0
2016. november 11., péntek 20:51
Nagyon szíven ütött a hír, nagyon fog hiányozni. Pótolhatatlan veszteség. :(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2016. november 11., péntek 18:28
Leonard Cohen (1934-2016)
R.I.P.
0
2016. november 1., kedd 15:49
Örülök, hogy általad az ember és a színész is említésre került, mivel Józsa Imre elsősorban utóbbi volt, nem csak egy hang. Száznál több színházi szerepben, több tucat tévéjátékban és számos játékfilmben mutatta meg sokoldalúságát, tehetségét. Hogy sokat szinkronizált, annak az anyagiakon kívül az is volt az oka, hogy játszi könnyedséggel bújt bele pl. Chevy Chase-formátumú komikusok bőrébe. Én először Petőfi Sándorként láttam a tévében, talán ha 23 éves lehetett. Szerettem Őt. Nyugodjon békében!
most posts by TM
0
2016. október 31., hétfő 19:10
Nagyon elszomorított a hír :( Amikor pár hete megkapott egy életműdíjat, akkor fel se tudtam volna ismerni, nagyon rossz érzés fogott el és aggódtam érte :(

Greene doki hangjaként szerettem meg, de egy Cage film sem volt igazi nélküle. És most már nem is lesz. Pacino (Végvári Tamás) és Pitt (Selmeczi Roland) után most már ő is elnémult nálam, csak eredeti nyelven nézem most már az újabb filmjeiket. És csak most realizáltam, hogy ő volt újabban C-3PO magyar hangja is :( És Az elveszett világ Peter Ludlow-ja. És Zsákfoss. És... nagyon szerettem a hangját, még az ócskább Cage filmeket is feldobta a hangjátéka. Hatalmas veszteség :( Nyugodjék békében!
0
2016. október 31., hétfő 11:34
Nagyon sajnálom :(
Józsa Imre nem csupán Cage remek magyar hangja volt, de számomra nagyszerű volt még Ray Liotta szinkron hangjaként is, annak a Menekülés Absolomból című mozijában! Valamint a Terminator 2-ben a T-1000-est (Robert Patrick) is ő magyarította.
Nyugodjék békében.
0
2016. október 31., hétfő 11:21
3292. Robbee - Sajnos már rég nem olyan egy Cage film sem, de nem a szinkron miatt...

RIP
0
2016. október 31., hétfő 11:05
Reménykedtem benne, hogy rendbe jön :(

Hasonlóan gondolom. Józsa Imre és Cage nagyon összeforrott páros voltak.
Végvári halála óta egyetlen Pacino filmet sem láttam.
0
2016. október 31., hétfő 11:04
Óh, Istenem! :( Éppen tegnap gondoltam rá, amikor olvastam az életműdíja kapcsám róla írt cikket.

A fotók alapján rendkívül lefogyott a betegsége miatt. Én mindig a kicsit pufók, mosolygós emberként gondoltam rá, ahogyan horgászként (mert ő is nagy pecás volt) is találkoztam vele még a Velencei-tónál...

Nagyon fog hiányozni! Kiváló színész volt, igazi unikum.

Nyugodjék örök békében!
0
2016. október 31., hétfő 10:39
RIP :(

Már egy Nicolas Cage film sem lesz olyan mint régen...
SuperHeRo
0
2016. október 31., hétfő 8:31
Jesszusom... Nagyon fog hiányozni a hangja.

Nyugodjon békében! :(((
0
2016. október 31., hétfő 1:25
Nyugodjék békében :(
0
2016. október 31., hétfő 0:47
Józsa Imre (1954-2016)
0
2016. október 31., hétfő 0:46
jézusom ne...

http://24.hu/kultura/2016/10/30/meghalt-jozsa-imre/
0