Keresés

Alkonyat - Extra változat (2 DVD) (DVD)

2011. december 3., szombat 16:25
Miért is? NEM kell a segítséged, kösz.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 3., szombat 16:25
Pedig nagyon úgy tűnik. :(
0
2011. december 3., szombat 16:21
Köszi, nem szorultam más segítségére...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 3., szombat 16:19
Kedves Xpress,

ne haragudj, az imént kissé elragadott a hév. Nem akartam ilyen durván fogalmazni, de nagyon váratlanul ért, mikor láttam, hogy törölted a hozzáaszólásomat, és miután beírtam azt a csúnyaságot, vettem csak észre, hogy elnézést kértél a törlésért. Most rajtam a sor, hogy elnézést kérjek a kirohanásért.

Üdv: Tadam"
0
2011. december 3., szombat 16:13
Akkor viszont mélyebben a zsebbe kell nyúlni, mert 2-2 ezer + a harmadik rész, ha az is kelleni fog... Na meg a doksi.
0
2011. december 3., szombat 14:43
Tesó mondta, hogy nem igazán érdekli az extra lemez. De szerintem így megnézegethetné, hogy készült a film, meg a videoklippek is tetszenének neki, és így olvasásra érdekes extrák vannak rajta ezért szeretném neki a fullosabb szebiket neki. Jön a karácsony és nem akarok olyan önző lenni, hogy csak magamnak veszek filmet:)
Szóval az Alkonyat mindenképp beszerzésre kerül, de lehet beszorítom még az Újholdat is, hadd tudja megnézni rövid időn belül őket.
0
2011. december 3., szombat 13:55
Én tegnap és ma vettem meg az első két részt, papírtokkal kétlemezes formában, és a doksit. De majd a harmadik rész is tervben van, csak egyelőre most nem lesz 3 db ezresem.
0
2011. december 3., szombat 13:52
Ha elég annak a valakinek a 1 lemezes is, akkor spórolhatsz 3 ezer forintot, mert az első két rész 1000-1000 forint, viszont a harmadik rész 2 ezer forint papírtok nélkül.
0
2011. december 3., szombat 13:51
Igen, azt írtam amit Mr. U. írt.

Az első két rész 2-2 ezer forint a 2 lemezes extra változat, papírtokosan.
A harmadik rész (nem tudom miért) 3 ezer forint.

Ha kell a dokumentumfilm is, mely a regény alapjául szolgáló helyszínt mutatja be, akkor az még egy ezres.

Ebben nem tudom mi volt olyan, amit törölni kellett...
0
2011. december 3., szombat 12:24
Köszönöm.
2-2e az Alkonyat, Újhold és a Napfogyatkozás 3ért már van? A 2lemezesekre értem természetesen.
Nekem még véletlen sem kerülnek a polcra. Nővernek lesz karácsonyra. Aminek van egy abszolút szépséghibája. Ő nagysága bejelentette, hogy mégiscsak jönne az épp soron következő Debrecen túrára. Na most ebből kiindulva, milyen ajándék az amit már előre lát:)
0
2011. december 3., szombat 12:12
7000Ft-ot tegyél félre, ha meg akarod venni a részeket.
Plusz egy ezresed bánja, ha a helyszínnel foglalkozó filmet is a polcodra akarod tenni.
Valahol volt egy smiley is az üzenetben.
Azt hiszem, hogy nagyjából ennyit írt Tadam.
0
2011. december 3., szombat 12:06
Most halálosan komoly, hogy nem tudom meg mit írt Tadam?
0
2011. december 3., szombat 11:44
Mint írtam, nem akartam semmilyen hozzászólást törölni. A rendszeren végzek átalakítási munkákat és egy félrenyúlás miatt a legutolsó fórumhozzászólást töröltem, ami véletlenül a tiéd volt. (Sajnos azt sem tudom, hogy mi volt a hozzászólásban.)
Egyébként köszönöm a megértő hozzáállásod.
0
2011. december 3., szombat 11:40
Kiköltözöl a vécéből? :))
most posts by TM
0
2011. december 3., szombat 11:25
NO COMMENT.

A mai nappal végérvényesen itt hagytam ezt a szarkupacot.
0
2011. december 3., szombat 11:21
Oké, nincs para. Csak most honnan tudjam Tadi mit írt? :D
0
2011. december 3., szombat 11:17
Bocs, véletlen törlés volt, másik gombra akartam kattintani. Még egyszer bocs.
0
2011. december 3., szombat 11:14
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2011. december 3., szombat 10:14
Igen arra gondoltam, abból szeretnék egy példány a fa alá. Bár már akkora a lemaradás, hogy rögvest meg kellene venni mind a három részt. De az meg már nagy érvégás lenne a mostani kiadásaim mellé.
0
2011. december 2., péntek 21:00
Melyik újhoz?

A GHE által kiadott eddigi 3 részhez egységes Slipcase van. De csak az extra változatokhoz.
0
2011. december 2., péntek 20:59
Az újhoz is van slip? Mert én is ezen a 2lemezesen gondolkozom és bár nem vagyok sc fan, de most megvan rá az okom miért inkább papírral kéne.
0
2011. december 2., péntek 20:15
Kösz.
0
2011. december 2., péntek 20:13
Nem,korántsem :D
0
2011. december 2., péntek 19:58
Érdemes erre a TWILIGHT SAGA beruházni? Jó annyira?
0
2010. június 18., péntek 3:51
Láttam én is, sőt az Újholdat is, ami szintén kapott feknit, így egységes a dizájn. Mint két tojás. :)
most posts by TM
0