Ez ugyan nem ajánlás, ráadásul már adásba is került, csak nem igazán tudtam eldönteni, melyik topikba írjam. Sőt mi több, igazából semmi fontos, csak mint érdekességet említem meg. Hátha vki felhomályosít :-)
Prison Break mai epizód: (SPOILER - hátha vki rögzítette és utólag tekintené meg)
röhejes volt látni, hogy az eddig precízkedő forgatókönyvbe ilyen blődség csúszhat. Lehet, hogy korábban is volt már ilyen, csak én nem vettem észre. Szal, miután Linc Burrows fia belelöki a kútba a csúnya kopasz bácsit, az ember alatt beszakad a lécekből tákolt aknafedél, pár perccel később a másik két csúnya bácsi fogja az "aknafedőt" (stikában összetákolták újra, vagy több is volt a földön?), és ráhúzza a likra, gondolván, hogy ezzel elintézték a riválist, majd biztos meghal. Mér nem lőtték fejbe? Mér gondolták, hogy nem tud mást is odahívni a mobilján, ahogyan őket?
Amúgy nem rossz a széria, de ilyenek miatt nálam kezdi hitelét veszteni. Ámbátor, lehet, hogy feleslegesen aggódom, a köv. részben kimagyarázzák úgyis.