Keresés

tévés ajánló

2007. április 26., csütörtök 19:51
:-)))))))))))
0
2007. április 26., csütörtök 19:34
;-)
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 19:33
Ha én is bunkó leszek hozzád, akkor nekem is küldesz majd beszerezhetetlen dvd borítókat?
Előre is köszi! :-)))))
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 19:26
Hol és mikor lesz a Veszett a világ?
0
2007. április 26., csütörtök 18:37
Sehol nem írtam semmi ilyet! Brown irogatta nekem, ami nem esett jól, de nem szóltam.
Ennyire nagy gond, hogy nem szeretem?
0
2007. április 26., csütörtök 18:22
Ok, ha bunkó vagyok, akkor az vagyok. Csak akkor ne irogass nekem emileket és ne kérj beszerezhetetlen dvd borítókat, amik esetleg csak nekem vannak meg.
0
2007. április 26., csütörtök 17:59
No, akkor kezet rá, erre iszunk! :-)))
0
2007. április 26., csütörtök 17:52
Belegondolva, lehet, hogy nem neked írtam meg, hanem valaki másnak, amit Te esetleg nem olvastál. Fene tudja, de nem szerettem. Nem fog hiányozni. :)))
Semmi gond, tudtam, hogy jóindulatú ember vagy, mondom egy heppet el lehet Neked nézni.
0
2007. április 26., csütörtök 17:29
Szia Rosszkutyusz!

Sajnálom, ha megbántottalak volna ezzel, nem volt szándékos, sajnos, nem emlékszem, hogy szóvá tetted volna, mindenesetre most bocsánatot kérek ezért.
Mea Culpa!
0
2007. április 26., csütörtök 16:34
hát, AvPt pár napja elkezdtem újra nézni. fáradtság és érdektelenség miatt a feléig jutottam (tudni kell, hogy ez volt az egyike annak a két filmnek, aminél nem bírtam kivárni a hazai premiert... gondoltam majd a jó képminőség és a szép hang majd segít). így pár évvel később nézve összeállt, hogy mi lehetett a baj. se az alien, se a predatorban nem volt kikacsintás az előző részekre. mindegyik rész külön is nézhető és élvezhető. Egyik sem hajtott fejet a nagy öregek előtt utalásokkal, mert nem volt rá szükség (igen, imádom az Alien4et is, bár az inkább egy francia egzisztencialsita kamaradráma a szememben -ugye ott vannak a tudósok és az őket segítő katonák, akik feláldozzák fajtájukat és a kalózok, akik feláldozzák fajtársaikat, de emberek, az embernek kinéző és emberi érzésű android, az embernek kinéző hive tudatú alien, a hibrid alien/ember, a hibrid királynő, az alienek és az ember álodzatok... na most akkor kit is sorolunk emberinek, és mi alapján?:)-, a predator2ben pedig a feka kemény zsaru méltó ellenféllé válik). volt kellő mennyiségű vér az erőszakos jeleneteknél, mert mind a hat filmre ráillett a sci-fi/horror jelző. túl sok a karakter, akikre koncentrál, egész egyszerűen kit érdekel, hogy él-e vagy sem. Nincs vér, na ez olyan, mintha az Alieneket nem Giger álmodta volna meg. A kamerakezelés, ami az Event Horizon nagy erőssége, itt gyenge közepes, az alien és predator "nagy" csatája ennek következtében unalmas (ez spojleres is lehetne, de úgyis mindenki tudta hónapokkal előre, hogy lesz benne). nem csak a rázással van gond, egyébként is... gondolom a vágatlan verziónál lehetne ezeket is látni, illetve nem lenne mindenhol lehetetlen ráközelítés, orrbaszájba nagytotálozik. az elején a pingvines rész forgatásánál kellett volna kidobni az egész forgatókönyvet a fenébe... könyörgöm, ez nem egy hatodosztályú tinifilm, ahol azzal ijesztegetünk, hogy zörög valami, és jön az alien de mégsem... de még mielőtt az alienek felbukkannának, illetve az előzmények nem ismeretében sejteni lehetne, hogy mi lesz itt. mérges voltam amikor először láttam (mozi ezekután természetesen skippelve lett, pedig nagyon el akartam rá menni). most másodszorra dvdn ment, valamennyie énis megnyugodtam... de ne már, az AvP2 játéknak ennél ezerszer jobb története volt (mondjuk pár éve egy netes újság a legjobb horrorjátéknak választotta meg... és igen, azon volt rész amikor rendesen be voltam parázva... aztán megnyugodtam, mert félve nem lehet célozni:)). ha volt is lelke a filmnek, a vágóasztalon odaveszett. a dvdről meg annyit, hogy eléggé olcsón sikerült beszerezni, és gyönyörű a tokja... valamint gyönyörű a királynő a piramisos jelenetekben. na csak emiatt tagja a gyűjteményemnek.

igen, az ágyjelenetes dolog először a péntek13ban volt kiváltó ok, bár a halloweenben megteszik az előzményekben. mindenesetre rémesnek tartom, hogy mennyire nem bírta egy film sem átlépni a műfaj határait.

igen, a Van Damme filmek nagyrésze felesleges, de engem kifejezetten zavart, hogy ezt kötelezően bele kellett rakni, anyám meg mindig elküldött aludni:) úgy, hogy pl stallone és Schwarzi filmeknél ilyen baj nem volt.

