Az Office a világ legjobb sorozata a Monty Python s Flying Circus mellett. 3 évadot élt meg, van egy Christmas Special, az a 3. sorozat, de az csak 2 db 45 perces epizódból áll, míg az első két sorozat 6 db 30 perces epizódot tartalmaz. Nekem megvan mind a 3 DVD rengeteg extrával, a legnagyobb kincsem a DVD-im között!!!
Egyébként Golden Globe díjakat nyertek, teljesen jogosan.
Ha leszinkronizálják, akkor tönkrevágják az egészet, mert ezt szigorúan CSAK EREDETIBEN szabad nézni!!! Remélem, nem teszik. Én igazán a magyar feliratban sem bízom, mert annyi szleng, szóvicc és hasonló nyelvi humor is van benne, amit lehetetlenség jól lefordítani, úgyhogy én már csak maradok az angol feliratomnál, az a biztos! :-)
Egyébként a főszereplő a fantasztikus és csodálatos Ricky Gervais, aki ezzel a sorozattal robbant be az angol komédia világába. Azelőtt ő soha nem játszott, de ez egyáltalán nem látszik meg, sőt lepipál mindenkit, azt kell, hogy mondjam. Ő és barátja, Steven Merchant írták mindhárom sorozat forgatókönyvét, ami rendkívüli tehetségről tanúskodik.
Ricky a főszereplőt, David Brentet, a hivatal főnökét alakítja. A legfontosabb szereplők még: Garreth (MacKenzie Crook), Tim (Martin Freeman) és Dawn (Lucy Davis).
A világ legjobb sorozata azoknak, akik kedvelik az angol humort.