Igen, Catherine. Illetve fölötte van még Conrad Ecklie, ahogy az eddig is volt.
most posts by TM
0
2009. február 20., péntek 22:08
6697
No lám, Catherine lett a főnök? Ennek kifejezetten örülök. Pont ezt taglaltam anno a sorozatjunkie-n is, mikor kiderült, hogy új főszereplőt hoznak, hogy Catherine-nek kellene már végre a főnöknek lenni, nem pedig egy idegen. De akkor így megkapta az őt megillető helyet :)
0
2009. február 20., péntek 22:04
52685
Ahogy őlordsága is említi, Fishburne az új figura, de egyelőre csak mezei helyszínelő, aki egy Grissom által javallott pályamódosítással érkezik a csapathoz. Hasonlóan nagy koponya, s szerénységgel párosult szeretnivaló figurájával hamar megkedvelik őt a kollégák. Mivel kémiában és sebészetben is májer, ezért főleg Hodges és a kórboncnok Robbins doki szimpatizál vele, de Nick és a Grissom helyét megöröklő Catherine is Langston-barátokká válnak. A főcím előtti aranyköpések pedig úgy néz ki, Brass kapitányra ruházódtak át. :)
most posts by TM
0
2009. február 20., péntek 21:47
6697
Nem úgy értve annyi szerencsére :) Visszatérő szereplő még lehet, s bízok benne, hogy a 200. részben élt is ezzel a lehetőséggel. A szerepét, szerintem nem spoiler, Laurence "Morpheus" Fishburne vette át. Őt nagyon kedvelem, bár még én se láttam ebben a szerepében. Mondjuk a másik két jelöltet, Kurt Russell-t, de leginkább John Malkovitch-ot is elnéztem volna a sorozatban :)
0
2009. február 20., péntek 21:31
7252
Micsoda? Grissom-nak is annyi?!? És ki vette át a "melóját"?
0
2009. február 18., szerda 21:56
729
Hálás köszönet az infóért rejtélyes idegen:)
0
2009. február 18., szerda 5:08
40
Köszönöm, soha nem jöttem volna rá :))
0
2009. február 18., szerda 1:44
6697
Talán annyira nem spoileres, sőt, semennyire sem, hogy belőjek egy képet a 200. epizód megünnepléséről :)) A 9x17-es epizód "Mascara" címmel kerül majd adásba ha nem lesz közben szünet, akkor elvileg március 12-én. Mintha William Friedkin-t (Ördögűző) is mondogatták volna rendezőnek (aki már rendezett korábban CSI epizódot).
0
2009. február 18., szerda 1:29
3428
A Fringe-t Rejtély címen az RTL Klub fogja leadni tavasszal.
0
2009. február 17., kedd 23:57
52685
Azt hittem én is, hogy a nyolcadik évad után összedől a világ. Aztán miután a kilencedik közepén Grissom is (átmenetileg) felhagyott a helyszíneléssel végképp úgy gondoltam, hogy az első, az alap és a megismételhetetlen CSI-nek annyi, s lássanak csodát, azóta már eltelt két rész (s itt a harmadik is) s ugyanolyan érdeklődéssel nézem a legújabb történeteket is. Persze fontosak a szereplők, s nagyon jók a karakterek, ám itt végülis a különleges bűneseteken van a hangsúly, s a jól megírt forgatókönyvek továbbra is adva vannak. Ugyanakkor a figurák együtt egy nagy családot tesznek ki, melyek közül mindenki érdekes, ezért ha egy kiválik, maradnak azért szerethető alakok, s megvan a tudat, hogy Petersen a háttérből továbbra is gondozza a sorozat sorsát, ha olyanja lesz, akkor meg be- beugrik néha. Megyek is, és megnézem a legújabb epizódot! :)
most posts by TM
0
2009. február 17., kedd 23:05
6697
Igen :( Állítólag voltak is zűrök már a színésszel, rendőrségi eset is, no meg 7-8 év után, azt hiszem sajnos érthető módon, a színészek is elfáradnak. Egész sokáig tartotta magát a CSI, az első komolyabb távozó a 8. évadban ment el, míg a két testvérsorozatban 1 vagy 3 év után is volt távozó. Mindig szomorú, ha egy régi "ismerős" távozik :(
0
2009. február 17., kedd 23:05
5023
a legtöbb sorozat ami ilyen sok részt megél általában így jár, a szereplők megunják vagy új kihívást keresnek. ez mindig így van. mikor a SG1 ben RDA -ból tábornok lett nemsokkal utána hagytam abba a sorozat nézését. mondjuk a szívek szállodájából nem lépett le senki.
0
2009. február 17., kedd 23:00
7252
Nem tudok magamhoz térni a ma esti "A helyszínelők" vége után... ezt most miért kellett?!? Sorra távoznak a régi ismerős arcok... ki így, ki úgy. :-((((
0
2009. február 17., kedd 22:54
5023
VAJ=BTTF. csak angolul!!!
0
2009. február 17., kedd 22:50
40
VAJ ?? az mi??
0
2009. február 17., kedd 21:51
729
Lehet tudni valamit J.J. Abrams újabb agymenésének hazai sugárzásáról? Fringe
0
2009. február 4., szerda 19:27
7271
Na, igen, erre számítok én is. Az első rész számomra kellemes csalódás volt, de rohadtul az volt az előérzetem (ezexerint nem alaptalanul), hogy a folytatások minősége zuhanni fog. De ez szerintem törvényszerű, ha csak nem minisorozatról van szó.
0
2009. február 4., szerda 11:42
4956
Igen a VAJ volt a másik rejtély, illetve nekem a LOTR és a Star Wars epizódok rövidítései. :-)
0
2009. február 4., szerda 11:19
5023
nálam csak The Sarah Connor Chronicles-t jelent a TSCC! :D mert a rendes címekor TTSCC lenne. :D
nekem a BTTF és VAJ-al volt sokáig problémám.
0
2009. február 4., szerda 10:37
4956
TSCC= Terminator Sarah Connor Chronicles? Csak, hogy az olyan földi halandók is megértsék, mint én.
0
2009. február 3., kedd 22:35
5023
húúú de egy fos lett a TSCC szinkronja :((((((
az első évad még egész tűrhető, mert van értelme, hogy mit miért csinálnak, de a második évadban már nem vágom, hogy mit akartak kihozni a készítők.
0
2009. február 3., kedd 22:27
52685
Lesz ez még késő esti kezdésű vagy vasárnap délutáni matiné. Majd ha már lement tizenegynéhány rész, s érdektelenség üti fel a fejét, akkor elpakolják kevésbé frekventált hirdetői műsorsávba. Az első rész becsapós, mert abban még volt némi pénz látványra, de aztán majd jönnek a "dumálós-epizódok" amelyek mindenhová valók, csak nem egy Terminator-cimkéjű frencsájzba.