Keresés

Alkonyat - Extra változat (2 DVD) (DVD)

2011. december 5., hétfő 17:19
Miért nem vetted elő a tinédzser lány énedet? Ez látod nagy hiba volt...
0
2011. december 5., hétfő 17:14
Ez az első rész valami annyira elképesztően UNALMAS volt, hogy régen vártam filmvéget ennyire. Akkor vajon milyen lehet a második rész? És a 4. részből meg 2 van? Előre beleborzongtam...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 4., vasárnap 20:03
Megkövetem magam itt is, és akkor Jama, Tőled is elnézést kérek, pontosan ezt kellett volna legelsőre is írnom Xpress-nek.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 4., vasárnap 15:52
Ja, az volt... De hát, én makacs vagyok sajnos...
0
2011. december 4., vasárnap 12:10
Ez szép gesztus.
most posts by TM
0
2011. december 4., vasárnap 6:37
Pár nap és kiderül. :-D
0
2011. december 3., szombat 21:18
Rendben, nem sietek:)
0
2011. december 3., szombat 21:17
Ugyan csak igyekszem talpra esettnek mutatni magam:)
0
2011. december 3., szombat 21:16
Készülni kellett volna lelkiekben, ráhangolódni:D
0
2011. december 3., szombat 20:29
Várd meg, amíg megnézem az első két részt, mert ha nem tetszik, akkor akár többet is spórolhatsz. :D
0
2011. december 3., szombat 20:26
:-) Nem vagy Te elveszett ember. :)
0
2011. december 3., szombat 20:21
Eddig nem történt nagyon semmi benne, remélem, hogy izgalmasabb lesz majd... Potterék izgalmasabbak voltak. :D
0
2011. december 3., szombat 20:20
:D
Pedig rákérdeztél, hogy érdemes e megvenni, és erre azt mondták nem.
Én még nem néztem bele egyikbe sem, de ki tudja én viszonylag romantikus(többféle értelemben) alkat vagyok:)
0
2011. december 3., szombat 20:14
Az még vagy 400 forintomba kerülne. Stílusosan odaadom a kezébe oszt örüljön.
Vagy inkább beleteszem a palacsintasütőbe és úgy adom oda neki, mert azt is kap:)
0
2011. december 3., szombat 20:03
Én ma kezdtem el az első részt nézni, a feléig jutottam eddig, de kicsit uncsinak találom.
0
2011. december 3., szombat 19:58
:-) Biztosan örülni fog a kis csomagnak, keress valami Twilight-os csomagolópapírt és akkor így biztosan együtt lesz minden. :)
0
2011. december 3., szombat 19:56
Meglátjuk mi lesz. Idén offline a Cora-ban és a Media-ban fogok vadászni ha minden jól megy.
Ott derül ki mit tudok majd venni és mit nem:)
Bár szerintem a dokufilm nem hiszem, hogy érdekli, szóval így előre is spóroltam egy ezrest:D
0
2011. december 3., szombat 17:29
Viszont akkor passz. Ha mind kell, akkor az kemény 8 darab ezresed bánja majd, viszont rendkívüli örömöt fogsz neki szerezni karácsonykor... :) Ez minden pénzt megér. Akkor csak a doksit ne vedd meg, azt talán még Ő is meg tudja venni, ha akarja később. Mondjuk az már "csak" egy ezres. :)
0
2011. december 3., szombat 17:24
Ó, de rafkós vagy!:)
Csak a baj az, hogy ő biztos meg nem veszi. Ezért kell nekem.
Nála most úgy áll a dolog, hogy látatlanba tetszik neki a sorozat, és ha netán jutna rá pénze akkor is inkább venne egy zene CDt :D
De am nagyon figyelmes vagy, hogy spórolási tanácsot igyekszel adni, köszönöm;)
0
2011. december 3., szombat 17:14
Nem dombornyomott egyik sem, sima fényes feknik. De szerintem megérdemli az extra kiadást... Ne vedd meg a 3. részt, hanem inkább a doksit. Majd megveszi ő a harmadik részt. Így spórolsz 2 ezret. :)
0
2011. december 3., szombat 17:05
Ha pedig más szemszögből nézem, mégiscsak a nővérem akkor pedig magától értetődik, hogy többet kapjon és mélyebbre nyúljak a zsebben:) Vagy nem jól gondolom?:)
Ezek a slipcase-ek nem domborosak jól sejtem? Hiába nemrég láttam a 3. részt, mégsem emlékszem rá.
0
2011. december 3., szombat 16:35
Aha, ha Te mondod... Még szerencse, hogy tojok mások véleményére... :)
0
2011. december 3., szombat 16:33
Egyre megy, hogy troll vagy barbár vagy, pedig egész kulturáltan tudtál volna kijönni a dologból. No, de ez nem jött össze, ideje visszatérni a csillogó vámpírszerelemhez.
0
2011. december 3., szombat 16:31
Meg arcoskodó üresfejű barbárok is, igaz.
0
2011. december 3., szombat 16:28
Igazad van, végtére is mindenhová kellenek trollok.
0