Keresés

tévés ajánló

2006. december 30., szombat 18:59
Láttam, zseniális még mindig! :-)
Egyidőben adták Az álomcsapattal (Viasat). :-(
0
2006. december 30., szombat 18:43
Már láttam a TV2-őn szinkronnal. Legközelebb már csak eredeti nyelven, 5.1-ben, szélesvászonban, magyar felirattal vagyok hajlandó újranézni...

Vajon mikor fog eljönni ez a nap?
0
2006. december 30., szombat 15:36
Január 1-jén hajnali 6kor Miyazaki A vadon hercegnője címűje a TV2-n! Aki még/már ébren lesz, vagy valahol a határán, és nem látta, vagy újranézné, ki ne hagyja!

Ma késő este meg Ford Fairlane kalandjai az RTL klubon!
0
2006. december 30., szombat 14:46
Ma 14:45-kor az RTL-en KINCSVADÁSZOK - THE GOONIES!!
0
2006. december 20., szerda 17:00
Ma 22:45-kor Fehér Hőség címen fog menni a White Heat (dvd-s címe Megszállotság), igazi filmrajongóknak kötelező !
James Cagney legjobb filmje, kitűnő gengszterfilm, kiemelkedve a kor klasszikusai közül.
0
2006. december 18., hétfő 16:19
Én belealudtam ebbe a "műremekbe", cirka a 22. percnél(akkor volt reklám)...
Noah barátunk maradhatott volna a fehérköpenyes Carter doki figurájánál, mintsem, hogy belebújt egy újabb(lásd még Richard Chamberlaint Allan Quatermain-ként)Indiana Jones- epigon bőrébe...
Nem áll jól neki.
0
2006. december 17., vasárnap 23:46
:-)
0
2006. december 17., vasárnap 23:10
Nem nagyon nézek tv-t mostanában... Nem tudom már nyugodtan végignézni a reklámokat, mert folyton filmbetétekkel szakítják meg őket!
0
2006. december 17., vasárnap 23:03
Hú, most lett vége a Noah Wyle nevével fémjelzett Titkok könyvtára 2-nek.
Kínzás ez a film, az első résznél is rosszabb, nem is tom, miért szenvedtem végig. Biztos egy Mazo Pista vagyok. :-)
0
2006. november 27., hétfő 1:08
Igen, a Marabuntát láttam. Én szeretem az ilyen ócskaságokat, annyira ki tudnak kapcsolni :)
De most tényleg megyek, jó éjszakát!
0
2006. november 27., hétfő 1:01
Ilyenkor kifejezetten pihentetnek ezek a minősíthetetlen szemetek :)
Bár kis bűntudatom van, hisz a Királyi TV-n egy Agatha Christie - adaptáció, a konkurencián meg a Diploma előtt megy. Annyi baj legyen :D

Mellesleg egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez a mű alapjaiban rengeti meg a vágás művészetét. Volt, hogy a főszereplő egyik félmondatába úgy vágtak bele, hogy az még véletlenül se tűnjön - bocsáss meg Uram - eredeti koncepciónak, szigorúan amatőr és gagyi legyen.

Na, inkább elmegyek szundikálni. Jó éjt!
0
2006. november 27., hétfő 0:52
Különben a film címe Oroszlánbarlang, főszereplő Stephen Dorff, de feltűnik benne Bob Hoskins, továbbá Gyabronka József, Görög Zita és Szabó Győző is. Íme ezen szuperprodukció Port.hu-s adatlapja: http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=4533296&i_where=1&i_where_tv=0
0
2006. november 27., hétfő 0:47
Az RTL-Klubon most kezdődött egy vérbeli amcsi B-film-nek látszó vérbeli magyar-amcsi ZS-film. Történetünk szerint az orosz katonák kivonulása után egy Dáriusz nevű orosz mókusképű kopasz maffiagóré veszi át a budapesti alvilág irányítását. Fél Budapestet rombadönti rosszarcú haverjaival, így a belügy az FBI segítségét kéri. A tengerentúli srácok egy magyarajkú ürgét küldenek a "Balkánra" (aki mellesleg filmünk főszereplője és film-noirba illően narrálja a sztoirit). Barátunk hamarosan rájön, hogy Dáriusz abból keresi a kenyerét, hogy magyar szerencsétleneket csempész át a határon, akik egy jobb élet reményében "disszidálnak". Persze a rendőrök gyakran elkapják az ilyen szállítmányokat, és különös kegyetlenséggel rángatják le a menekülteket. Gergényi szambázna a sírjában, ha ott lenne. De hoppá, a sztori közben megy tovább! Tehát a Brad Pitt arcú FBI-os magyar fogdmeg már a történet elején összeszűri a levet egy nem túl szép csajjal, de ez talán mellékes is, ugyanis a következő jelenetben az alkotók forradalmian újszerű vágástechnikát alkalmazva mutatják be, ahogy egy másik csaj próbál kiszökni egy szobából.
Lényegében újabb fos, de megnyugtató a tény, hogy most csak Amerikából járatnak le minket, és nem Fligeauf kísérletezik ezzel.

