Kösz az infót, közben elszaladtam megvenni, úgy hogy hálás vagyok a Fórumnak! Jó szórakozást mindenkinek, a lemezek kit?nôek. Egy a nagy tanulság, ha ennyibôl ki lehet hozni (nyilván nullszaldós), akkor miért is olyan drágák a többiek? Itt nem arra gondolok, miért nem 700-800 a többi, hanem, ha rátesz 100%-ot a kiadó, lesz 1600, ha erre 100%-ot, aki eladja, 3200. Még sem 6000.
G
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:39
14593
A fenébe, gondoltam hogy felirat az nem lesz!
Mikey-Soft
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:30
45
Kösz az infót, közben elszaladtam megvenni, úgy hogy hálás vagyok a Fórumnak! Jó szórakozást mindenkinek, a lemezek kit?nôek. Egy a nagy tanulság, ha ennyibôl ki lehet hozni (nyilván nullszaldós), akkor miért is olyan drágák a többiek?
G
0
2003. szeptember 4., csütörtök 23:10
2178
Az akció a készlet erejéig tart. Ez van az újságban. Az esztergomi Tesco-ban elég sok volt mind a 4 filmből ma delelőtt. Úgyhogy, ha valaki erre jár a napokban... :)
0
2003. szeptember 4., csütörtök 22:53
462
Negatív!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 22:36
14593
Hali!
Magyar felirat van rajtuk?
Mikey-Soft
0
2003. szeptember 4., csütörtök 22:05
11
Kösz az infót Tadam (telefon), én is megvettem mind a négyet. Nettó 600-ért (azért mert a menü simán 300, mondjuk igen szar, tesco (igénytelen) gazdaságos) bármelyik Bud Spencer rajongónak megéri. Az RTL Klub pedig példát vehetne árazásból.
Peet
0
2003. szeptember 4., csütörtök 21:46
462
Hát 4:3-asnak van írva, de nem az! És Tesco-ban lehet kapni! A hang az frankó, de sajna kicsit szomorú vagyok, mert a Piedone, a zsarun sajna nem a Bujtoros hang van, hanem a Kránitz Lajos féle! :((((( Pedig Bujtor nagyon jól szinkronizálta le és már nagyon megszoktam! Na de mind1, 900-at megérte!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 21:10
45
Rendben, most megyek érte, de hová is? Eddig annyit tudok, hogy T bet?vel kezdôdik. Hát itt sem lehet leírni a Tesco nevét? Tadam! A kép teljes képernyôs vagy 16/9 optimalizált. (Mindenképp megveszem, de kíváncsi vagyok.
Üdv
0
2003. szeptember 4., csütörtök 21:06
45
Meddig tart az akció, kérlek írja már meg valaki!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 21:05
462
Főnök: a készlet erejéig! De sürgősen vedd meg, mert FANTASZTIKUS!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 20:58
462
Én is megvettem ma mind a 4 DVD-t! Egyszerűen nagyon frankó az összes!!! És főleg az, hogy BUJTOR hangja is rajta van! Le a kalappal a PEPSI előtt! Gratula! Az RTL szaros Klub meg elmehet a jó fenébe a szaros DVD-ivel!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 20:58
45
Baromi rég várok a Piedonokra, kölyökkorom kedvencei. Meddig tart az akció?, mert én nem olvastam sehol róla, csak itt a neten. Köszi, hogy fölvetettétek ezt a témát!
0
2003. szeptember 4., csütörtök 18:09
2178
Ma délelőtt vettem 4 menüt(tehát megvan mind a 4 dvd) A képük tűrhető, bár szerintem a Piedone Afrikában-nak picit életlen. (na de 900ft-ért pizzával, és üdítővel együtt..., egy szavunk sem lehet) Ja, és van ahol a menüben azt is kiválaszthatod, hogy a Bujtor István vagy a Kránitz Lajos féle szinkron szóljon. A kép 4:3 p/s.
0
2003. szeptember 4., csütörtök 16:11
213
Piedone a zsaru Piedone Hong Kongban Piedone Afrikában Piedone Egyiptomban
0
2003. szeptember 4., csütörtök 16:03
462
Ezt én is észrevettem már a reklámújságban! De én azt hittem, hogy csak a Piedone, a zsaru jelenik meg, nem??? A többi is???
0
2003. szeptember 4., csütörtök 13:33
213
Ja, mint említettem volt, a filmek promóciós anyagok, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Bár elvileg lehet, hogy majd kiadásra kerülnek később, de akinek mégis most kellenének, az siessen pizzát enni a T betűvel kezdődő nagy áruházak valamelyikébe (0-24). :-))
0
2003. szeptember 4., csütörtök 13:29
213
Azért nyitottam ezt a témát, mert az RTL Klubos Bud Spencer és Terence Hill filmek után ismét megjelent pár Bud Spencer film, nevezetesen a négy Piedone múvi. Hogy ez miért téma? Mert nem az RTL, hanem a PEPSI jelentette meg promóciós anyagként, úgy lazán a 890 forintos pizza menü mellé. 1 menü = 1 film. Négy rész tehát 4 pizza. Tulképp nem rossz bolt 3600 forintért 4 film, és még jól is lax. :-)) Gondoltam ennyit azért megér. A meglepetés először akkor ért, amikor megnéztem a DVD-k specifikációját. Felirat egyiken sincs, de ez mondjuk annyira nem lepett meg. A hang 3 részen Dolby Digital 2.0 Mono, tehát sztereóra kevert monó hang. Mint a tévében. A 4. filmen fx Dolby Digital 5.0 . Ezzel még egy kicsit bajban vagyok, és még meg sem hallgattam, de nagyon rossz nem lehet. Mindez persze magyarul, eredeti szinkronnal. Az igazi meglepetés az volt, hogy mindegyik részen ott virít az eredeti olasz hangsáv is!!! Na most ugyebár azok, akik látták az RTL Filmklub büszkén saját magukat mellbeveregetve kiadott filmjeit 3500 forintos ár körül, azok nyomban a "Vazze!!!" pillanatot élik meg. Ha egy multi képes kiadni bagóért valamit aránylag normális kivitelben, akkor a másik rohadt büszke hú-de-király-csávó-vagyok másik multi nem szégyelli magát azért, hogy mit adott ki egy alsó árkategóriás normál DVD áráért??? Gondolkodjanak egy kicsit az illetékesek, szálljanak magukba, és vegyenek példát arról, akinek aztán eleve nincs is semmi köze a filmekhez, mégis lepipálta őket!