Keresés

Halottaink...

2014. augusztus 12., kedd 18:57
Ezévben már két filmjét bemutatták, még másik kettőnek ezután lesz premierje, plusz még sorozatban is játszott. A Mrs. Doubtfire 2-t tavasszal jelentették be, ez abszolút főszerep lett volna számára, igazi nagy sikervárományosság, méltó gázsival honorálva. Szóval szakmailag rendben volt nála minden, valószínűleg magánéletileg kevésbé.
most posts by TM
0
2014. augusztus 12., kedd 18:32
Most nézve,voltak filmtervei,bár az utóbbi időben nem igazán láttam tőle semmit.Az utolsó az Éjszaka hangjai voltak és az tetszett is.

Sajnos nem ő az első eset,sem a drog sem az öngyilkosság kapcsán.

Ha hétköznapi ember marad,hiányozna nekünk egy nagy színész,de alighanem most is élne.

A sztársághoz erős idegek kellenek.
0
2014. augusztus 12., kedd 15:07
Valahol nekem is az ő Pén Pétere az, ami olyan szerep és alakítás volt, ami végigkísérte az életem. Mást adott gyermekként, mást adott kamaszként és mást adott felnőttként. Mindig többet és többet. És minél inkább felnőtté váltam, annál inkább láttam ezt a filmet, jóval többnek, mint mesefilm. Valójában ez egy fantáziadús, mesés kalandfilm a gyermekeknek, és szomorú film a felnőtteknek, ami végül ugyan ad egy csipetnyi reményt, hogy mégiscsak ott van bennünk a boldog gyermek, de mégis: ha már Pén Péter, az örök gyermek is felnő, beszáll a mókuskerékbe és megfeledkezik a gyermekkoráról, az tényleg szomorú. És piszok nehéz a folyamat, hogy felidézzük, ha egyszer elhagytuk, bár nem lehetetlen. Ez mind benne van Robin Williams játékában, abban a tiszta tekintetében, ahogy a film legmeghatóbb jelenetében a néger kisfiú próbálja megtalálni benne a gyermeket (ezt linkelte be TM).

És muszáj megemlítenem egy másik filmjét, a Csodás álmok jönneket, ami számomra szintén óriási hatással bírt, de immár a felnőttkor küszöbén túl. Kamaszkoromban pedig a Holt költők társasága volt a kedvencebb tőle.

Mindhárom filmje, mai napig egyformán kedves számomra. Ritka az ilyen pálya, hogy különböző életszakaszokban is végtelen sokat adjon, nem csak a jól megírt és megrendezett filmek önmagukban, ahol a színész, sokszor csak egy biodíszlet egy jól megírt karakterhez (amit 20 másik kiváló színész is eltudna játszani), hanem maga a színész, aki átlényegül és egyszerre tudod érezni, hogy szereted, és hogy valahol belül, úgy érzed ismered is. És nem jössz zavarba, ha úgy érzed, hogy ő a te hősöd, a tanárod, a dzsinned vagy a bohócod. Nem, Robin Williams nem helyettesíthető senki mással.
0
2014. augusztus 12., kedd 14:25
Robin Williams öngyilkossága elsőre meghökkentő és megdöbbentő, de ha hozzávesszük a "kiújult" kábítószer-függőségét (korábban pédául John Belushival tolta, aki bele is halt a kokainba) az ehhez párosuló depressziót, úgy máris árnyaltabb a kép. Az átlagembernek, a rajongónak felfoghatatlan, hogy a neki rengeteg felhőtlen percet, tengernyi vidámságot nyújtó művész hogyan juthat el idáig. Pedig nem elszigetelt eset, sok esetben a legnagyobb nevettetők belül a legszomorúbb emberek.
Ugyan megvan a saját markáns véleményem az önkezű halálról, de túlságosan is elfogult vagyok nagy-nagy kedvencemmel, Robin Williams-szel, hogy erről többet mondjak. Mint mindegyikünk, ő is gyarló ember. Emlékezzünk rá mindig úgy, mint a legjobb, legnépszerűbb filmek, sorozatok fő- vagy mellékszereplőjeként, legyen az Nanunanu, Halászkirály, Mrs. Tűzvolt-e, Keating, Cronauer, 200 éves Andrew, Leslie Zevo, Patch Adams, Chris Nielsen, Roosevelt, Ramon, Aladdin vagy ahogy számomra legmélyvénásabban hatott: Peter Pan.
Ahogyan a Hookban is, Robin Williams újra visszatért Seholszigetre Giling-galanghoz és az elveszett fiúkhoz, akárcsak nemrég Bob HoskinSmee.

Peter! Azt ígérted, hogy soha nem nősz fel!

most posts by TM
0
2014. augusztus 12., kedd 11:23
"Már előre félek mostanában megnézni ezt a topic-ot, nem alaptalanul :("

Ezzel ugyanígy vagyok én is..

Most jöttem fel fórumra, de direkt nem néztem be ide. Majd rá egy percre mondta a párom, hogy Indexen írják, hogy..

Nyugodjék békében!
0
2014. augusztus 12., kedd 10:46
Már előre félek mostanában megnézni ezt a topic-ot, nem alaptalanul :(
Nyugodjék békében!
0
2014. augusztus 12., kedd 8:35
Ezt nem hiszem el. :(
0
2014. augusztus 12., kedd 3:04
Nabazmeg..isten nyugosztaljon Kapitány,ó kapitányom! :(( (Robin Williams)

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-28749702
0
2014. augusztus 9., szombat 10:01
http://www.hollywoodreporter.com/news/menahem-golan-producer-1980s-action-724260
0
2014. augusztus 7., csütörtök 23:06
Dzsoffri :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 6., szerda 19:40
Ez igaz.
Mondjuk ebben az évben nem is nagyon láttam egy részt sem.
A régire gondoltam, még amikor "fénykorában" volt.
SuperHeRo
0
2014. augusztus 6., szerda 19:39
3047. Már rég nem olyan, mióta politikai megmondóemberekké alakultak át.
0
2014. augusztus 6., szerda 19:05
Isten nyugosztalja.... :(((
0
2014. augusztus 6., szerda 18:48
Ó, szegény, bírtam a fejét. :(
0
2014. augusztus 6., szerda 18:26
RIP. :(

Én is pont most olvasom az Index-en.

Így a Heti hetes sem lesz már olyan, mint régen, amikor Gálvölgyivel hülyültek.
SuperHeRo
0
2014. augusztus 6., szerda 17:47
;-( Nyugodjék békében!
Kiskoromban sokszor néztem a TV műsorokat amikben szerepelt, Pasik, Família Kft., Szomszédok, Linda, Angyalbőrben.
0
2014. augusztus 6., szerda 17:06
http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/08/06/bors_meghalt_bajor_imre/
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2014. július 24., csütörtök 12:13
Már mióta ezt szajkózom én is!

Mégis mindig meghal valamelyikük.
most posts by TM
0
2014. július 24., csütörtök 10:50
Imádlak! :)
Már csak miattad járok ide.;)
0
2014. július 23., szerda 22:51
Ehh, lemaradtam... Porszem került a fluxuskondenzátorba. Sorry.
0
2014. július 23., szerda 19:33
Bocsánat. Csak a régi hírre reagáltam.
0
2014. július 23., szerda 19:28
Abbahagyhatnátok már!
0
2014. július 23., szerda 19:20
Charlie Chaplin...francba...
0
2014. július 23., szerda 15:05
Philip Seymour Hoffman.... francba... RIP