Keresés

tévés ajánló

2006. július 5., szerda 13:14
Leírásod alapján nem lehetett könnyebb, mert az ember alighanem már az első vágás előtt elaludt... :))))

A baj egyébként sosem az, ha bizonyos dolgokat részletezően ábrázol az alkotó, hanem az, ha nem sikerül kedvet ébresztenie anézőben ahhoz, hogy ő azt végig is nézze. Nm ismerem az említett 5 és fél órás Rivette-opuszt, de egyszer majd nekifekszem...
0
2006. július 5., szerda 13:08
Volt szerencsém(?) látni egy részt a Mester 5 és fél órás "Az Orléans-i szűz" remekéből. Mit mondjak, könnyebb volt megszámolni benne a vágásokat, mint a Született gyilkosokban.
Éppen koronáztak valakit, nagyjából arról szólt az általam látott félóra, ami magában foglalta az öltöztetéstől kezdve az egész ceremóniát afféle Sátántangó vagy 24-szerű real-time ábrázolásmóddal, idegesítő, monoton zenével, és olyan színészekkel, akikben annyi élet volt, mint az egyiptomi leleteken látható figurákban.

most posts by TM
0
2006. július 5., szerda 12:54
Rövidfilmes válogatás lesz? :)
0
2006. július 5., szerda 12:50
Most már komolyan érdekel. :)
0
2006. július 5., szerda 12:50
Tudván, hogy Jacques Rivette-nek az Xpressen is mennyi rajongója van, a figyelmükbe ajánlom, hogy jövő pénteken (júl. 14) az m1 a Mester KI TUDJA? című 2001-es filmjét vetíti 23.15-től. Aki arra számít, hogy az OUT 1-hez hasonló, bő 13 órás filmcsemegét láthat majd, csalódni fog: Rivette most nagyon rövidre fogta, mivel ez az opusza csak szerény 148 perc.
0
2006. június 22., csütörtök 21:40
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 22., csütörtök 21:35
Ma lesz az Észvesztő c. film! Aki nem látta még ne hagyja ki!
0
2006. június 22., csütörtök 1:11
Hát, végül nem sikerült megnéznem, de felvettem videóra, szóval véleményezés pár napon belül... :)
Amúgy az MTV is jófej, 15 perces késéssel kezdte, és még a Teletext-en se írtak a műsorváltozásról. (Lehet, hogy Bush a bűnös)
0
2006. június 21., szerda 23:28
Na ezt az infot későn vettem észre... És milyen volt?
0
2006. június 21., szerda 21:43
Ma az M1-en, 20:05

Bunbury (The Importance of Being Earnest )

Még nem láttam, kíváncsi vagyok.
0
2006. június 21., szerda 20:46
végignéztem a 24 első két évadját felirattal, és mivel én sem beszélem az angolt hú de jól, talán releváns a véleményem: szerintem nem vonja el a figyelmedet, kipróbálni mindenképp érdemes.
tegnap egyébként belenéztem a szinkronosba, szvsz hervasztóan rossz az angolhoz képest. de ebben biztos közrejátszik az is, hogy én már megszoktam a szereplők eredeti hangját.
0
2006. június 21., szerda 20:43
Pedig van abban valami nosztalgikus retro-érzés, hogy kivárod a következő heti vetítést, és a sugárzás napján már bizseregsz, hogy kezdődjön végre el! :-)
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 19:27
Így is van! :-) Örülök hogy téged is elkapott a 24 láz! Nekem is nagyon hiányzik a szinkron, és nem azért mert szinkronmániás vagyok, hanem azért mert ez egy pörgős sorozat, viszonylag sok szöveggel, és a felirat elvonja a figyelmet az akcióról...
0
2006. június 21., szerda 10:41
Ma 12:55 TV2

TISZTA ŐRÜLET (Clean Slate)

Dana Carvey (Wayne világa) 1994-es észbontó vígjátéka, mely némileg emlékeztet a későbbi Mementó című Nolan-filmre (lehet, hogy ebből lopták? :-) ), igazán remek időtöltés!

