Köszi a választ! Közben sikerült kiderítenem és valóban csak a kölcsönzői változat jelent meg, de megnyugtattak, hogy hamarosan jön a lakossági megjelenés is. Ha láttad akkor meg tudnád mondani milyen volt a képminőségre??? Köszi!
0
2005. március 29., kedd 0:02
213
Igaz, nálunk a tékában van is. Ami viszont talán azt jelenti ,hogy csak kölcsönzésre jelent meg. Egyelőre. (Istenek fegyverzete 1-2)
0
2005. március 28., hétfő 23:27
5023
épp ma vettem meg apiedone mind a4részét miskolcon a media marktban darabonként 990ft-ért és kránitz vs bujtor hanggal van mindegyik tök jo. nem tud itt valaki ojanhelyet ahol meg lehetne venni a fordisd oda a másik orcádat is erederi bujtor hanggal mert ami az rtl-en volt a multkor az már ujraszinkronizálva volt. aki tudna az a mailomra irjon létszi: haminem@freemail.hu
ja még annyit hohgy nem kéne aláirásokat gyűjteni az ujraszimkronizálások ellen???
0
2005. március 23., szerda 15:28
324
Meg tudnád mondani, hogy az Aranyeső Yuccaban c. filmet hol láttad? Égen földön keresem az Istenek fegyverzete 1-2 című filmel együtt de sehol nem találom, és senki nem tud róla semmit. Állítólag Márc. 7.-én jelent meg! Köszi!
0
2005. március 23., szerda 15:07
316
Én is láttam ma 6 retek klubos filmet új borítóval: a seriff és az idegenek azzal a rajzolt boritóval, amit a Fun magazin mellékletéhez készítettek, a másik 5 (Az ördög jobb és bal keze 1-2, Nevem senki, Akit Bulldozernek hívtak, Bombajó Bokszoló) pedig az Aranyeső Yuccában boritójához hasonló western stílusú új boritót kapott, ami az utóbbi 2 filmnél nekem logikátlannak tűnik. Viszont a paraméterek maradtak (monó magyar hang, se eredeti nyelv, se felirat), tehát csak a "csomagolás" változott...
0
2005. március 19., szombat 17:06
43
Ma láttam Nyíregyházán a Plázában, hogy új kiadásban megjelent több RTL-es Bud Spencer és Terence Hill film, "Jogtulajdonos: Leones Film" kiadásában. A borítók egységesek nagyon jól mutatnak és mindegyik borító közepén az "eredeti szinkronnal" szöveg olvasható. Az általam felfedezett filmek: Akit Buldózernek..., Bombajó Bokszoló, Ördög jobb és..., Nevem Senki c. filmek voltak. Azt hiszem, hogy a filmeken nincs felírat, és képarány is 4:3 ( jobban nem tudtam megnézni, mert gyerekkel voltam). Ja és az ár: 999,-Ft!!!! Aki többet tud írjon.
0
2004. március 13., szombat 21:51
953
a szuper zsaru még mindig szuper.A különben dühbe jövünk is jöhetne de a többi szinte már nézhetetlen.Ha nem lennének szép emlékeim ezekröl a filmekröl akkor érdektelen lenne számomra.na majd az újság mellékleteknél megvásárolom.
0
2004. március 12., péntek 21:22
131
Jah, akkor meg pláne nem maradtam le semmiről. :)
Sztem a zsarura is csak azért raktak felíratot, mert ahhoz hozzá kellett nyúlni. Hisz rápasszintották még a Bujtor szinkront (amit nagyon-nagyon jól tettek), és gondolták, akkor már felíratot is tesznek rá.... :))
Még egy utolsó megjegyzés: tegnap megnéztem mindkét szinkronnal. A lemez csak Bujtor hangjától válik teljes értékű kiadássá!! :))
0
2004. március 12., péntek 18:45
6
Nem, erre nem tettek felíratott, csak a Zsarura.
0
2004. március 12., péntek 18:16
131
Ok, köszi az infókat. Akkor viszont nem érdemes az új kiadást megvenni, ha szinte ugyanaz (kép minőség, a lemezen lévő kép). Bár gondolom, erre is raktak felíratot, de ez miatt talán mégsem veszem meg...
Az, hogy ez miért DVD-9 -es, már én is gondolkodtam. De nem találtam rá logikát, hisz valóban a zsaru vagy az Egyiptomban c. rész is majdnem olyan hosszú, mint a Hongkongban, és a kép minőségűk is szinte ugyanolyan...
0
2004. március 12., péntek 17:45
6
Érdekes, hogy nincs ráírva, hogy DVD-9. A lényeg, hogy a két DVD kiadás minősége megegyezik és én emlékeztem rosszul, akkor amikor azt hittem, hogy javult a minőség. A DVD lemezen ugyanaz az 1árnyékos Bud1 látható. Annyi az eltérés, hogy nincs Pepsi reklám, de van helyette film előzetes a lemezen és nincs Pepsi logo a boritón, de fel van tüntetve, mint az új Zsarun, hogy dupla szinkron stb. Még mindig nem értem, hogy miért csak a Hongkong készült DVD-9 eljárással.
0
2004. március 12., péntek 17:06
131
A Pepsis Piedone Hongkongban DVD hátoldalára nincs ráírva, hogy DVD-9 formátumú. De a lemez teljes tartalma 7, 80 GB, a többivel ellenben, ami kb. 4, 2 GB.
Még egy kérdés: ez csak apróság, de az új Piedone Hongkongban kiadáson magán a lemezen a kép ugyanaz az "árnyékos Bud" vagy már kreáltak rá valami jobb képet?