Egyébként sűrűn figyeljétek az RTL-t, ilyentájt sokszor lehet látni ilyen magyar-amerikai szarokat, a múltkor például egy hasonló borzalomban verték szarrá Árpa Attilát. Szenzációs volt!
0
2006. november 20., hétfő 14:54
Hát igen, nagyon furcsa volt a magyar hang. Egyszerre néztem ezt, és a Strangelove-ot.
0
2006. november 20., hétfő 14:27
Renmek volt Józsa Imi és Udvaros Dorottya magyarhangjával a film :(
0
2006. november 19., vasárnap 22:05
Szerintem még jó program a Duna TV-n 21:45-kor kezdődő A vágy villamosa is Vivien Leighttel és Marlon Brandoval a főszerepben.   :-)
0
2006. november 19., vasárnap 21:57
Ma 21:35 M2

Dr. Strangelove, Stanley Kubrick filmje.

Előtte portréfilm, de az már fél órája megy :(
0
2006. november 9., csütörtök 9:17
Igen-igen, én is erre gyanakodtam. De azt az aknafedőt akkor sem értem. Biztos gyorsan összekalapálták, csak épp akkor mentem ki a konyhába vagy pont pislogtam. :-)
Amúgy nekem is egyre jobban tetszik, de a télakoló filmek között még mindig a Remény rabjai a No.1.
0
2006. november 9., csütörtök 2:18
Úgy gondolták, hogy az életben nem fog arra járni más. A mobil meg le fog merülni, vagy talán már le is merült.
Én ma láttam a 2. évad 10. részét. Talán nem nagy spoiler, hogy ez a szezon már több  helyszínen játszódik, és ebből adódóan több szálon fut a cselekmény. Megváltozott egy kicsit a történet jellege, idegenkedtem is ettől, de most már ismét tetszik. Még mindig izgalmas, és fordulatokban gazdag.
most posts by TM
0
2006. november 9., csütörtök 0:42
Ez ugyan nem ajánlás, ráadásul már adásba is került, csak nem igazán tudtam eldönteni, melyik topikba írjam. Sőt mi több, igazából semmi fontos, csak mint érdekességet említem meg. Hátha vki felhomályosít :-)

Prison Break mai epizód: (SPOILER - hátha vki rögzítette és utólag tekintené meg)
röhejes volt látni, hogy az eddig precízkedő forgatókönyvbe ilyen blődség csúszhat. Lehet, hogy korábban is volt már ilyen, csak én nem vettem észre. Szal, miután Linc Burrows fia belelöki a kútba a csúnya kopasz bácsit, az ember alatt beszakad a lécekből tákolt aknafedél, pár perccel később a másik két csúnya bácsi fogja az "aknafedőt" (stikában összetákolták újra, vagy több is volt a földön?), és ráhúzza a likra, gondolván, hogy ezzel elintézték a riválist, majd biztos meghal. Mér nem lőtték fejbe? Mér gondolták, hogy nem tud mást is odahívni a mobilján, ahogyan őket?

Amúgy nem rossz a széria, de ilyenek miatt nálam kezdi hitelét veszteni. Ámbátor, lehet, hogy feleslegesen aggódom, a köv. részben kimagyarázzák úgyis.
0
2006. november 5., vasárnap 20:29
A bolha is nézni fogja, mert bár a kutya sem nézi ezt a filmet ilyen későn, azért vannak kivételek. Vaúúúúú! :]
0
2006. november 5., vasárnap 20:28
A bolhával tessék vigyázni! :)
0
2006. november 5., vasárnap 20:18
Vaú-vaú! :]
0
2006. november 5., vasárnap 18:47
TV2, 01:00 - Elveszett gyerekek városa

Jeunet és Caro lenyűgöző mestermunkája. Imádom! Kár, hogy ilyen későn a kutya se fogja nézni...
0
2006. november 5., vasárnap 15:21
Akkor remélem, az mtv leadja újra a Pink Floyd filmet.
0