Köszi, megkaptam a Bujtoros verziót én is!!! A Piedone Afrikában sajnos nem volt Bujtorosan. Ebből volt egyáltalán Bujtor verzió?
0
2004. március 6., szombat 22:34
131
ok, köszi. Akkor holnap körülnézek egy-két nagyobb bevásárlóközpontban, s megveszem. Úgy látszik, erre a szériára (ami nem Pepsis) már rákerült a Bujtor szinkron is. Piedone Afrikában, itt Pesten százasával van....Viszont ezt nemrég vette meg egy ismerős (ez szintén nem Pepsis), s azon csak a Kránitz szinkron volt...
0
2004. március 6., szombat 22:00
43
Még egyszer, Bujtoros Szinkronnal vásároltam meg "Piedone, a Zsaru" c. DVD-t, ja és már meg is néztem, olyan szinkronhangokkal, mint Bujtor István, Gyenge Árpád, Verebély Iván, Czigány Judit, Gruber Hugó, ... ( " a szinkron készült a Pannónia Filmstudióban..."). Szóval, tényleg a 80-as évek eredeti szinkronja van rajta. Ezen Piedone-s filmen kívül," Piedone, Hongongban" volt, még kapható, de mivel már ezt korábban megvettem, mint Bujtoros szinkront ezért az már nem volt érdekes. Amit kerestem volna "Piedone, Afrikában" az viszont nem volt, így marad még az sajnos Kránitzos szinkronnal. A Pierre Richard film címére pontosan nem emlékszem, de azt hiszem "A magas szőke férfi.. " folytatása volt, szintén eredeti Tahi-tóth szinkronnal. A kiadó megegyezik a Piedone filmet is kiadóval.
0
2004. március 6., szombat 17:16
131
Persze, nyilvánvaló hogy akkor az egész széria olyan, ha valóban rajta van. Csak ezt biztosra kéne tudni, mert nem szivesen dobnék ki pénzt mégegyszer egy Kránitz verziósra... Aki biztosra tudja, hogy a Piedone a zsaru ezen szériáján tényleg megtalálható a Bujtor szinkron is, és nemcsak azon a két részen (Hongkong és Egyiptom), az kérem jelezze...Thanks...
0
2004. március 6., szombat 17:09
2692
A magas szőke férfi felemás cípőben Pierre Richard-ral? Ez igaz más P.R.-os film nincs, mondjuk A balfácán?
0
2004. március 6., szombat 16:55
45
Még én is akciósan szereztem be a Piedone filmeket - hála ennek a fórumnak. Ha a Piedone a zsaru-n valóban rajta a Bujtor hang és felirat is, akkor nem lehet, hogy az új széria mind ilyen és nem kell lebattyogni Nyiregyre.? A magas szôke férfi tényleg kapható? Mik a specifikációi?
üdv
0
2004. március 6., szombat 15:39
462
Nem vállalsz olyat, hogy megveszed nekem és postán elküldöd? Baromira nincsen kedvem ezért elutazni Nyíregyházára! Jól járnál te is, hidd el...
Üdv: T.
0
2004. március 6., szombat 15:11
131
Nem mondod! Én az első akciónál vettem meg az egész sorozatot, de a Piedone a zsarun csak a Kránitz hang volt felirat nélkül. Az még a Pepsi feliratos volt. Csak a Hongkongban és Egyiptomban című részen volt Bujtor szinkron is. Ezen a Piedone a zsaru-n valóban rajta a Bujtor hang és még felírat is? Mert akkor megyek és megveszem...
0
2004. március 6., szombat 14:45
43
Nyíregyházán, a Nyírplaza Rocky Megastore üzletében. A kiadás megegyezik a korábbi "Pepsi-s" kiadásokkal, azaz a FF Film & Music Kft adta ki. A DVD hátoldalán a következő felírat " Ezt a DVD-t közkívánatra adtuk ki, a rajongók és gyűjtők százezrei kedvéért.." ( Köszönjük FF Film & Music Kft ) Tegnap este már megnéztem a filmet, kép kritikán felüli, a szinkron kétféle ( Bujtor és Kránitz), igaz a Bujtor féle hang csak mono, de mégis sokkal, de sokkal jobb..Az olasz eredeti hang mellet, természetesen felírat is van. Megjegyzés, ugyanitt az üzletben kapható Pierre Richard régi nagy filme"A magas szőke...."