0
2004. március 12., péntek 16:15
6
Még egy érdekesség. A legújabb Piedone Hongkongban DVD hátsó borítóján a következő olvsható: 1Ez a lemez un. DVD-9 formátumban készült.1 Azaz a lemez két rétegű. Ha valaki nem tudná, ez annyit jelent, hogy csaknem kétszer annyi adat fér rá, mint a DVD-5 formátumú lemezre, ami egy rétegű. Miért írok erről? Azért, mert a Pepsi verzión erről nem írnak, akkor pedig az nem két rétegű volt. Szóval az új kiadás jobb kép minőségű, mert a tömörítés MPEG-2-re nem olyan mértékű, mint a Pepsi akciós verzión. Azért jó lenne, ha valaki ezt megerősítené, úgy, hogy leellenörzi a Pepsi verzió tömörítését. Én ezt már nem tudom megtenni, mert elajándékoztam a Pepsi Piedone Hongkongban DVD-met. Nekem csak az új verzió van meg, aminek a képe jobbnak tűnik, mint a Pepsis. Ez a bizonyos DVD-9 formátum csak a Piedone Hongkongban új kiadására vonatkozik. A többi Piedone DVD (új kiadások és Pepsi verziók) mind DVD-5 formátumú. Ez azért is érdekes, mert a filmek hossza nagyon hasonló kb.105 perc és az extrák nem túl hosszúak egyik lemezen sem. Vajon miért nem DVD-9 eljárással készültek a többi lemezek? Az igazsághoz tartozik, hogy a DVD-5-ös tömörítésű lemezek is igen jó minőségűek, de ha lúd, akkor legyen kövér!
0
2004. március 10., szerda 18:12
131
ok, akkor megnyugodtam. :)) Én is valahogy így gondoltam.
Naná, hogy így ez az igazi!! :)))
0
2004. március 10., szerda 18:05
6
Nyugi, a hang több helyen is akadozik. Az ok prózai: csaknem 30 év telt el a szinkron óta és a kópia öregszik itt-ott ugrik, de azért így is ez az igazi!
0
2004. március 10., szerda 17:25
6
Nyugi, a hang több helyen is akadozik. Az ok prózai: csaknem 30 év telt el a szinkron óta és a kópia öregszik itt-ott ugrik, de azért így is ez az igazi!
0
2004. március 10., szerda 12:11
131
Akinek már megvan a Bujtoros zsaru, azt szeretném kérdezni: hogy neketek a negyedik jelenetnél, amikor az asztalnál esznek, és Gennerano is megérkezik, nem akad meg a hang kb.4-5-ször egy pillanatra?????
Mert nekem sajnos igen. Amúgy nem vészes, de lehet, hogy csak nálam van a hiba...
0
2004. március 10., szerda 1:21
131
Persze, magán a borítón is felvan tűntetve a dupla szinkron, a két magyar hanggal!!!
0
2004. március 9., kedd 21:41
462
Nekem is megvan a Piedone, a zsaru című film DVD-n, én még anno a PEPSI által kiadott változatot vettem meg, de ezen sajnos nincsen BUJTOR-féle szinkron! Amit a Rocky ajánl, azon van BUJTOR-szinkron?
0
2004. március 9., kedd 21:36
245
Még csak annyit, hogy a Rocky kft boltjában a XIII. ker Teve u 41.-ben is meg lehet venni a két szinkronos változatú Piedonét. Sajnos a Magas szőke nekem is nagy csalódás. Az eredeti magas szőke felemás cipőben, és a folytatását régóta vadászom, és szívesen megvettem volna.Az eredeti szinkronja szerintem zseniális.
0
2004. március 9., kedd 21:21
245
A Piedone a zsaru, és a Piedone Hong Kongban című filmeket a 2 szinkronos változatban ma láttam az Europarkban a Médiamarktban 1590 Ft-ért. Ezeken a Kránitz, és a Bujtor féle szinkron is rajta van.
0
2004. március 9., kedd 18:13
170
http://www.rocky.hu/index.php?action=full&id=3552 Itt egy cím. Egyébként a félreértések elkerülése végett a Magas szőke + 2 szőke jelent meg.
0
2004. március 9., kedd 9:18
18
XPress! Ti nem forgalmazzátok a Piedonéket? Szívesebben venném meg Tőletek!
0
2004. március 9., kedd 9:17
18
Emberek!
Pesten hol lehet megtalálni a Piedone filmeket? Nekem mindhárom kéne (lehetőleg Bujtoros verzióban...)!
0
2004. március 8., hétfő 20:46
6
Hála ennek a remek fórumnak, én is beszereztem a Bujtor féle Piedone a zsaru-t. Ismereteim szerint, a Piedone Afrikában soha nem volt Bujtorral szinkronizálva. Nekem még olyan VHS felvételem van még a TV-ből vettem fel, amin magyar feliratt van, mint annak idején a moziban. Ráadásul alig olvasható a fehér betük miatt. Csak jóval késöbb lett leszinkronizálva a Kránitz-cal. Szóval nincs Bujtor verziója (sajnos), ebben 99%-ig biztos vagyok. A Piedone filmek DVD-s forgalmazója az FF Film & Music KFT. Írtam nekik egy köszönő emailt, megérdemlik, mert a Piedone a zsaru így az igazi. A korábbi csak Kránitz szinkronos Piedone a zsaru DVD-met nőnapra elajándékoztam... Még annyit megemlítek, bár ez szubjektív dolog: a Kránitz hang jobban hasónlít Bud Spencer hangjához, de nekem (nekünk) a Bujtor verzió az igazi, és a szövegek is jobbak, hiába a Pannónia Film Stúdió szinkronjai világverők voltak!