Holnap úgyis megyek Pestre! Majd a Universalos látogatás előtt/után körül nézek a városban! Márcsak a videomat kell kiszerelnem, és remélem, a szállodai TV-n lesz AV bemenet :)
(Kösz a segítséget)
0
2004. november 18., csütörtök 13:50
170
Az Intervideo forgalmazta öket. Gálvölgyi a szinkronhang. Az MTA szinkronstúdiójában kászült a szinkron.
0
2004. november 18., csütörtök 13:28
3933
Az Odeon-tékákban ezek vannak:
A Rózsaszín párduc
A Rózsaszín párduc átka - ez nincs!
A Rózsaszín párduc bosszúja
A Rózsaszín párduc nyomában
A Rózsaszín párduc újra lecsap
A Rózsaszín párduc visszatér
Viszont a dolog egyetlen hátulütője, hogy az összes film nem egyetlen tékában van, hanem a 4 budapesti Odeon-téka között kell flangálni, hogy mindegyiket ki tudd venni. A Puskin moziban található a legtöbb.
0
2004. november 18., csütörtök 13:21
2341
Szóval azért volt olyan fura... na miondegy... mondd: VHS-en kiadták a párducokat? Mert ha igen, már szaladok is a tékába! :)
0
2004. november 18., csütörtök 12:48
6
Vörös Szonyja (ha így írják...) A "b***szós" egy szókapcsolat része. Tudod! Kardozó-b***szós"
Én a Duna TV-n sajna most nem láttam. A feleségem megnézte és ő is jót mulatott rajta. Az az igazság, hogy az emberne vadásznia kell a tv csatornák programjában az ilyen és ehhez hasonló jó filmeket! HA KIJÖNNE DVD-n... REMÉLEM EZT A FÓRUMOT ILLETÉKESEK IS OLVASSÁK!!!! :)
0
2004. november 18., csütörtök 7:22
170
Kár, hogy a Dunatv-s szinkronnal ment. A Shot in the dark után elvártam volna, hogy ezt is a régi szinkronnal adják le.
0
2004. november 18., csütörtök 0:52
2341
Wow! Ma láttam a kettesen! Hát komolyan mondom! Rég szórakoztam ilyen jól (legutóbb akkor, mikor előző alkalommal láttam a párducot:)! Dőltem a röhögéstől! Íme a tökéletses komédia! A folytatások között is van pár jó darab, sajnos a két legutóbbi már csak árnyéka a régebbieknek! Ha kijön DVD-n, és nincs szinkron, fölrobbantom a forgalmazót ]:( Ha lesz, olyan dícséretet kapnak, amilyet még soha azelőtt! :)
0
2004. november 18., csütörtök 0:44
6
Hali!
Egy csomó szar filmet kihoznak.. Noname akciófilmek. A Baldwin testvérek befuccsolt próbálkozásait, Schwazenberger sógor ócska "kardozós-b***szós" filmjeit. De ezeket a "klasszikusokat" nem merik felvállalni. Örülök, hogy a Fantomas szorozat kijött. Egyébként európai filmek terén kihívásokkal küzdenek a kiadók....
Na mindegy.
Lesz ez még így sem...
0
2004. november 16., kedd 9:33
170
Kinek mi az eredeti szinkron? Volt Márkus, aztán Gálvölgyi, majd a DunaTv-s. Múlt héten volt a TV2-n a Bride of Pink Panther. Magyar címen : Felügyelö veszélyben vagy valami hasonló. Eredeti szinkronnal ment. Gellei Kornél volt Peter Sellers szinkronhangja. A szinkron a Magyar Televízió megbízásából a Pannónia Filmstúdióban készült.
Egyébként holnsp lesz a TV2 az elsö Rózsaszín párduc. Egyébként MGM film, az Intercomnál kell érdeklödni. En egy fél éve megtettem, akkor azt írták nem tervezik a megjelentetést.
0
2004. november 15., hétfő 21:08
6
Sziasztok!
Nincs semmi hír a Rózsaszin Párducokról? Mikor jelenik meg?
Üdv!
0
2003. szeptember 9., kedd 16:01
45
Kettô.
0
2003. szeptember 9., kedd 15:17
8
Szerintem hiányzik a sorozatból még: Return Of The Pink Panther (1975) Curse Of The Pink Panther (1983) Son Of The Pink Panther (1993). Mondjuk ez utóbbi kettő nem annnyira, hisz forgatás előtt elhunyt Peter Sellers 1980-ban (béke poraira). Szívem szerint a Trail Of Pink Panther helyett a Return Of The Pink Panther-t tettem volna a csomagba. Más lenne a kiadó? (az egyik MGM a másik Universal).
Mindegy, ha eredeti magyar szincront lesz a csomagban egy vevőjük tuti van. z
0
2003. szeptember 8., hétfő 16:32
45
Szia Z!
Amazon.co.uk itt megtalálod amirôl beszéltem (alább küldöm részletesen), s nem tudom, ugyanez e a német kiadás. A felirat engem nem is érdekel annyira, de a Márkus féle szinkron - amit pontosan idéztél, s a fülében cseng mindenkinek, aki szereti ezeket a filmeket- nos e nélkül ha megjelentetik, akkor nagyon csalódott leszek. Nekem sokat megérne szinkronosa.
DVD Description A six-disc box set, including five films and one disc of extra features:
* The Pink Panther * A Shot in the Dark * The Pink Panther Strikes Again * Revenge of the Pink Panther * Trail of the Pink Panther
Special Features
* New Inside Pink Panther documentary * 1978 special That’s Panthertainment * Behind the Feline: Cartoon Phenomenon * 6 Pink Panther cartoons, including the Academy Award winning The Pink Phink * The Unknown Peter Sellers documentary * The Commercial Peter Sellers - "making of" documentary * Highly collectible 8-page booklet * Shots in the Dark photo gallery * Audio Commentary
Üdv
0
2003. szeptember 8., hétfő 14:14
8
Én már kérdeztem, de senki se válaszolt. Németországban már megjelent, de azon nincs magyar felírat (az amazon.de szerint). Jó lenne rá egy kis Márkus László szinchron (léttartóztattam a mazsomot...stb) De mintha hiányozna egy két film, nem? z
0
2003. szeptember 5., péntek 21:10
45
Most fedeztem fel, hogy novemberben Angliában megjelenik a Rózsaszín párduc díszdoboz. Az öt film + 1 az extráknak. Tehát 6 lemez!!! Mit gondoltok, magyar hanggal kijön valaha? Eszméletlenül jó lenne!