Keresés

tévés ajánló

2009. március 23., hétfő 16:01
Én is így vagyok a filmekkel. Sok-sok bepótolni valóm van, és bizony néha én is csalódok egy-egy "klasszikus"-ban, de hát ki nem?! A lényeg, hogy minél több filmet meg tudjak nézni életem során! :D
0
2009. március 23., hétfő 15:44
Így van, én sem elpazarolt időnek tudom be a film megtekintését. Sőt! Örülök, hogy végre láthattam, mint jó néhány további (számomra) hiánypótló klasszikust is a közelmúltból. Hogy csak néhányat említsek: Casablanca, The African Queen. Az egy dolog, hogy a megnézése után nem rohan egyből az ember megvenni a korongos változatot, attól még az eltelt néhány óra kellemes időtöltés, értékes emlék - igazi moziélmény - marad.
0
2009. március 23., hétfő 11:33
?

??
0
2009. március 23., hétfő 11:20
Ha már kínai negyed :-)  :

Ma 23:20 m2- A férfi, aki a Kínai negyedet fényképezte (The Man Who Shot Chinatown: The Life and Work of John A. Alonzo); német dokumentumfilm, 78 perc, 2007

0
2009. március 23., hétfő 11:17
Hát sajnálom, hogy nem jött be nektek annyira a film. De legalább megnéztétek, és már az is nagy szó! Újabb "klasszikus", amit kihúzhattok a listán. :D
0
2009. március 23., hétfő 8:08
Nem volt rossz ez a Chinatown, de a szó (túlértékelt), amit használtatok vele kapcsolatban, sajnos, szerintem is találó. Az eleje még izgalmasnak ígérkezik, de a végére valahogy leül kicsit. Viszont Polanski bicskajelenete igen kemény volt: - Mit csinálsz itt, cicamica? (vagy vmi ilyesmi) :-D

Sebaj, azért kellemes vasárnap esti mozi volt, köszi az ajánlást!
0
2009. március 23., hétfő 0:22
Én is most láttam először a Kínai negyedet, és kicsit zavaros ez-az. Ráadásul lemaradtam az utolsó mondatról - pedig most elolvastam a film adatlapját, és valaki azt írja, hogy az egész sztori Nicholson utolsó mondatából, azaz a kulcsmondatból nőtt ki.
Tehát HELP: mit mondott Jack a végén???!!!
0
2009. március 23., hétfő 0:09
Én is túlértékeltnek tartom, talán azért is nem szólt nálam akkorát, mert hatalmasak voltak az elvárásaim. Szvsz átlagos detektív sztori egy egyébként jó Nicholsonnal, de valóban túl lassú, helyenként szinte teljesen leül. Lehet hogy az én hibám de semmi rendkívülit nem láttam benne, egyszerűen csak egy cselekményét nézve jól összerakott mű.
0
2009. március 23., hétfő 0:04
Én most az ajánlásra néztem meg. Most lett vége. Sajnos azt kell, hogy mondjam, számomra sem hozott semmi átütőt. Lassú, és zavaros film. A cselekmény és történet szinte már művészi, és nehéz odafigyelni a filmre. Nem mondanám alapműnek.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. március 22., vasárnap 22:57
Sajna nekem már elsőre is csalódás volt, úgyhogy ezúttal kihagytam.
0
2009. március 22., vasárnap 22:01
Nekem megvan DVD-n! :D
0
2009. március 22., vasárnap 20:08
Én a tévé előtt gubbaszva várom a percet! Sosem láttam még a filmet, de 57. hely az imdb-n kíváncsivá tett.
0
2009. március 22., vasárnap 19:58
Ma este 21:00-kor Kínai Negyed az m2-n, megnézése kötelező!
0
2009. március 21., szombat 13:35
Jövő szombat (március 28), Duna TV: Ádám almái
0
2009. március 21., szombat 10:25
A youtube-on az első évad pár jelenete van fent, amit egy rajongó fordított. Nem értem a BBC-t, hiszen DVD-n is kiadták, miért ne lenne meg a kópia???
0
2009. március 21., szombat 10:22
A fordító ilyesmit írt az index Wodehouse fórumán:
"Annál is inkább, mivel a Comedy Central valamiért csak a 3.-4. évadot tudta beszerezni (a BBC azt mondta, az első kettő nincs meg, vagy nem tudom), és a you tube-on szerintem az elejéről vannak."
0
2009. március 21., szombat 9:59
Én is inkább az elejétől néztem volna,de így is örültem amikor megláttam.

0
2009. március 21., szombat 9:54
Na, szerencséjük. Mármint az eleje. De tényleg, mért nem az elejétől? Első évad első rész: Mr.Smear? Az egyik legjobb jelenet. Vagy a kanálhajlítós...:)) Vétek ezeket nem leadni.
0
2009. március 21., szombat 9:53
Nyugodtan belenézhetsz FELIRATTAL adják.
Csak azt nem értettem miért a 3. évadtól adják?
0
2009. március 21., szombat 9:36
Nocsak, nocsak! Érdekes, mikor még nem volt Comedy Centralom, odavoltam érte, most, hogy van, nem is nézem. Fry and Laurie-t sem fogom, el nem tudom képzelni szinkronnal. De azért tán jövő héten belekacsintok...
0
2009. március 20., péntek 23:38
Egy kis Fry and Laurie
Péntekenként 22:30-tól a Comedy Central-on
Zseniális!
0
2009. március 17., kedd 11:18
Ma estétől keddenként és csütürtökönként este 8-tól a legelső epizódtól vetíti a Filmmúzeum a Tetthely című német sorozatot. Kiváncsi vagyok, ennyi év után milyen lesz újra látni.
0
2009. március 6., péntek 18:49
Ma 21:00 Duna televízió: Az utolsó császár (http://www.imdb.com/title/tt0093389/)

Lehet hogy csak nekem nagy szám, mert régóta vadászom rá, de nagyon örülök hogy ma végre alkalmam lesz megnézni.
Érdekes egyébként hogy bár megnyerte a Legjobb film díját is, nem túl ismert mozi, és nem is nagyon van a köztudatban. Én legalábbis nem sokat hallok róla, az egyik mozimagazinban találkoztam vele, de Az utolsó kínai császár néven.

Így hirtelen szemezgetve egyéb néznivalók a héten:

Szombat, TV2 21:55- Apollo 13 /ha van még esetleg aki nem látta/
Vasárnap, TV2 0:15- Acéllövedék /szintúgy/
Hétfő, TV2 0:45- Angyalszív
Kedd, M1, 23:35- Szigorúan ellenőrzött vonatok
Csütörtök, TV2, 21:25- Gladiátor
Péntek, Duna TV 21:00- Az utolsó mohikán
            TV2 21:25- Eurotúra
0
2009. február 21., szombat 10:27
Figyelem! Ma a Duna Tv-n Márai Sándor emléknap lesz, köztük két - nem is olyan régi - fimekkel, mit az Eszter hagyatéka és az Emigráns.
0
2009. február 21., szombat 9:46
Ne is mondd, ezen hogy felhúztam magam! Mi a fenéért kellett ilyen későre tenni? miért nem volt jó ott, ahol volt, 21.20-tól? A Tűzvonalban - az megy "helyette", ugye? - mehetett volna máshová, vagy sehová is akár ...
0