Keresés

tévés ajánló

2009. január 4., vasárnap 19:27
Csatlakozok Ásványvízhez és Tadam-hoz. Sajnos nálunk a kábeltévén nézhetetlen a képminőség, felvenni felvehettem volna, de az is inkább rádiós előadás lett volna. Én is keresném akkor ezt a filmet, s akkor már az Álom luxuskivitelben-t is, köszi előre is :)
0
2009. január 4., vasárnap 19:25
Sajnos a film egy héttel korábban lett műsorra tűzve, mert jövő héten jön a TV Tuner kártyám, és akkor én rögzítettem volna. :-) De egyelőre még nem. Szóval, én is keresném ezt a filmet, hátha valaki rögzítette. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 4., vasárnap 19:23
Hölgyek, Urak!A Hogyan lopjunk egymilliót c. filmet, nem rögzítette valaki véletlenül dvd-re? Én is szerettem volna, de sajnos közbejött valami. Valaki esetleg? :) Megbeszélnénk...:)
0
2009. január 4., vasárnap 14:58
Plussz

M1 - 17.00. A pingvinek vándorlása

TV2- 16.05 Lesz ez még így se (bár reklámokkal széttépve és nem eredeti hanggal nem az igazi, de nem fogom megállni, hogy ne nézzem meg megint....:)
0
2009. január 4., vasárnap 13:43
ma (2009. 01. 04.)

m1, 22.35:
Született július 4-én
Talán az eredeti szinkronnal.

m2, 21.00:
Párizs, Texas
Wim Wenders filmje 1984-ből.

m2, 02.55:
A Paradine-ügy (Gregory Peck, r.: Alfred Hitchcock)
"A kevésbé ismert, kíváló színészi játékot, nagy sztárokat felvonultató, Hitchcock rendezte történet egy ügyvédről szól, aki beleszeret a férje meggyilkolásával vádolt szép hölgy-kliensébe, Mrs. Paradine-be." (port.hu)

ZoneEuropa,
20.00: A misszió (Robert DeNiro, Jeremy Irons, Liam Neeson)
22.10: Játsz/ma (Sean Penn, Michael Duglas, r.: David Fincher)
0
2009. január 4., vasárnap 11:39
Igen, az. Mestermunka. És egyben azért is jó, mert nagyon érdekes és szórakoztató. Hepburn csodaszép nő volt, sajnálom, hogy nincs már. :-(
A szinkronhangja is remek találat.

Köszi, lassan gyógyulgatok. :-)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 4., vasárnap 11:16
Nagyon örülök, ha célt ért az ajánló Nálad is, aki eddig ezek szerint még nem ismerted a filmet. Na, ezért a gratulációért már megérte megemlíteni, hogy végre újra vetíti a tv. Én is megnéztem természetesen és ismét nagyon jól szórakoztam rajta, aztán miután vége lett és tovább kapcsolgattam más adókra, ahol mindenfele lőttek, öltek, a jó ég tudja, mit csináltak, akkor végképp nagyra becsültem az M2-t, hogy bemutat ilyen értékfilmeket! (Szilveszter napján az Álom luxuskivitelben-t vetítették) Bízom benne, hogy jön a többi Hebpurn - mozi is.

Ugye, ahogy a szobrot ellopják, az valami zseniális? :)) No meg a szinkronhangok! Igazi, mestermunka szinkron is, nem holmi "csapjuk össze gyorsan időre" - meló.

Nagyon örülök, hogy tetszett a film és jobbulást!
0
2009. január 4., vasárnap 11:04
Kedves Rainbow!

Hálásan köszönöm Neked ezt a remek filmajánlót, ugyanis betegségem ellenére is sikerült 2 órát kikapcsolódnom, csak a filmre koncentrálni. Remek vígjáték egy gyönyörű Hepburn-nel és egy fiatal Peter O Tool-lal. Szórakoztató, vicces, nagyszerű.

Köszi Rainbow még egyszer!
0
2009. január 3., szombat 13:54
Ezt az ajánlót egy kicsikét most Csabagának dedikálom, de természetesen ugyanúgy szól mindenkinek.:)

Ma este, 21.00 M2 - Hogyan kell egymilliót lopni?
Főszerepben:Audrey Hepburn és Peter O Toole

Meg is van az esti program.:)
0
2008. december 14., vasárnap 21:14
OSCAR!!!!!!!!!!!!
0
2008. december 14., vasárnap 21:02
" - Hogy halt meg?
  - Ráléptek az ujjaira.
  - És belehalt?
  - Bele, pedig nagyon kapaszkodott az ablakpárkányba..."
:)
0
2008. december 14., vasárnap 20:57
"Nézd már! A kicsi Anthony! Egy bazi járgánnyal!!!" :-)))
0
2008. december 14., vasárnap 18:57
Viszont akinek nincs meg az a film ami az RTL-en lesz december 29.-én hétfőn 19:30-tól és tudja magáról, hogy a szilveszteri alapozást már a hét elején elkezdi, az már MOST izzítsa be a DVD felvevőt/videót. A címét ennek sem árulom el tessék meglesni :)

azért egy kis segítség, egy mondat a filmből:

-Hagy nem menjek ki főnök! Ha kimegyek elveszítem a fonalat!

aki ennyiből nem tudja magára vessen :)))))))
0
2008. december 14., vasárnap 18:55
Csak nem a Kis Vuk lesz? :D
0
2008. december 14., vasárnap 18:29
ez tv ajánló de inkább megkímélném az embereket ettől a förtelemetől. tehát aki nem néz tv-t annak nem lesz gondja, de aki igen az NAGY ívben kerülje el az RTL-t december 24.-én este 19:00-től 20:20-ig.
0
2008. december 6., szombat 18:50
Ma 22:15 M1 IF-Ha!!!!!!
0
2008. december 3., szerda 23:15
Tűzoltós-vicces-családi drámás-káromkodós-jövőre megjelenős-Denis Leary-s kezdőepizódja ma este 1.15-kor az rtl-en. Info:
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=8983144&i_where=1&i_where_tv=1
0
2008. november 21., péntek 17:48
„...aminek azért akadt örvendője...”

Kedves TM!

A fenti idézet célszemélyét nem lehet eltéveszteni, ezért szeretném egy rövidke reagálás erejéig megtörni a kettőnk között jó ideje fennálló kommunikációs moratóriumot. Nem gondolom, hogy Hamsy cikizni akart volna (én legalábbis nem annak értelmeztem), s jómagam sem ugrásra kész kárörvendőként vetettem magam a hozzászólására. Jobb időkben az ilyesmit elintéztük egy szmájlival, akkor is, ha a poén nem volt túl jó. Azóta ugyan sok víz lefolyt a Dunán, nyilván mi sem azok vagyunk már, mint voltunk, de azért bizonyos dolgokat olykor érdemesebb lenne a régi attitűddel fogadni. Színpadiasan fogalmazva: nem vagyunk ugyan barátok, de ha jól tudom, ellenségek sem.

További jó fórumozást!

Tony
0
2008. november 21., péntek 17:10
Nem minden este, csak ma. Ha érdekelt is volna a dolog, nem csak zsenge cikizésnek szántad volna - aminek azért akadt örvendője - akkor 3 hozzászólással lejjebb is olvashattál volna erről az eseményről, s ott szerepel a "péntek", vagyis a mai nap, mint sugárzási időpont. Segítek, ha legközelebb látsz ilyen ajánlót, és nem lesz benne napmegjelölés, akkor az arra a napra vonatkozik majd, amikor a bejegyzés íródott. Sajnálom, hogy túlbecsültem az írásom olvasóit, legközelebb jobban szájbarágom.
Gondolom a film nagyon érdekel, ezért mindenképp ma kapcsold be a tévét, mert holnap este már nem ez lesz műsoron!
most posts by TM
0
2008. november 21., péntek 16:01
Egyébként e film kapcsán hadd említsem meg a Kubinyi Katalint játszó vonzó GUDRUN LANDGREBE nevét is (mivel alant nem szerepel), aki a TESTEK CSÁBÍTÁSA (1983) című dráma prostituált szerepével vált ismertté (az eredeti cím – Die flambierte Frau, vagyis A flambírozott nő, utalás a mű végkifejletére), és a REDL EZREDES-sel egy időben eljátszotta Gyöngyössy Imre YERMA című Lorca-adaptációjának címszerepét is. (A filmet Oscar-díjra jelölték, de nem került be a Top 5-be, ami tulajdonképpen érthető is.) Említésre méltó még Liliana Cavani BERLINI ÜGY (1986) című filmjében nyújtott alakítása is.
0
2008. november 21., péntek 15:56
Ismétlés a tudás anyja vagy kije... :)
0
2008. november 21., péntek 15:52
wow, nem semmi az m1, hogy minden este leadja ezt a filmet az idők végtelenségéig :)
0
2008. november 21., péntek 14:21
Legjobb idegennyelvű filmként Oscar- és Golden Globe-díjra jelölték, a BAFTA-díjkiosztón nyert is, ezenkívűl Cannes-ból a zsűri nagydíját hozta el Szabó István 1985-ben magyar-osztrák-német koprodukcióban készült filmje, melyben a Mephistóból megismert Klaus Maria Brandauer mellett többek között Armin Müller-Stahl, Hans Christian Blech, Mensáros László, Udvaros Dorottya, Eperjes Károly, Gálffi Lészló, Bálint András, Benkő Gyulla, Major Tamás, Rátonyi Róbert, Szakácsi Sándor, Rudolf Péter és sokan mások játszanak kisebb-nagyobb szerepeket

REDL EZREDES

m1 23:15
most posts by TM
0
2008. november 15., szombat 23:52
A Hanussen is volt pár héttel ezelőtt.
most posts by TM
0
2008. november 15., szombat 23:30
Jó hír! Megyek és nézem. A film németországi kiadását ismerem, ám a magyar hang nem került rá, ezért nem is vettem meg. A Bizalom, a Mephisto, a Redl ezredes és a Hanussen valóban a hazai DVD-forgalmazás legnagyobb adósságai. :(
0