0
2004. március 5., péntek 21:32
462
HOL????????? NEKEM IS KELL!!!
0
2004. március 5., péntek 21:15
43
Emberek, ma este vettem meg 1999,-Ft-os akciós áron " Piedone, a zsaru" c. filmet BUJTOR SZINKRONNAL. Ezzel a szinkronnal teljesen más a film, és a többi régi ( Pannóniás ) szinkronhangokról nem is beszélve.
0
2003. szeptember 10., szerda 7:45
1
A miskolci Tescoban mind a négyet meg tudtam venni.Aki szereti Bud Spencert annak kihagyhatatlan!Az ára az hihetetlen!Remélem minél több filmjét a PEPSI adja ki!!!
0
2003. szeptember 9., kedd 18:49
4078
Azért Piedonénak Kránitz Lajos is nagyon jó. Még extrák is vannak a lemezen :-) Nemsok de még mindig több mint az RTL-esen. Másrészt a borító jó. A Piedone a zsaru meg a szarufilmek egyik klasszikusa a szememben.
0
2003. szeptember 8., hétfő 20:26
1550
Hát ja. Komolyan azt sajnálom, hogy a többi filmet nem a Pepsi hanem az RTL jelentette meg.
0
2003. szeptember 7., vasárnap 12:11
1185
Bocs, de Kaposváron él az akció, éppen tegnap vittem haza a Piedone Egyiptombant. Ja, és ahhoz képest, hogy mennyi az ára, jobb, mint az RTL Klubos kiadások. Értem ezalatt, hogy lehet választani a kétféle szinkron között. Egyébként itt még mind a négy film volt tegnap, úgyhogy hajrá kaposváriak!!!
0
2003. szeptember 6., szombat 16:17
462
Gyere Békéscsabára! :)))) Itt van rengeteg!
0
2003. szeptember 6., szombat 15:23
13
Persze hogy elfogyott az egriben is! Már csak Kránitz szinkonos volt 2-2db...
0
2003. szeptember 6., szombat 14:43
462
Ha kérdezted volna... én tudtam!
0
2003. szeptember 6., szombat 14:33
2178
Mindegyiken ott figyel az eredeti hang is.
0
2003. szeptember 6., szombat 12:36
2774
csak Bujtor elfogadható. vagy Spencer eredeti hangja.
0
2003. szeptember 6., szombat 10:41
29
Szinkronok: Piedone a zsaru: Kránitz Lajos Piedone Afrikában: Kránitz Lajos Piedone Egyiptomban: Bujtor István Piedone Hong Kongban: Bujtor István
0
2003. szeptember 5., péntek 23:45
186
Voltam ma Szegeden,és soha nem találnátok ki,hogy melyik Tescoban nincs ez az akció?! Természetesen a Szegediben!(+Kaposvár és a Pólus) Holnap Bajára megyek :)
0
2003. szeptember 5., péntek 0:27
45
Ebben igazatok van, de én mondjuk egy régi Csupasz pisztolyra gondoltam, mono magyar hanggal (már amelyiken volt), egy régi Meghívás egy gyilkos vacsorára (szinkron nélkül), vagy egy régi Mi van dokira stb Ezeket olyan minôségben mint a Piedonok, megvenném én is 5200-ért, és akkor hol a DTS, stb.
Üdv
0
2003. szeptember 5., péntek 0:01
345
Meg ugye a 6000-es DVD-ken 16:9-es anamorf kép van, DD 5.1 (esetleg EX, netalán DTS, vagy méginkább DTS-ES) eredeti hanggal. És azt mondom, jó filmnél ennyi meg is ér 5200 forintot...
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:54
2774
mert nyilván ezeknek a filmeknek a jogai jóval olcsóbbak, mint egy mostanié