Keresés

tévés ajánló

2008. január 6., vasárnap 19:23
Január 10 - csütörtök, RTL Klub 21.10 Oscar (Stallone -féle)
Valaki rögzíti????????? Naggggggyon jó lennnnneeeee!
0
2007. december 31., hétfő 15:05
Az leginkább Bryan Ferry, ugye? :)))
0
2007. december 31., hétfő 14:12
Az este legjobbja:

m2 21:30 Disco disco

Énekesek és együttesek paródiája, előadják színészek, műsorvezetők és táncosok.
Boney M.: Szabadi Edit, Bán Teodóra, Keveházi Gábor, Pálos Zsuzsa. Plastic Bertrand: Paudits Béla; Donna Summer: Hernádi Judit; Brian Ferry: Benkóczy Zoltán; Patrick Hernandez: Lukács Sándor; Baccara: Mányai Zsuzsa és Csala Zsuzsa; Suzy Quatro és Chris Norman: Pogány Judit és Balázs Péter; Rod Stewart:Tahi Tóth lászló; Tina Turner: Csongrádi Kata; Demis Roussos: Márkus László; ABBA: Knézy Jenő, Takács Mari, Kudlik Júlia, Murányi László; Amanda Lear: Harsányi Gábor.

Majdnem 30 éve láttam először és utoljára ezt a szenzációs paródiaműsort, számomra ez az mtv idei ajándéka. :)
most posts by TM
0
2007. december 31., hétfő 13:06
Csak nem te is?
Zsepik és én most Bean-t nézünk..
0
2007. december 31., hétfő 13:00
Tudom miről beszélsz! :-)
0
2007. december 31., hétfő 12:58

Tv2-őn most megy a Mr. Bean, eredeti szinkronnal.(Verebély Iván és Forgács Gábor)
0
2007. december 31., hétfő 12:56
Én a Karácsonyt töltöttem Neocitrannal meg bedurrant szemmel... élmény volt. És az influenza még csak most kezdi hódítását... :S
0
2007. december 31., hétfő 12:13
Köszönöm! Áttüsszögöm magam 2008-ba és irigylem azokat, akik ma meg tudják élni a Szilvesztert. Én pzs-kkel, NeoCitrannal és lázmérővel bulizok. Na, ezt csináljátok utánam.:)))
0
2007. december 31., hétfő 12:08
Jobbulást Rainbow :)
0
2007. december 31., hétfő 11:43
Ismét sikerült rendeltetésszerűen használnom a port.hu-t. Mazsoláztam kicsit a kínálatból:
11.05. -kor azaz mindjárt kezdődik az E-on Kézilabda Gála összefoglalója a TV2-n, utána 11.55-kor a Mr.Bean ( a katarsztrófafilm...:)
14.50-kor RTL Klubon Jákob Rabbi, de ugyebár az új szinkronnal, az szinte tuti. /sajnos/
14.20-kor M2 - Három férfi és egy mózeskosár (ez az eredeti francia!!)
és egy esti
19.40. TV2 -Médiacápa :))
A hozzámhasonló vörös orrú Rodolfoknak, akik betegen, ágyikóban töltik a Szilvesztert legalább egy kis szórakozás... A dvd-k mellett, persze.:))
0
2007. december 30., vasárnap 20:13

Nagyon úgy fest! Szép estét! A film már adott :-) !
0
2007. december 30., vasárnap 20:02
:) Pedig csak rendeletésszerűen használtam a port.hu-t.:)))
Ezekszerint - csakúgy, mint én - te is tv-zel este 8-tól is...
0
2007. december 30., vasárnap 20:02
:) Pedig csak rendeletésszerűen használtam a port.hu-t.:)))
Ezekszerint - csakúgy, mint én - te is tv-zel este 8-tól is...
0
2007. december 30., vasárnap 19:20

Köszi Szivárvány!
Olyan színeket hoztál ezáltal a mai napomba amiket eső után mutatsz az égbolton! És még hátra van egy :-) ! Lassan helyet kell neki csinálnom a merevlemezen !
0
2007. december 30., vasárnap 18:10
Valakinek nincs meg a Fehér Agyar c. film? Naná, hogy tegnap megint lemaradtam róla. :-((((

Írjon mailt, akinek megvan.

orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. december 30., vasárnap 16:59
Szegényeknek sok szinkronjuk már úgysem "fut"... DE ez a film! Isteni!
0
2007. december 30., vasárnap 16:28