Hát, ha valami bődületesen rosszat akarsz látni, akkor irány a turkáló, szerezd be a mélyen az erdőbent. bődületesen rossz egy film. a démonoknak csak az előzetesét láttam, de az inkább volt vicces, mint horroros... okés, kell némi beleélés, meg valószínűleg a filmbe beleélve magad akár még horror is lehetne... de amikor megláttam a világító szemű mozgó holtakat, én kishíján ledőltem a székemről:) audiokommentár mit tud plusszba?
0
2007. április 26., csütörtök 16:23
Na jó, akkor én ezentúl már biztosan nem foglak lefitymálni... :))
0
2007. április 26., csütörtök 16:16
De azt szeretem. A Vaterán családnévként azt adtam meg, hogy Bádogi. :))) De a Hutyusz az oly primitív, mint a fityma.
0
2007. április 26., csütörtök 16:11
Öcsém, hát akkor a Bad Doggy (copyright by field!!!) se oké? :))
0
2007. április 26., csütörtök 16:05
Szállóige, pedig utálom, mert bunkóság, ha nem azt használják, amit én választok. Anno mondtam is brownnak, de a füle botját se mozgatta, hát, ha neki tetszik ez, mit tegyek.
0
2007. április 26., csütörtök 16:02
Igen, az már megjelent, és szerintem is nagyon jó!
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 15:48
A legjobb a Sorsjegyesek. Vagy azt már kiadták?
0
2007. április 26., csütörtök 14:32
A dvd-n kiadatlan Nicolas Cage-filmek közül a legjobbnak tartott LAS VEGAS, VÉGÁLOMÁS többszöri Zone Europa-vetítés után vasárnap este/éjjel a TV2-n lesz látható.
most posts by TM
0
2007. április 26., csütörtök 14:29
Na most lapoztam végig:
szóval, néhány érdekesség a következő két HÉT műsorajánlatából.

OTTHONOM IDAHO
VESZETT A VILÁG (Lynch rajongók, figyelem!)
KAMASZKOROM LEGSZEBB NYARA

Más érdekeset egyelőre nem találtam...
0
2007. április 25., szerda 19:34
Szióka field!

Nincs tv újságom és nem nézek tv-t sem :) Ergo a műsorokat sem nagyon figyelem, teljesen leszoktam, pedig pár évvel ezelőttig tv függő voltam, amit mst felváltott az internet. :)))

off: a Hutyusz szállóige lett :)
0
2007. április 25., szerda 14:18
Nem hangzik jól? Képzeld, amikor még csinálják is... :))

Na de ne offoljunk!
0
2007. április 25., szerda 12:53
Folyt a kövezetre? Huh, nem hangzik jól. :)))
0
2007. április 25., szerda 12:47
Szia Hutyusz!

Lehet, hogy azért, mert már akkor is süket voltam. :))

P. S.: Most jöttem a fülészetről, indulok melózni, folyt. köv.
0
2007. április 25., szerda 12:07
Itt zokog valaki, aki szintén ott volt, csak nem vetted észre. :)
0
2007. április 25., szerda 9:51
Szia Proci!

Hú, az ALIEN VS. PREDATOR mekkora csalódás volt! Így elkúrni egyszerre két jó filmből adódó lehetőséget! Ezt a böszmeséget! :))

A mellvillantás és az ágyjelenet szerintem nem volt azért teljesen felesleges a PÉNTEK 13-ban, hiszen ahogy azt később a SIKOLY-ban találóan megfogalmazták, csak a "szüzek"-nek van esélyük a túlélésre, hiszen a tettest éppen a kamatyolás borítja ki, hiszen anno a fiatalok is kamatyoltak, ahelyett, hogy az ő magzatára felügyeltek volna. Mondhatni, ha nincsenek szeretkező fiatalok, nincsen film se... :)) A Van Damme-filmekben meg annyi minden felesleges, olykor maga az egész film is... :))

A rossz filmeket én is szoktam szeretni. Emlékszem, volt barátnőmmel szétröhögtük magunkat az olyan "komoly" filmeken, mint a VÍRUS vagy a WATER WORLD. Rosszkutyusz komámmal is sok olyan filmet láttam, ami szólóban kínszenvedés lett volna, de közös filmnézés alkalmával élvezetes szórakozás. Ilyen volt például – a horrornál maradva – a DÉMONOK mindkét része, melyekben nagyon vicces volt az erőlködés, hogy ijesztőek és félelmetesek legyenek. Az élvezeti faktort a magyar audiokommentár fokozni volt képes... :))
0
2007. április 25., szerda 9:39
Jó reggelt Angelus!

Tessék figyelmesebben nézegetni a tévéújságokat! A VÁGY TÖRVÉNYE néhány hete (2-4 hónapja?) volt az m1-en. Igaz, nem írtam hozzá ajánlót... :)
0