Keresés

Halottaink...

2015. február 8., vasárnap 20:40
Szegény, nagyon sajnálom!!! Nagy színész volt, és micsoda orgánuma volt!!! Nyugodjék békében!!!
0
2015. február 7., szombat 17:18
Nekem hiányzik,kiváló szinkronhang volt,de mit lehet tenni,a fórumozók többségének semmit sem mond a neve.
Ráadásul még csak nem is drogtúladagolásban halt meg...
0
2015. február 6., péntek 21:32
Te érzed. Nekem csak az arányok feltűnőek, hogy mondjuk Ledger halálára írnak 50-en, egy magyar színészére (és nem az első eset) meg senki, azaz Jester egyedül.
most posts by TM
0
2015. február 6., péntek 19:28
Az élet megy tovább, ennyi... Nekem például semmit nem tett hozzá az életemhez, ennyi.
0
2015. február 6., péntek 18:22
Aznap többször is néztem, hogy eszébe jut-e valakinek megemlíteni itt, de mostanáig senki nem járt erre. Látszik, hogy már mások a kötelező olvasmányok, így egyre kevesebben elmlékeznek ilyen gagyi magyar filmekre, mint Egri csillagok, A kőszívű ember fiai, Légy jó mindhalálig. Vagy még ott az Egy magyar nábob-Kárpáthy Zoltán páros, Rákóczi hadnagya, Szerelem - amiket most csak hirtelen fejből írok és akkor még hol van a többi cím a gazdag filmográfiából, meg a rakat tévéfilm, amiben szintén szerepelt.
Őt még a szinkrontevékenysége kapcsán se rippelte meg senki.
Szomorú.
most posts by TM
0
2015. február 6., péntek 16:23
Bitskey Tibor is elhunyt pár napja. :(
0
2015. február 6., péntek 14:57
Így utólag mondom,h engem is lesújtott Feri, a mozigépész halála.
Nyugodjék békében.A VOX első száma óta vettem az újságot.Aztán volt egy kis szünet,majd eladtam az egészet egyben:)
Most egy éve megint veszem,de ez már más téma.

Ezt pedig nem tudtam,h a STAR WARS topikba írjam vagy ide.
Ez nyert:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20150206-meghalt-a-star-wars-egyik-legcukibb-szereploje-richard-bonehill.html

R.I.P.
0
2015. január 12., hétfő 1:50
Most olvasom, hogy Zsombolyai János már egy hete elhunyt. Egy sor általam is kedvelt kiváló magyar film operatőre, rendezője pl. A tanú, Makra, A kenguru, és ami számomra új infó volt, hogy a budapesti Queen-koncert filmváltozata is az ő munkája.

Aztán a héten hunyt el egy nagy koponya, akinek mindig odafigyeltem a gondolataira, annyira érdekes volt a makogásából előbújó hatalmas tudást megismerni, ő Hankiss Elemér.

S hogy keretes legyen a sor, ezen a vasárnapon is távozott valaki, világhírű focicsapatunk utolsó mohikánja, Buzánszky Jenő...

Nyugodjanak békében!
most posts by TM
0
2015. január 11., vasárnap 13:39
Elhunyt Anita Ekberg világhírű svéd színésznő olasz sajtójelentések szerint. Az egykori sztárt életének 84. évében érte a halál egy Róma környéki klinikán.
0
2015. január 9., péntek 23:47
Pedig ott is írta, hogy beteg.
0
2015. január 9., péntek 18:57
Nekem volt szerencsém személyesen is találkozni mozigépész Ferivel, amikor az egyik Facebook-os játékán nyertem tôle egy plakátot.
Nagyon rendes, jó beszélgetô partnernek ismertem meg, aki teljesen oda és vissza volt a filmekért
Végig érzôdött a szavaiból, hogy egy hozzáértô, szókimondó kritikus áll elôttem.
Szerintem filmek terén is hasonló ízlésû volt, mint jómagam, legalábbis a szóba jött témák, gondolatok, véleménycserék, az "Arckönyvön" kitett filmes idézetei, és a Voxban írt kritikái alapján én erre a véleményre jutottam.
Kedvenc Voxos pillanatom tõle az volt, amikor a Maci Laci-"film" kritikáját Stallone A pusztítójának kapcsolódó párbeszédjével kezdte. Abban nekem benne is volt minden, amit arról a remekmûrôl tudni kellett. :)

...

Nyugodjék békében.
0
2015. január 9., péntek 18:44
Az Odeon tékában a boltban dolgozott egy ideig,onnan is ismertem.Nagyon szerény és tájékozott ember volt.
Mikor a VOX-tól elbúcsúzott,azt gondoltam,más célt talált magának,de sajnos más lehetett az oka.
0
2015. január 9., péntek 17:43
Nekem valahogy soha nem jött be a Vox hangvétele, kizárólag a hír és a képanyag miatt vettem. Az idősebb generáció pl. Réz András gondolatai jobban érdekeltek, mint az "ifjaké", mindazonáltal egy ilyen tevékeny és fiatal lélek elvesztése nagy kár.

Schwetz Ferenc (1975-2015)

Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2015. január 9., péntek 16:55
Teljesen lesújtott a hír. Én arról se tudtam, hogy beteg volt. A Vox-ot egy ideje már nem veszem (az online sajtó naprakészebb), de még élénken élnek bennem az írásai. Facebook-on is régóta követője voltam, rengeteg remek filmidézetet és filmzenét posztolt ki az oldalára, és ismeretlenül is hatással volt a filmes ízlésvilágomra.
Soha nem találkoztam vele, mégis mintha egy barátot, egy filmbarátot vesztettem volna el.

Nyugodjék békében! :(
0
2015. január 9., péntek 14:07
Mi a fasz? Ne már! :( Isten nyugosztalja :(
0
2015. január 9., péntek 13:57
:(

0
2015. január 9., péntek 13:41
Feri, a mozigépész...
0
2015. január 2., péntek 10:15
Edward Herrmann (Szívek szállodája, Richie Rich)

http://444.hu/2015/01/01/elhunyt-edward-herrmann-szinesz/
0
2014. december 30., kedd 18:38
104 éves korában elhunyt Luise Rainer kétszeres Oscar-díjas színésznő.
Szinte már a második díj(78 éve!) után abbahagyta és inkább csak egy-két sorozatban és a tévében szerepelt.

Itthon a Nagy Ziegfeld c. filmje jött ki DVD-n.
0
2014. december 18., csütörtök 21:49
78 éves korában elhunyt Virna Lisi. Sajnos nagyon kevés filmjét játszották Magyarországon, de számomra mindig is ő lesz az örök szépség egyik megtestesítője.
0
2014. december 9., kedd 22:38
80 éve született Garas Dezső...

https://www.youtube.com/watch?v=k9OO1BkvEr4
0
2014. december 8., hétfő 16:18
Elhunyt Lovas Nándor:

http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20141208-meghalt-lovas-nandor-delibab.html?dd-item
0
2014. december 1., hétfő 8:51
http://nol.hu/kultura/elhunyt-baliko-tamas-1501705

Meghalt Balikó Tamás.
0
2014. november 20., csütörtök 21:12
Azon kevés rendezők közé tartozott, akiknek minden filmjét bírom. Nyugodjék békében, vagy forgasson még sok ilyet odaát a már korábban átért korábbi szereplőivel!
most posts by TM
0
2014. november 20., csütörtök 15:43
Nyugodjék békében Mike Nichols, sok nagyszerű film rendezője.
0