Maurice L. Pogue a legtehetségesebb, legsikeresebb és legkeresettebb detektív a városban. Szeretné megtudni, hogy ki is ő? Hát arra ő maga is kíváncsi. Pogue magándetektív karrierje csúcspontjához érkezett: koronatanú lehet a veszélyes maffiafőnök ellen indított gyilkossági perben. Csak egy aprócska problémája van, ugyanis nem emlékszik a gyilkosra, a bűntettre, de még a saját nevére sem. Az amnézia egy ritka fajtájában szenved, melynek jellegzetessége, hogy az égvilágon mindent elfelejt abban a pillanatban, amint elalszik. Élete pedig csak tovább bonyolódik, amikor megjelenik a gyilkosság gyönyörű áldozata (Valeria Golino), aki igencsak virgonc, ahhoz képest, hogy halott. De hősünk nem jön zavarba: hűséges kutyája és egy magnó segítségével megpróbálja életének összekeveredett darabkáit rendbe rakni...

A mulatságos főszereplő és félszemű kutyája mellett a szórakoztatásról James Earl Jones, Kevin Pollak és Michael Gambon, na és nem utolsósorban a zeneszerző Alan Silvestri gondoskodik.
Videótékás korszakom egyik legjobb vígjátéka ez a kevéssé ismert film, bátran ajánlom mindenkinek!
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 2:18
Remek ez a 24! Velem már sokszor előfordult, hogy mások valamit az egekig magasztaltak, ezért én nagyon nagy elvárásokkal ültem le a produkció elé és a vége hatalmas csalódás lett. Sőt, már olyan is volt, hogy tudtam, hogy ez lesz a vége, ezért próbáltam bebeszélni magamnak, hogy nincsenek nagy elvárásaim, ez a módszer sem jött be. Legutóbb a LOST című sorozattal fürödtem be. A 24-et sokáig nem is akartam látni, mert féltem a csalódástól, de az első két rész meggyőzött, hogy ez egy állati jó sorozat. Már tegnap este bevágtam a kosárba az első évadot. Az egyetlen amit sajnálok, hogy a viszonylag jó szinkron nincs fenn a dvd-n, márpedig a 24 tipikusan az a sorozat, ahol nagyon sokat számít a vágás, az operatőri munka, és ha folyton a feliratokra figyelünk, kevesebbet látunk a képből, de nem baj, nem fogok 12 hetet várni a sorozat végéig :)
0
2006. június 21., szerda 0:25
OK, az első részt már láttam tegnap, akkor most pihizek egyet :D
0
2006. június 20., kedd 23:38
Fél óra múlva jön az 1.-2 rész a 24-ből a Cool-on!!! :-)
0
2006. június 20., kedd 3:33
Nem is kell, hogy utánozzák, a szinkronnak nem az a legfontosabb feladata. Szerintem nagyon jó a sorozat szinkronnal is!
most posts by TM
0
2006. június 19., hétfő 22:37
hááát szinkron jó, jó, de kiefer sutherland hangját utánozni usse tudják
0
2006. június 19., hétfő 21:49
Igazad van , tényleg így van. Kiváncsi vagyok milyen szinkronnal.
0
2006. június 19., hétfő 21:37
Még pontosítás :)
Hétfő (ma) 23:15 Első rész
Kedd (holnap) 22:15 Első rész, 23:15 Második rész
Szerda (holnapután) 22:15 Második rész
0
2006. június 19., hétfő 21:24
Módosítás:
kedden 22,15 és23,15
szerdán 22,15
Állítólag a többi évad is vetítésre kerül.
0
2006. június 19., hétfő 21:18
COOL tv
Ma este 24 1.évad 1.rész 23,15 ,
2.rész kedd 23,15
3.rész szerda 23,15  ez szinkronos nem tudom milyen lesz??????
0
2006. június 19., hétfő 18:38
Ma este, 20:30, Filmmúzeum: Egy magyar nábob
0
2006. június 12., hétfő 0:51
Ma 01:00 a Kötél TV2
0