Hát igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viva Pannónia!
0
2007. december 30., vasárnap 16:13
EREDETI!!!!!!!!!!!!!! (De Kiss Mari a hang, mindegy, eredeti!!!!!!!!!)
0
2007. december 30., vasárnap 15:49

Olyasmi mint a puding próbája az evés! Itt meg a fülelés :-) ! De Isten  valamint a Film- és szinkronvilág egyéni és anyagi útjai kifürkészhetetlenek................
0
2007. december 30., vasárnap 15:22
Igen, igazad van, őt is illendő lett volna említenem. Hiába áll itt a polcon a dvd és hiába éppen ennél a filmnél fontos, hogy eredetiben hallja az ember, ahogy Eliza egyre jobban és jobban (szebben és szebben) beszél, olyan tökéletes a magyar szinkron, hogy ezt a mai bemutatót nem szabad kihagyni!!!!
Ami a Mi van, dokit illeti, hamarosan kiderül, de tény, ha Streisand hangja nem az eredeti - jól emlékszem, hogy Almási Éva volt?? - akkor felejtős a film. ( Bízom benne, hogy nem teszik úgy tönkre, mint a Jákob Rabbit. Is.)
0
2007. december 30., vasárnap 15:18

RTL-KLUB-on eredeti szinkron néha néha :-( ! M2-n viszont szerintem közel 100%! Ja, és Sinkovits Imre? Őt se feljtsük el soha!!!!!!!!!!!!
0
2007. december 30., vasárnap 15:08
Ma, 15.05 - kor, azaz egy óra múlva Mi van, doki? - Az RTL Klubon. Kicsit izgulok, hogy eredeti szinrkonnal legyen....
Ugyancsak ma, 20.00 - M2 - My fair lady - Ugyan megjelent dvd-n, de Igó Éva szinkronjával mégis érdemes újra megnézni!
0
2007. december 24., hétfő 9:51
Röviden a legjobb produkció az ünnepi kínálatban:

TV2
Dec. 25 19:00

Shrekből az angyal (Shrek the Halls)

November 28-án mutatta be az amerikai ABC televízió azt a fergeteges 21 perc hosszúságú ogre-különkiadást, amit Angliában ma láthatnak kicsik és nagyok, nálunk pedig holnap tűzi műsorára a TV2.

A szokásos nyafi, hogy mi ez, minek ez, meg egyéb kifogások már felütötték fejüket. Úgy gondolom, hogy az alkotóknak semmit nem kell magyarázkodniuk. Kitaláltak valamit, amiből mára klasszikus mese vált, klasszikus figurákkal. Shrek már nem rókabőr, hanem olyan része az animációs kultúrának, mint Miki egér, ezért nem azzal kell foglalkozni, hogy már megint miért van itt. Itt van és itt is fog maradni, pont. Tessék hátradőlni és élvezni a show-t! :) Lehet, hogy a harmadik rész nem úgy sikerült, mint ahogy egyesek várták, ennek viszont "csak" egyetlen oka volt: a forgatókönyv. Furcsának tűnt, hogy két-három év alatt nem sikerült acélosabb, fordulatosabb sztorit összeütniük, mert egyébként teljesen rendben volt minden, a technika pedig már lélegzetelállítóan tökéletes látványt nyújtott.
Nos, a rajongóknak s a nem rajongóknak jelentem, nincs válság, nem fogyott ki az ötlet Dreamworkséknél, ez a minifolytatás a maga cseppnyi terjedelmével bőven veri az ezt megelőző harmadik folytatást! Jómagam vagy tízszer láttam, de mindig fedeztem fel benne újabb gegeket.
Saját felelősségre megtekinthető a YouTube-ra három részletben felkerült angol nyelvű változat (amíg le nem szedik), akik viszont a nem kevésbé szórakoztató magyar szinkronnal néznék meg, azok várják meg a holnap esti vetítést! Mindkettő garantáltan nagy élmény!

Smelly Christmas! :)

most posts by TM
0
2007. december 23., vasárnap 14:56
ma 14:15kor M1en Hóvirágünnep (Slavnosti snezenek) Menzeltől és Hrabaltól.
0
2007. december 22., szombat 14:08
Ma este 22:00 HBO

Fedőneve: Donnie Brasco
0