Keresés

tévés ajánló

2009. április 19., vasárnap 12:20
Híradóst alakít?
0
2009. április 19., vasárnap 12:16
Csak vicceltem.:)
Márcsak azért is nézd meg, hogy utána megvitathassuk. No meg, -csakhogy tovább kedvcsináljak -, ha szereted Novodomszky Évát, akkor biztosan látni akarod első játékfilmes szereplését...:))
0
2009. április 19., vasárnap 12:10
Érdemes megnézni őket,én ezekkel a filmekkel avattam új kedvencet Malcolm személyében. :) Mikor ezeket láttam nem is tudtam a Clockwork Orange létezéséről,aztán ma már az is előkelő helyen áll a listám élén.Megkukkantom ezt a filmet,amit ajánlottál,mert tegnap megnéztem a Barcelonát és nem csalódtam benne.Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmemet! Újfent! :)
0
2009. április 19., vasárnap 12:10
Más oldalra nem teszem fel ígérem.:)
Ha nem egyértelmű másolás és tényleg magyar ízű a dolog akkor végignézem.
Bocsánat az előbbiért.:)
0
2009. április 19., vasárnap 12:07
Nem vagyok igazi gyűjtő, amíg nincs valami a Criteriontól!:))
0
2009. április 19., vasárnap 12:06
Nahát, másol-beilleszt? Jogvédelmet követelek! :)))
Nem tudom, ki hogy van vele, nekem Menzel és Kusturica keverve a mi kis magyar valóságunkkal. Plusz a kimagaslóan jó zene és Lukáts Andor remeklése. Ennyit még kiegészítésül az idézettekhez.
0
2009. április 19., vasárnap 12:05
ÁHÁÁÁÁ.... Criterion!Tudsz élni öreg! :)
0
2009. április 19., vasárnap 11:54
Rainbow    

KRITIKA:
Zsákfalva valahol az osztrák-magyar határ mentén, napjainkban. Kistelepülés, nagyon kis település, italozó helyiséggel, templommal, kisbolttal és hagyományos nemi szerepekkel: az asszonyok sütnek-főznek, a férfiak pedig az italboltban megváltják a világot. Munka nincs, szegénység van. És olaj, egyszercsak, hirtelen. Az erő egységbe forr:olajban az igazság, olajban a vígasz. Node meddig? Mert hamar jönnek az osztrákok és jönnek a kommandósok visszavenni azt, ami a másé, de mit számít az Ógyarmat lelkes népének, akiknek a tányérjában még a könnygázgránátok árnyékában is aranysárga a húsleves és akik nem akarnak mást, csak egyszer szívből eljárni a Kacsatáncot a milliárdosok asztaláról ellopott morzsa felett...

A nagynevű cseh és szerb elődök nyomdokain íme hát a mi kis falunk, a mi kis magyar abszurdunk.

15 perc hírnév Zsákfalván. 87 perc somolygás a DVD-lejátszó előtt. Vétek lenne kihagyni!
(2009. április 18. - 22:21)

Már ajánlottad.:)
Ilyen felvezető után lehet, hogy belepillantok egy kicsit.
0
2009. április 19., vasárnap 11:49
Most aztán beletettétek a bogarat a fülbe...:))
Viszont egy rapid ajánlás részemről is:

Április 22, szerda - M1 - 20.10. - MÁZLI
0
2009. április 19., vasárnap 11:46
Sziasztok!

A Nagy Kocsmapankrátor, Tüdő kalandjai! - http://www.youtube.com/watch?v=tTEJKtHmo4s

Kérlek nézd meg mindennap ezt az egy perces kisfilmet, amelyet egy nagyon jó barátom készített az általa vezetett iskolai videószakkörrel. Ha nyernek, végre technikát újíthatnak.

A legnagyobb nézettséget nyerő kisfilm nyer, így kérlek Titeket, hogy a verseny lezárásáig (Május 13) ne nézzétek meg a többi alkotást. Köszönöm a Kodolányi János Középiskola videószakköröseinek nevében.
0
2009. április 19., vasárnap 11:00
Köszi az info-t.
de én ezt akarom beszerezni:)
0
2009. április 19., vasárnap 10:39
A play.com-on csak 5 font.
www.play.com/DVD/DVD/4-/3325590/If-/Product.html
0
2009. április 19., vasárnap 9:18
Ja te vagy ezt benéztem.:)))
0
2009. április 19., vasárnap 9:15
A hülyegyerek én vagyok. :)
Véletlen rávettem valami populáris szart.Már nem tudom mit,annyira jelentéktelen film lehetett.
0
2009. április 19., vasárnap 9:02
Akkor mindenképpen beszerzem őket.:)
A Britannia és a Szerencse olcsón beszerezhető angol felirattal.
Az If...viszont 35-40$ azon már többet kell gondolkoznom(azért is veszem föl).
Nem tudom ki az a "hülyegyerek" de ne engedd ilyen kincsek közelébe.:)
0
2009. április 19., vasárnap 8:56
Érdemes is,mert nagyon nagy filmek!Nekem a Britannia a kedvencem.Valaki kiadhatná már ezt a trilogiát is.Vhs-en megvan,de az nem az igazi.A hülyegyerek pedig letörölte a Szerencse fiát.Azóta  is haragszom magamra! :( Szinte lehetetlenség megszerezni!
0
2009. április 19., vasárnap 8:44
Én is köszönöm Jason Todd, hogy ezeket beírtad.
A Szerencse fiáról már halottam de még egyiket se láttam.
Van mit bepótolnom.:)
0
2009. április 19., vasárnap 8:34
Ollé. Az If... is 1001-es film, még jó, hogy kiírtad, észre se vettem volna :)
Április 24 szép nap lesz: a Veronica kettős élete miatt le kell mondanom a mindennapi Beugróról, utána negyed óra szünet kezdődik a Tom Jones, ami miatt meg bukom az Időt. Ideje lesz végre üzemképessé varázsolni a videót, nem is tudom hány éve már, hogy kazettáztam, csak azért van videóm, hogy lássam mennyi az idő :P

A Földet én is bejelöltem magamnak, plusz szimpatikusnak tűnik a Zsánerfilmtől a legendáig című 26 perces szösszenet (m2), ami 26-án a sci-fi műfajával fog foglalkozni. Aznap lesz a DunaTV-n Pasolini Teoréma című filmje is, 23:35-től - Pasolini-től még nem láttam túl sok filmet, de azoktól falra tudtam volna mászni, politikai hovatartozástól függetlenül. Ma, vagy holnap megnézem a Máté evangéliumát, majd meglátjuk, hogy milyen lesz a Teoréma, ma(r)ximum fájdalmas búcsút veszek Pasolini elvtárstól. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni :P

Ma a Titokzatos folyó lesz terítéken 23:05-től a retken, amin én speciel végig unatkoztam, de állítólag nagyon jó film :D. 23:30-tól viszont a Mechanikus narancs borzolja a kedélyeket a TV2-n, ha nem alszok be előtte, tuti azt fogom választani, úgyis rég láttam.

Most pedig dübörögjön Ákos DVD-je, elfojtott dühömet ne lássa más, csak a falak őrizzék titkomat.
0
2009. április 19., vasárnap 0:38
Az a trilogia másik két része.
0
2009. április 19., vasárnap 0:28
Egyiket sem....
0
2009. április 19., vasárnap 0:08
Nagyon jó film!A Britannia gyógyintézetet és a Szerencse fia-t láttad?
0
2009. április 18., szombat 23:59
A "Ha"-ért millió dicséret...mármint hogy megtaláltad. Nagyon szeretném már látni.
0
2009. április 18., szombat 22:36
ezt a tátongó űrt a bejegyzés végén nem így akartam:)
0
2009. április 18., szombat 22:35
Jővő heti (dömping:)
Felvenni való:
21:05, Szombat (április 25.), m2
Ha.../If...
színes, fekete-fehér angol filmdráma, 110 perc, 1968
Csak megnéznivaló:

22:45, Péntek (április 24.), m2
De-Lovely - Ragyogó évek
színes, fekete-fehér amerikai-angol filmdráma, 125 perc, 2004
A zenés filmeket annyira nem kedvelem, de Kevin Kline újra együtt az Élet háza rendezőjével.Nekem egy próbát megér.

22:50, Péntek (április 24.), m1
Tom Jones
angol vígjáték, 123 perc, 1963
Tudom, hogy már ajánlották (csurmee az 1001 topicban) de jó ha megamnak is elismétlem mégegyszer.
Furcsa beismerni mert nem szokásom egyébként a külsőségeknek hinni...de.
Amikor láttam a dvd borítóját akkora gyökérségnek tűnt ,hogy inkább otthagytam.
Valószínüleg hiba volt.A fiatal kori Albert Finney-t csak az 1970-es Scrooge-ban láttam(és az tetszett).
Csak az a probléma, hogy egy időpontban van.(mire való a dvd felvevő:))

23:50, Péntek (április 24.), DUNA Televízió
Idő/Shi gan
dél-koreai-japán filmdráma, 97 perc, 2006
Ezt ugyan nem fogom megnézni, mert megvan.
Megtekintése azonban erőssen ajánlott.

21:00, Szerda (április 22.), DUNA Televízió
A Föld/Earth
német-angol dokumentumfilm, 96 perc, 2007
Szégyen, nem szégyen még nem láttam.
Ez alapján majd jól eldöntöm, hogy megvásároljam vagy sem.

23:55, Kedd (április 21.), m2
Vágyastársak/El Otro lado de la cama
spanyol romantikus vígjáték, 114 perc, 2002
Nagy szívfájdalmam a megrendelhetetlen Julio Medem pack egyik filmjében láttam először a főszereplő színésznőt.
A szex és Lucia című filmben Paz Vega-t.Azóta nagyjából az összes filmjét megpróbálom megtekinteni.Nagyon rossz filmjébe még nem futottam bele szerncsére(a Spangolt természetesen nem néztem meg:)[nem vagyok én őrült:].
Az nem gond, ha egy film éjfél körül ér véget.....de ha akkor kezdődik az már bajosabb.
A másnapi munkahelyi elalvásokat elkerülendő,ebből időzített felvevés lesz(azt még úgyse próbáltam:).
Ennyi.

0
2009. április 17., péntek 10:57
Köszi, hogy ezt kimazsoláztad a műsorok közül. "Fel lesz vedve".:)
0